![]() |
Vacantza de vara - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Vacantza de vara (/t-vacantza-de-vara) |
Re: Vacantza de vara - Charlizze Di Rino - 01 Feb 2008 Galati? anunta-ma cand vii pe acolo ![]() tokyo? paris? auzi, nu mai iei si pe mine? eu sant mica, incap in geamantan ![]() Re: Vacantza de vara - Adyna Weasley - 15 Apr 2008 Pay eu am fost vreo 4 veri la rand la Felix sau prin apropiere, dar tot in Oradea pt ca am fost cu o familie cu care ne`am imprietenit de vreo 4 sau 5 ani tot la Felix si de atunci mergem pe la ei pe acasa, in Bihor si de acolo mergem la Felix ... anul asta nu stiu unde o sa merg ... poate tot la Felix, sau dak ne luam masina cu 7 locuri, poate ne duce tata pana la mare ![]() Re: Vacantza de vara - Jamie Granger - 24 Jun 2008 fain ca va duceti in strainatate la mare...ce mult as vrea si eu.... oricum sper sa ma distrez vacanta asta la bunici,in tabara,la ceilalti bunici si home....super vacanta Re: Vacantza de vara - Ginny Malfoy - 09 Jul 2008 Pe 12 iulie plec in tabara care am castigat'o a doua oara la Cangurul matematic ![]() Re: Vacantza de vara - Anda Black - 09 Jul 2008 eu nu prea am fost pe nicaieri... in august o sa ma duc la mare si inainte de asta ma mai duc intr_o statiune. Nu e cine stie ce dar sper sa ma distrez si eu un pic Re: Vacantza de vara - Jenny Spring - 10 Jul 2008 Bravo voua k va ducetzi in strainatate!Eu raman in Romania si merg la Tecuci din motivele mele. Re: Vacantza de vara - Ada McNair - 10 Jul 2008 hmm si eu tot in Romania mda.. nu am shansa.. deci 1. Am fost la bucuresti 2. acasa 3. la munte (in prezent) 4. acasa 5. La mare 6. Acasa Re: Vacantza de vara - Jenny Spring - 10 Jul 2008 Mama da cam de multe ori ai fost Acasa! S-au ai mai multe case? Re: Vacantza de vara - Ada McNair - 10 Jul 2008 Ma refeream ca turul meu mergeam ...adik dintr-un loc, mergeam acasa la asta ma refeream ![]() ![]() Re: Vacantza de vara - Ginny Malfoy - 10 Jul 2008 Eu am o casa si doua apartamente aici, in Severin =] sh pe la Craiova ceva... mai exact: La Drobeta Turnu Severin +Apartamentul tatalui, cu 4 camere, in care am stat pana la 5 ani. Apoi ne'am luat catrafusele si bye-bye. PS: eu sunt singurul mostenitor al tatalui am un apartament al meu! Am un apartament al meu! xD +Casa in care statea bunicul, tatal mamei, inainte sa se casatoreasca cu bunica. Am remobilat, si amuh locuim aici xD +Apartamentul in care mai statea bunica, inafara timpului petrecut la serviciu la ea, la Craiova. Il avem si acum. Avem chiriasi aici, la fel si la apartamentul tatalui meu. [fostul a murit fostul proprietar. Eu am mostenit apartamentul xD] La Craiova +Bunica si'a vandut apartamentul, ca sa se mute in Severin cu noi. +Intr'un apartament stau bunicii din partea tatalui surorii mele. Amuh este si sora mea la ei, ca e in anul I [trece in al II-lea] la facultatea de medicina. +Mai e un apartament in care sta tatal Denisei [sora mea] cu noua sa sotie [prima a fost mama, care s'a recasatorit cu tata]. Deci wow park vorbeam de vacantza de vara =] am si eu directia "acasa" in mai multe randuri =] eh, la Craiova, nu prea consider "acasa" locul unde sta familia tatalui surorii mele. Mrg xD |