![]() |
Leo McNair - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Leo McNair (/t-leo-mcnair) |
Re: Leo McNair - Alison Smith - 28 Feb 2009 vrei sa spui toate nu imi pasa ce crede, imi pasa de cum o sa reactioneze sper ca nu o sa ajunga la spitalu 9 e cam tinerel... Re: Leo McNair - Ada McNair - 01 Mar 2009 Deci in concluzie , va face topic cu mine glumeam . deobicei cand vine la mine , incepem sa ne batem si sa ne luam parul din cap adica sa ne ciufulim..e tc :-s Cand nu ne vedem , ne intelegem bine... dar acum , cand este mai multa lume parca vad ca nu o sa vorbeasca cu mine , ca il iau de **** :-w:-w:-w Leo.. .dar tu esti de treaba.. si ai sa faci si cu mine , verisoara ta draga, nu? aaa . leo.. defapt eu vroiam sa te intreb altceva. Nu se inscrie si Bob??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Leo McNair - Ada McNair - 01 Mar 2009 cine a pus.... cenzurat pe **** / :|:|:|:|:| la naiba. e handicapat ala care a pus adica pe P W C A IL BAT CU MATURA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() CARE E HANDICAPATU'???? :|:|:| ce are? atata timp cat nu folosesc .. cuvantul in adevaratul sens al cuvantului. V0a-ati prins si voi acuma ce inseamna si repede cenzurati m-ati dezamagit.. plus ca nimeni nu isi da seama ce inseamna **** . :|:|:|:| adica. parintilor si prietenilor mei le-au trebuit o gramada sa intelega. si vorba aia ... ma cunosc mai bine . si ma intalnesc cu ei non-stop dar ma rog :-J m-ati dezamagit. si chiar m-ati secat cu faza asta Re: Leo McNair - Berny McNair - 01 Mar 2009 Ada .. ce te-apuca ma ? Asa . Mai fetelor nu stiu ce sa spun . Sincer . Na . Am sa fac . Dar nu promit , caci nu sunt asa inzestrat in faruirea Rpg'urilor . Dar daca acesta este un forum rpg , trebuie sa ma sacrific. Fie .. azi nu mai pot posta ca trebuie sa ma duc pana in Giurgiui . >< Edit : Aaa.. Ada i-am zis sa se inregistreze si a zis ca "poate" dar am sa-l mai oblig eu . Sa nu fiu singurul nou de pe aici . Re: Leo McNair - Ada McNair - 01 Mar 2009 Sper . Ca daca nu i-ai zis .... adica i-as zice eu . Da mi-e rusine adica.. ce o sa zica cand eu sunt pe un forum si ii zic lui ":> vii pe forumu cutare?" adica bate la ochi . ![]() Lol. La tv tocmai a fost invitata la o emisiune .. si canta ...o manea un manelist din ala hapciulalit.. si cica eu " Asta siguri e leo :-J" Re: Leo McNair - Shayera Holl - 01 Mar 2009 Lol...bata-va cucu sa va bata She va apuca mei? Il speriati pe saracu baiat,ce ati zice sa faceti toate,doar un topic...=)) Sa vad L K pe acolo ![]() Ada vs Alison Si Leo...[era sa ii zic Lion =]] numai sa albitreze. Haide?...cine aduce popcorn?...eu aduc blonda...adica berea blonda Hei,nu uitati de pizza...Hahalino Jr...il aduci pe Lordul Smoala sa te apere?...o ploaie de bucati de smoala? Hei...[Asta e pentru Ginny]...are cine sa ii schimbe carligele?... Daca totusi sunt atatea fete care vor topic,si daca o sa faceti unul si bun,impreuna,macar cei care stau a napoda sa i le schimbe...[si io stau anapoda dar nu am chef e asa ceva ] Ok...haideti mai fetelor ca o sa se mai inregistreze baiati Nu sariti pe unu' ,ca poa poa,ii speriati si pe ceilalti si nu se mai inregistreaza Re: Leo McNair - Ada McNair - 01 Mar 2009 Ma Leo e varu ' meu deci am dreptu' sa-l stresez pana crapa ![]() Tot timpul m-a lasat sa fac asta . Suntem cei mai buni prieteni cand nu ne vedem El mi-a aratat calea berii si calea.. statului la monumente cand esti beat . deci... auziti.. eu si cu Leo vom fi cei mai buni prieteni pe veci . asa cum am fost de cand ne stim adica de 13 ani Re: Leo McNair - Shayera Holl - 01 Mar 2009 Moama Ado ce faza De 13 ani?...va cunoasteti?.. Si de ce la profil scrie ca ai 12 ani?...ha? =] Bine,aveti binecuvantarea mea...normal...sa fiti cei mai buni prieteni pentru todeuna...nu altceva. Hei,dar urez si mai multe... Ado,asta inseamna,ce ai zis despre bere...asta inseamna ca este un invatator bun...pe mine m-a invatat tata cu berea blonda "Sa ia si ea,ce e cu asta,e si ea om,are si ea pofte,dar nu mai mult decat bere,la varsta ei" [nu mai mult decat bere...ohooo...cate nu stie tata...a ajuns sa nu isi cunoasca odrasla] Cik...asa zicea...si am tot lungit-o...pana cand am ajuns sa mananc [sau nush um sa zic,sa mananc sau sa beau?]...deci...am ajuns sa mananc/beau vata de zahar cu bere...ati incercat macar? Si Ado,inca ceva,bate-i la cap...pe toti,nu ma refer numai la Leo...ca nu le e nimic daca au cateva umflaturi in cap,le vine mintea la loc Re: Leo McNair - Ginny Malfoy - 01 Mar 2009 WAI P W C A LATA ADA.. [ Uite ce'am ajuns, sa fie cenzurat cuvantul meu de ficat " p w c a" ] Sa nu il jefuiesti tu pe Leo:-w ce conteaza ca e varu'tau:-w asa ceva nu se poate wai.. el incepe cu mn:-> Asa'i Leo?:-> Re: Leo McNair - Ada McNair - 01 Mar 2009 Pai.. mai am doua luni pana fac 13 . de asta am scris asa pai ... GNINY ![]() ![]() |