Darkmark RPG Forum
Lectia 9 - Lord Voldermort - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Orele de Curs (https://www.darkmark.ro/f-orele-de-curs)
+---- Forum: Aparare contra Magiei Negre (https://www.darkmark.ro/f-aparare-contra-magiei-negre)
+----- Forum: Arhiva (https://www.darkmark.ro/f-arhiva)
+----- Thread: Lectia 9 - Lord Voldermort (/t-lectia-9-lord-voldermort)

Pages: 1 2 3 4

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Ella Tamashi - 08 Aug 2009

In camera de zi a Astropufilor era un dezastru de nedescris. Ella arunca toate lucrurile prin camera incercand sa gaseasca manualul de Aparare Contra Magiei Negre. Cand intr-un final il gasi sub una dintre canapele (nu intrebati cum a ajuns acolo) fata o lua la fuga spre sala de clasa, nu inainte de a face o vraja care sa faca curatenie luna in camera de zi.
"O Doamne. Probabil am sa ajung la jumatatea orei."
Fugind pe hol fata intra in sala de clasa, unde se impiedica de un scaun si cazu, daramand cateva banci in drum si trimitand un scaun chiar pe langa capul profesorului.
Ridicandu-se, fata facu o fata inocenta si spuse:
"Ma scuzati ca am intarziat si am facut o asemenea intrare."
Ella sficui o data din bagheta si aranja clasa la loc, dupa care se aseza in banca din spatele Kenyei si a lui Ginny..
"Voldemort .... oare ce informatii stiute deja de toti o sa mai aflu acum?" spuse aceasta in gand, dandu-si ochii peste cap.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Roland Delaney - 18 Aug 2009

Roland era intrigat de fata care se uitase la el....IN mod normalk nimeni nu-i dadea atentie insa ea chiar se uitase la el si chiar foarte curioasa, cel putin asa i se paruse lui. Stia totul despre Voldemort si mai exact cum putea fi ucis era un ritual care putea, foarte greu, fi dus la indeplinire de vrajitori foarte puternici insa asta nu il oprise pe Roland sa incerce sa-l infaptuiasca singur, era un demon si asta nu insemna prea multe in lumea lui insa in aceasta lume era foarte puternic in comparatie cu altii.

Vroia sa vorbeasca cu ea insa nu era permis asa ca, pentru a evita orice problema isi folosi o abilitate de telechineze care actiona pe ditante mici si oferea un control desavarsit. Prinse pana fetttei si o misca pe caiet scriind foarte frumos cateva cuvinte. "O sa-ti vorbesc telepatic nu te speria daca vei auzi o voce in mintea ta."

De indata ce termina da scris aseza pana la loc pe caiet si facu in asa fel incat cce fusese scris pe acel caiet sa dispara.

Dupa cum iti scrisesem iti vorbesc telepatic....Daca vrei sa-mi comunici ceva doar gandestete la ce ai vrea sa zici si eu voi sti. Nu te speria profesorul nu are cum sa afle de aceasta abilitate si nici de ce vorbim, nu ai de ce sa-ti faci griji si in legatura cu lectia o poti copia de la mine ca sa inregistreaza in timp ce el preda.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Gary Myron - 19 Aug 2009

Gary ca de obicei se trezeste foarte tarziu insa bine odihnit.Cand vede ceasul injura in gand.Se imbraca repede si isi scoase cartile dintr-un ghiozdan.Apoi fuge pe coridoare si in cele din urma gaseste clasa.Deschide usa si intra,se uita imprejur si cand vede profesorul spune:

"Buna ziua!Ma scuzati ca am intarziat..."

Dupa care se duce in ultima banca isi pune cartile pe banca si se preface ca asculta cu atentie ceea ce spune el insa defapt el se uita la colegi sai.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Yarina N. Holl - 19 Aug 2009

Yarina avusese o noapte agitata, plina de vise urate si adormise la patru dimineata.
Se trezi cand o raza de soare intra prin perdele si ajunse pe fata ei. Se intinse si se uita la ceas.
'Cat?!' gandi si incepu sa arunce cu toate prin camera, incercand sa isi gaseasca ceva de imbracat. Reusi sa isi puna pe ea un tricou si pantaloni si lua pe deasupra roba cea noua.
'O sa intarzii si e prima mea ora' gandi alergand pe hol si incheindu-se la roba. In graba ei, dadu peste un elev, murmura un 'scuze' si nici nu se uita cine era.

Alerga pe coridoarele lungi si inguste, acum goale, incercand sa tina cartile, bagheta si cele ce ii mai trebuiau la ora in doua maini.
Ajunse in fata unei usi mari, de lemn, cu clanta aurie.
'Poate nu trebuie sa intru, poate trebuie sa ma prefac bolnava, sau ca nu am stiut unde se afla clasa...
Poate trebuie sa TACI si sa INTRI' ii raspunse o voce gandurilor ei nelinistite.
Fata batu usor la usa si o impinse.
"Ma scuzati ca am intarziat, m-am trezit tarziu." zise aproape soptit.
'Dupa fata domnului profesor cred ca s-a mai intamplat asta de cateva ori cu alti elevi' continua sa gandeasca pe drumul catre a treia banca de pe un rand.

Se aseza, fixandu-si privirea pe profesor.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Roland Delaney - 19 Aug 2009

Roland se uita la fata nou venita si analiza plictisit felul in care se uita la profesor si isi roti ochi in cap. Avea inca o persoana plictisitoare in preajma sa firar, asta inseamna sa ai un noroc de sa-ti vina sa te impusti insa ce efect ar avea ca el sa se impuste. nici unul, absolut nici unul. Era nemuritor se vindeca dupa orice rana putea sa se transforme in fum sa schimbe corpurile dupa cum dorea....de ce i-ar fi pasat ce se intampla in preajma sa....Isi aminti de ce si o privi pe Aida si ii transmise telepatic faptul ca nou venita parea sa fie o tocilara lucru care il plictisea asa de mult incat ar fi vrut sa se impuste.....si apoi chicoti.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Yarina N. Holl - 19 Aug 2009

ooc: nu era nevoie sa fii asa de neprimitor
bic: Yara incepu sa auda o voce de baiat in cap si stia ca nu e constiinta ei. Constiinta ei nu are voce de baiat si nici nu se transforma in fum si nici nu ii zice tocilara.
'Oo, un telepat... Ma mir ca reusesc eu sa aud ce gandeste' gandi Yara putin enervata de persoana care zisese lucrurile acelea.

'Ce Doamne iarta-ma ai cu mine? Sunt noua si nici nu ai mai auzit de mine pana acum.'
gandi astropufa pe acelasi canal pe care venise mai devreme mesajul.
Raspunsul veni la fel de neinteresat si enervant ca mai devreme.
Yara se uita in spate, spre locul din care se auzeau gandurile celeilalte persoane si vazu un baiat ce parea de la viperini.
'Ah, un viperin... nici nu ma mira' zise ca pentru ea, dar, evident ca si 'colegul' ei auzise.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Roland Delaney - 20 Aug 2009

Realiza ca fata il auzise doar asta si vruse sa o infurie macar asa poate ar fi devenit si fata cea noua ceva mai interesanta caci pana in momentul in care se infurie putin pe Roland nu avu nici o reactie si parea sa fie atenta numai la profesor. Era plictisitoare din aceasta cauza.

Isi concentra atentia doar pe mintea nou venitei si incepu cu calm sa-i vorbeasca.

Tocmai pentru ca esti noua si nici nu te cunosc incerc sa vad ce fel de om esti, daca te superi usor daca te infurii repede....insa nu o lua ca pe ceva rau ca te-am numit tocilara era doar un experiment pentru a vedea cum reactionezi.....Ma enerveaza oameni care nu reactioneaza in nici un fel si mai ales cei care sunt mereu atenti la profesor, nu are sens sa fii atenta la o lectie care teoretic nu serveste acum la nimic......Voldemort poate fi distrus daca sufletul sau...ma rog ce a mai ramas din el....e sigilat intr-o sfera a infinitului..........mai mult decat atat e foarte simplu sa o faci trebuie sa iei doar o picatura din sangele sau si sa atingi sfera cu acea esenta a vietii lui. Il va captura instantaneu si sfera aceea va fi inchisa in inima celui care face "ritualul" mai exact in inima mea deoarece numai un demon poate atinge sferele infinitului.

Ii elibera fetei gandurile si se sprijini de banca relaxat si adormi. Nu il va baga nimeni in seama sufletul sau era in afara corpului si plutea vizibil deasupra in pozitie turceasca.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Aida Viperin - 23 Aug 2009

Aida realiza ca tocmai cel cu care vorbise telepatic adormise ...ei nu i se parea Apararea contra Magiei Negre o ora foarte buna pentru dormit ... poate la Istoria Magiei sau Previziuni despre Viitor ...ma rog.Brusc ii veni o idee : ''Hey,trezestete ! ! ! '' striga,telepatic bineinteles,Aida catre Roland;si continua ''Vrei sa mergem dupa ore sa ne plimbam...undeva...unde vrei tu...ca sa ne cunoastem mai bine, ce zici ? '' .Desi nu era sigura ca reusise sa-l trezeasca pe Roland,avea ciudatul presentiment ca acesta o auzise...tare si clar.In asteptarea raspunsului,vazu o musca pe perete [ ] ...musca zbura spre tabla,si atunci Aida realiza ca isi petrecuse trei sferturi din ora ''vorbind telepatic'' (daca se poate spune si asa ) cu Roland,in loc sa noteze tot ce era scris pe tabla...

OOC : hmmmm...ce aiurea suna ''strig telepatic...vorbesc telepatic'' ...in fine...faza cu musca e inspirata din realitate ...unde naiba o fii pliciu' ala ?!

Edit by Ginny: Roland e al meu >Tounge

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Roland Delaney - 27 Aug 2009

Roland ii auzi gandurile si reintra in corpul sau trezindu-se si o privi oarecum plictisit si ii zise:

Daca poti trai in spatiu sau pe luna merg sa ma plimb insa daca nu......te las pe tine sa alegi un loc dar daca e un cliseu siropos ma impusc pe loc...De fapt glumeam nu ma impusc doar te aduc inapoi la castel si plec. Urasc cliseele siropoase ale acestei lumi, am trecut prin ele de prea multe ori ca sa le mai cred frumoase.

Roland vazu si el musca si scoase un pistol dupa care o lovi exact unde statea dar in asa fel incat profesorul sa nu vada si daca ar fi vazut ar fi fost prea rapid ca sa-si dea seama ce era. Nu era posibil sa vezi ceva ce se misca cu viteza lumini.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Aida Viperin - 03 Sep 2009

Aida auzi raspunsul si se uita la el uimita ''Cliseu siropos ?! Nu mi s-a mai intamplat niciodata ca atunci cand am pus aceasta intrebare,cuiva,sa primesc un astfel de raspuns.Asculta aici : eu cand ma indragostesc de vre-un baiat ,ii spun clar,de la inceput tot ce simt pentru el,nici eu nu sunt adepta a tot fel de prostii de genul asta...Acum ca am lamurit ''mica problema'',nu cred ca mi-ar face prea mare placere sa merg pe luna sau in spatiu asa ca ce-ai zice de lac sau de padurea interzisa ?!'' ...inca mirata de ceea ce a spus Roland,Aida se gandea ce l-ar fii putut determina pe el sa spuna asta...

OOC: biata musca...ce soarta ...imi place