Darkmark RPG Forum
Ce impresia a facut JK lumii intergi? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Joanne Katheleen Rowling (https://www.darkmark.ro/f-joanne-katheleen-rowling)
+--- Thread: Ce impresia a facut JK lumii intergi? (/t-ce-impresia-a-facut-jk-lumii-intergi)

Pages: 1 2 3

Re: Ce impresia a facut JK lumii intergi? - Jack Diggory - 24 Jul 2010

JKR is the best Harry Potter is the best nota 10++++ imaginatie de milioane,ce zic eu milioane,miliarde

Re: Ce impresia a facut JK lumii intergi? - Andreea Rose - 05 Aug 2010

Impresiile despre aceasta doamna sunt diferite, dar de putine ori negative. Multi sunt indiferenti fata de creatiile sale, iar ceilalti adora cartile cu Harry Potter. Putini sunt cei care o detesta (si chiar nu imi dau seama din ce cauza). Cu cateva zile in urma am vazut un film documentar cu ea. Chiar o respect din tot sufletul, pentru ceea ce a creat - pentru lumea pe care ne-a daruit-o. Am auzit de multe ori ca HP ar fi pentru copii mici. Pe de o parte e adevarat, dar pe de alta parte ... trebuie sa privesti mai departe de acele randuri si sa descoperi sensul lor adevarat. J.K.Rowling e scriitoarea mea preferata si cred ca va ramane mereu.

RE: Ce impresia a facut JK lumii intergi? - Hermione Granger - 30 Aug 2011

Eu consider ca JKR este o scriitoare de nota 10+.

RE: Ce impresia a facut JK lumii intergi? - Kennya Allen - 31 Aug 2011

(30 Aug 2011, 21:57)Hermione Granger Wrote: Eu consider ca JKR este o scriitoare de nota 10+.

Nu poti spune ca e o scriitoare de nota 10, pentru ca a scris numai seria Harry Potter. A avut o idee mare si a stiut sa se foloseasca de ea.
Am inteles totusi ca deja lucreaza la ceva nou si sincer de abia astept sa vad ce iese. Desi o mare parte din succes il va avea din cauza fanilor HP. Va imaginati ca toti o sa-i cumpere si urmatoarele carti.

RE: Ce impresia a facut JK lumii intergi? - Valentino Gaunt - 31 Aug 2011

Da si eu am auzit ca vrea sa scrie o carte exclusiv pentru copii ( nu gen HP care e cam pentru toate varstele ) si una pentru adulti. Si ideea au avuto si altii inainte cu o scoala de magie da ea a stiut sa imbine toate elementele care le-a gasit in alte carti si i-au placut (cum ar fi sa mentioneze ce mananca personajele) si a stiut sa tina cititorul in suspans . . .in prima carte se pun multe semne de intrebare care nu sunt raspunse pana in ultima . . . imaginati-va cum ar fi fost ca toata povestea HP sa fie intr-o singura carte ( cum au facut si ceillalti care inainte de JKR au scris despre o scoala de vrajitori si sustin ca le-a fost furata ideea).Nu a grabit prea tare povestea gen intalnim personajul afla ca are puteri magice si in 2 capitole gata a devenit cel mai bun si a infrant raul . A avut timp destul sa lase personajele sa se dezvolte si asa . . . HP nu e o capodopera dar nici nu e nevoie sa fie ca sa fie cea mai bine vanduta carte a tuturor timpurilor . . .are un stil usor de inteles pentru toata lumea

RE: Ce impresia a facut JK lumii intergi? - Hermione Granger - 07 Oct 2011

Harry Potter este de nota 10+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++