Darkmark RPG Forum
Arianna's Creations - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: Arianna's Creations (/t-arianna-s-creations)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Arianna's Creations - Katya Sokorov - 22 Dec 2008

Arianna, puteai sa faci ceva mai bun. Incearca sa lucrezi imagini haioase din 2 sau mai mult imagini formand o imagine sau taind 2 imagini egale ca dimensiuni in fasii, pe care apoi le pui: una dintr-o imagine, una din alta... Asa e mai bine decat sa scrii cu pensula peste imagini. Dar eu am dat doar o sugestie, ca sa stii ce ai mai putea face in paint. Iti urez noroc pt. celelalte desene.

Notele:
[spoiler]Imaginea 1 : Nota 5.
Puteai sa lipesti aceste doua imagini pe un fond ce figureaza cerul noptii, dar cu stele. De scrisul "HP" si "Daniel Raddcliffe" cred ca ar fi trebuit sa te uiti de trei ori in bara de la paint, deoarece casuta care iti da dreptul sa scrii era chiar "sub nasul" tau.[/spoiler]
[spoiler]Imaginea 2 : Nota 4.
Imaginile sunt alese bine, dar treaba facuta nu.[/spoiler]
[spoiler]Imaginile 3, 4 si 5 : Nota 3(cu indulgenta maxima).
Ai folosit imagini mult prea simple.[/spoiler]

Daca vrei sa iti arat cum poti suprapune doua imagini in paint da-mi PM.

Re: Arianna's Creations - Shayera Holl - 22 Dec 2008

Hei...fetelor...suteti chiar foarte rele...si akm nu sunt in toane bune si am chef sa va cert...subliniez...am chef sa ma cert si sa fiu rea...dar nu sa ma cert cu voi....
Sunteti prea dure...poi...e adevarat...Alice...te poti descurca mai bine...mult mai bine...dar...sunteti prea dure...mult prea dure...
Deci...dapz...pe altele numai a scris...dar totusi...
Alice...dapz...incearca in mai multe programe...si deci...io nu zic cum ziceti voi,eu dau in sfat...in schimb voi...voi le huliti...ca nu am cum sa zic
aha...si ce sa zic...macar a mncit si ea...decat sa stea ca altii si sa nu faca nimic...adica sa prinda numai virusi de pe alte site-uri...zic doar asa...nu ma refer la nimeni...
si sa zis ceva...ati putea zice chestiile astea la ale mele...nu la ale ei...ale mele nu sunt nici macar dragutze...sunt urate...deci...va astept la mn cu un copy si un past de aici...acolo...
io o apar pentru munca depus...si nah...Alice...poti sa faci mai mult...mult mult mult mai mut...iti recomand si Gimp 2...e foarte bun...mi se pare mie...Happywide

Re: Arianna's Creations - Ginny Malfoy - 22 Dec 2008

Bella:-w
Ce efort a depus ea pe astea?
A scris ceva pe poze, ATAT!
Si suntem dure spre binele ei, ii spunem ce a gresit.. bine, Alina nu a dat nici un argument, dar eu chiar am dat.
Ce altceva a facut inafara de a scrie ceva peste originale?
Si inafara de a ingramadi doua poze pe un fundal, cum a facut cu primele 2 "creatii".
Nu vreau sa ma cert cu tine, dar acestea sunt departe de a fi opere de arta.
Cu siguranta.
Si astea sunt critici constructive, mai bine decat sa zic "waai superb! mai pune mai pune!"

Re: Arianna's Creations - Jenny Spring - 22 Dec 2008

Si eu si mujer Hahalina am dat critici spre binele ei.Arianna eu inca lucrez cu Paint asa ca daca vrei sfaturi PM mie care ori sa contina ID-ul tau (daca ai ) ori sa imi cer sfaturi.Smile Te voi ajuta cu cea mai mare placere.

Re: Arianna's Creations - Shayera Holl - 22 Dec 2008

uite asa e super Love:...linistit...nu asa de sever si de dur....vai cat va iubesk io pe voi...Kiss [pe toate]...Reagan...ai spart gheata Love...kiss you Kiss....
Asa...Arianna...sau Alice...si la me poti cere sfaturi...am invatat sa lucrez prin paint,aveam nevoie la scoala...
Va besk mult akm...nu fiti asa rele,io nu v-am cunoscut asa rele Kiss....

Re: Arianna's Creations - Katya Sokorov - 22 Dec 2008

Io ii trimit de acum ghid de efecte speciale in paint...

Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 22 Dec 2008

De la ultimul pe care l-am facut nu mai lucrez in paint.lucrez in Corel Paint Shop Pro Photo XI.Am zis din primul mesaj ca sunt oribile.Sunt incepatoare.Incerc sa ma perfectionez.Si nu va suparati,dar aceste critici mai rau ma incurca.Poate pe voi va ajuta,dar pe mine,nu.Voi mai incerca sa fac.Poate ca urmatoarele o sa va placa.

Re: Arianna's Creations - Ginny Malfoy - 22 Dec 2008

Nu au cum sa te incurce criticile:| mesajele care te lauda nu te incurca, nu?
Aici nu e vorba de cat de multa/putina experienta ai. O creatie nu consta in luarea unei poze doar pentru a scrie ceva pe ea! Mai faci niste chestii pe acolo, ceva..
Bella, poti crede ce vrei despre mine, dar mi se pare ca eu fac mai bine=] asta pentru ca, in loc sa o supraslavesc pe Alicia, ii spun in fata cat de groaznice sunt acele poze. De fapt nici groaznice nu se pot numi, ca inca nu m'am prins prea bine care e diferenta dintre ele si originale. Btw, esti printre ultimii cu care as vrea sa ma cert, dar raspunde'mi te rog la intrebarea: Ce iti place la pozele Aliciei? Dar nu te lega de pozele alese, te rog. Ci de ceea ce a schimbat ea. Si nu cu "e incepatoare", aici sunt [aproape] de acord cu Alina: si un copil de 5 ani ar putea scrie ceva pe o poza. De fapt nu sunt aproape de acord, SUNT de acord! Mai ales ca scrisul nu e de mana, ci cu litere de tipar, asa cum invata prima data oricine sa scrie. Orice copil poate intra in paint, invata sa ia o poza de pe net, o pune acolo si scrie pe ea ceva.

Quote:Si nu va suparati
Eu nu ma supar, Alicia, dar criticile astea [si as fi foarte fericita sa imi spui si mie cu ce te incurca.. te ajuta mai mult decat alea cu "doamnee ce tari sunt!" sau "ai fi putut folosi un pic mai multe efecte, dar e superb oricum!"] sigur sunt spre binele tau. Cum te perfectionezi daca toti iti spun ca lucrezi super bine si nimeni nu iti da un sfat constructiv?

Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 23 Dec 2008

M-ar ajuta daca ai fi intre.N-a zis nimeni sa spui"Mama,ce tari sunt"dar nici ca sunt oribile si groaznice.Incearca ceva intre"Sunt frumusele,dar mai trebuie sa mai lucrezi la ele." Iar apoi da sfaturile care ma pot ajuta

Hai sa nu mai facem off-topic.
Pace?

uite sper ca asta sa iti placa.i-am facut borders,si putin contrast si scris.

http://i41.tinypic.com/5uhkpy.jpg

Re: Arianna's Creations - Alina Potter - 23 Dec 2008

Asta da poza imui place dar la scris ...hmm incearca sa faci un scris mai altfel nu ala care e de cand bunica apleacal umpik foloseste altu decat ala cum ar fi hmm...unul care sa semene mai mult cu cel de mana asa ar fi mult mai frumos dupa parerea mea.....