![]() |
Discutii in afara personajului - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Discutii in afara personajului (/t-discutii-in-afara-personajului) |
Re: Discutii in afara personajului - Kennya Allen - 04 Dec 2008 Eu cred ca pot face echipa cu Nereida la scoala. ca suntem amandoua la viperini si putem sa ne punem planurile in aplicare fara sa dam de banuit. Asta daca e si ea de acord. Re: Discutii in afara personajului - Nereida Devon - 04 Dec 2008 Ok ![]() ![]() Re: Discutii in afara personajului - Gigi - 04 Dec 2008 hello. eu sunt devoratoare noua sau membra a DE, cum vreti voi sper sa ma inteleg bine si sa va placa si stilul meu rp ( pe care vreau sa-l modific, adica vreau sa incerc ceva nou in scris l rpg si sper sa-mi mearga ). Re: Discutii in afara personajului - Samantha Ravenclaw - 05 Dec 2008 asaaaaa, ghici cine a veniiiii in vizitaaaa? deci, stabilim aici perechile si unde ne infiltram, le anunt in topicul RP si apoi trecem la treaba,s a pregatim atacul asupra ministerului. welcome Sheila. sper sa-ti placa aici daca mai are cineva idei, le spuneti aici, ok? Re: Discutii in afara personajului - Gigi - 05 Dec 2008 despre ce atac e vorba? ms pt urare. imi povestiti si mie? ; ![]() poate imi vin mie idei Re: Discutii in afara personajului - Stefanie A. Frauke - 06 Dec 2008 Este vorba despre un atac asupra Ministerului, pe care vrem sa il incepem cat mai repede insa la care trebuie sa ne gandim cum sa fie Re: Discutii in afara personajului - Nereida Devon - 13 Dec 2008 Pana la urma mai atacam Ministerul si Hogwarts sau dormim in papucii statului? Ca deja de mult tot nu facem nimic....si Samantha, nu prea te-am mai vazut pe forum..sper ca mai intri... Re: Discutii in afara personajului - Samantha Ravenclaw - 14 Dec 2008 scuze, mii de scuze... am avut tezele astea si n-am prea putut intra oricum, va promit ca o sa recuperez Re: Discutii in afara personajului - Gigi - 14 Dec 2008 Sa propun eu ceva Hmmm .... Vreti un atac impotriva Ministerului? In primul rand, va trebuiesc 2,3 persoane kre sa se infiltreze ^_^ si sa faca rost de informatiile secrete ale Ministerului Magiei sau Ministra, cine e. Apoi sa pregatiti bine atacul si abia apoi sa atacati. Si apoi, care e scopul Dementorilor? Luati control asupra Ministerului, sa zicem. Si apoi? Re: Discutii in afara personajului - Samantha Ravenclaw - 14 Dec 2008 deci, fac eu echipele, si daca nu va convine, sa-mi spuneti. __________ Hogwarts ________________________________________ Sheila Vanek si Jhon Weasley Nereida Devon si Kennya Slytherin Anny Ireth Mithrandir si Jade Slytherin Rosalie Constance Prince si Ingrid Flamesbort Ioana Lestrange si *Bellatrix Lestrange* _________________________________________ toate informatiile posibile pe care le puteti afla despre scoala si imprejurimile acesteia(masurile de protectie, cam ce oameni competenti exista, etc... ) _____________ Minister ________________________________ Hercule Stone - Departamentul misterelor Nosgoth_Vi_Slytherin - Departamentul de Punere in Vigoare a Legilor Magice Stefanie A. Frauke- Departamentul Jocurilor magice Ophelia Tristesse - Departamentul Accidentelor Magice Samantha Ravenclaw - Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice _______________________________ (OOC: ce putini adulti... ar trebui sa incepem sa mituim lumea cu prajiturele, poate ni se alatura mai multi...) Asa, deci, tot ce aflati, tot ce modificati prin minister(valabil pentru cei care ajung in minister) spuneti aici(sau sa fac un topic nou?) Asaaaaa, cei carenu sunt multumiti de ceva, sa-mi spuna. |