Darkmark RPG Forum
Christmaaaaas - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Christmaaaaas (/t-christmaaaaas)

Pages: 1 2 3 4

Re: Christmaaaaas - Iseult Cromwell - 24 Dec 2008

Eu am noroc cu pisicile(LOL, Ginny, avem acelasi nr. de pisiciHappywide)ca le tin afara, asa ca nu-mi darama bradul. E un motan nesuferit care sta numai in casa, nah, e de rasa, si...(mancaia-si coadaFinnaasa zic mereu). Oricum, inainte eram cu presupusul, acum sunt sigura ca stau acasa de Craciun, si cred ca si de Revelion.:-s Da, astazi tot am umbat prin targ cu mama sa cumparam cadouri(bunica cica vrea o noptiera, tata un DVD...cam multe vor dupa parerea mea...Macar daca ne-au spus ce sa le luam , cel putin sa ne dea si banii, pai nu?Finna. Oricum, de-abia astept sa vina Craciunul...LoveLoveLoveLoveDesi eu deja mi-am primit cadoul. La voi va ninge anul acesta de craciun?! La mine nu!!!Crying

Re: Christmaaaaas - Ginny Malfoy - 24 Dec 2008

Jade, eu am 11 pisici..
Si tu?Bigeyes
Sau ai doua?=]
Ca acum ma refeream la unicele pisici albe din toate cele pe care le am..

Inca nu ninge in SeverinCrying nenorocirea! Anul trecut era zapada de peste o juma' de metru.
Si eu am un brad artificial.. e cam tul cu capu'.. sau mai degraba cu crengile=] e argintiu parcaThinking si inalt.. sau mna, are 2 metri si ceva, cred.
Dar acum problemele sunt cu bradul asta pe care l'am impodobit. Ca saracul nu o sa apuce bine Craciunul si o sa se prabuseasca. La cate dracovenii cu 4 picioare am prin casa, nu o sa aiba o soarta prea fericita=] acum inchidem camera in care este el pe timp de noapte.
I luv ChristmasLove

Re: Christmaaaaas - Katya Sokorov - 24 Dec 2008

eu am brad artificial - > sunt alergica la brad natural...

oricum e un fel te talmes balmes in materi ede culori...

Mary, sa stii k si eu am ceea ce nuumesti tu obsesii ecologiste(da nu prea-s lasata sa mi le exprim)....

Re: Christmaaaaas - Chloe Wai - 25 Dec 2008

la mn o nins un pic zilele astea .Dar aseara no nins din pacateCrying

Re: Christmaaaaas - Ginny Malfoy - 25 Dec 2008

Indata ce m'am dat jos din patuc [si ne da un colacuuuc=)] am observat ceva . Si TOt orasu' a rasunat: "NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!"

Nu mult, dar suficient cat sa se asezeLove adica am prin gradina zapada, dar pe ciment nu, ca se topeste acolo. Dar ce'i mai bine e ca totusi a nins, nu?Love

Merry X-mas!

Re: Christmaaaaas - Jenny Spring - 25 Dec 2008

Si la mine a nins! Frumos a nins da' mie ciuda ca nu am fost affara sa ma joc!Crying nu sm iesit deloc !
Dar e frumos....La voi a nins?[ In afara de mujer Ginny care a spus]

Re: Christmaaaaas - Charlotte Ambrosine - 25 Dec 2008

La mine nu a nins deloc ..
Sunt geloasa, Ginny>Tounge

Vreau si eu zapada
Aici nu au fost decat 3 fulgi la inceputul lui Decembrie si gata Crying

Re: Christmaaaaas - Ginny Malfoy - 25 Dec 2008

Hehee Ninge mai tare la noi acum.. incepe sa se aseze si pe cimentLove
Ei Anny, o sa ninga si la voiKiss 99,99% din mine isi doreste sa fie zapada de peste jumatate de metru, cum a fost anul trecut, in timp ce cealalta 0,01% este constienta ca daca e prea mare zapada, nu voi putea inainta pana la scoala. Ca e cam departe scoala fata de casa ["cam" e putin spus..] . Dar numai pentru bucuria descoperirii zapezii in curte merita sa ninga multLove s'apoi, e mai distractiv sa imi fac singura drum prin zapada, iarna, sa alunec la tot pasul si sa ajung inzapezita din cap pana in picioare, inainte de ore, nu?

Re: Christmaaaaas - Ada McNair - 25 Dec 2008

YEEE eu sunt la munte.. si zapada este de 1m ... LoveLove:LX si sunt la o cabanuta in care se afla mniste skateri =P~ LoveLove: genial craciunul asta genial!!

Re: Christmaaaaas - Iseult Cromwell - 25 Dec 2008

La noi nu a nins deloc!:-P Si da, Ginny, tot 11 pisici am si eu!HappywideHappywideHappywide..Sunt foarte suparata...Mna,asta este, nu avem ce face...Oricum sarbatoarea din anul acesta a fost cea mai tare!!!...Sa vad de anul nou oare cum va fii...HappywideHappywideHappywideHappywide