![]() |
Taverna - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Taverna (/t-taverna) |
Re: Taverna - Julia Lilith Potter - 05 May 2007 DAAAAAAA !!!! zisera totzi in cor, ji s-au intrekut pana la magazinul q vata de zahar. Luna tot le spoonea k nu e sanatos..k e ku calorii f multe etc. etc. dar pana la urma a mankat ji ea vata de zahar, nemaiputand de pofta Re: Taverna - Cho_Chang - 05 May 2007 stiti? s-a inserat.si mi-e putin somn.cred ca plec acasa ca daca nu o sa adorm aici si va trebuii sa ma carati pana acolo ![]() Re: Taverna - Ashley - 05 May 2007 Mda....si Ashley era acasa ascultand muzica la Mp3...era home alone.Urmarea un film cu popcorn-ul in mana.Uff...nimic interesant la Tv. Re: Taverna - Cho_Chang - 05 May 2007 pot sa stau si eu cu tine? am adus niste sidiuri ci filme.Vrei sa vedem unul?zise cho. dar nu avu timp sa termine propozitia ca tooti ceilalti dadura navala in camera ocupand fiecare loc pe canapea. Re: Taverna - Andrei Malfoy - 05 May 2007 Yay!!! vedem un film! ce atzi zice de harry potter si ordinul phoenix? cho, il ai cumva pe dvd? suntetzi deacord? toata lumea fu deacord asa ca au pus hp 4. fiecare comenta scenele favorite... la sfarsitul filmului singuri care ramasera treji erau Julia si Luna. Re: Taverna - Lyra Dust - 05 May 2007 dimineatza hermy fu prima care se trezi. era duminica... si ce facem azi intreba ea cu voce tare sculandu-i pe totzi... vretzi sa mergem la patinoar? toata lumea fu deacord asa ca dupa un mic dejun copios pregatit de cei doi baietzi, care in ciuda ca erau baietzi se pricepeau foarte bine la gatit au plecat la patinoar... Hermy stia fff bine sa patineze asa ca o zbughi pe gheatza. incepu sa-si faca un program de dans pe o melodie ritmata cantata in mintea ei si inventata de ea. apoi ii lua si pe ceilaltzi si facura un trenuletz. harry ramase ultimul si o fata dadu din greseala peste el. si vai!!! harry cazuin fatza, peste ron, apoi ron peste luna, luna peste julia, julia peste cho, lidia peste ashley si ashley peste hermy... saraca hermy! cine o pusese sa fie prima? desi se lovira putzin toata lumea izbucni in ras. se tavaleau de ras in mijlocul patinoarului si toata lumea se uita uimita la ei. Re: Taverna - Cho_Chang - 05 May 2007 bine...ha ha ha....a fost amuzant dar daca se poate nu vreau sa mai repet scena daca ma intelegeti...spuse cho si toti o aprobara.Eu am chef sa merg la sala de sport sa joc ceva....voi vreti?si toti aprobara.Eu vreau sa jucam ratele si vanatorii cine este vanator impreuna cu mine? Re: Taverna - Harry_the_boy_who_lived - 06 May 2007 eu, eu!!! cho si ron erau vanatori foarte buni...singuri care mai ramasesera in joc erau ashley si julia... dupa ce si ashley si julia iesira toata lumea se aseza pe banca. lidia veni cu niste pahare cu apa si niste biscuitei deliciosi. Re: Taverna - Lyra Dust - 06 May 2007 Ce atzi zice daca am juca o partida de Vajt Hatz? Toata lumea fi deacord asa ca incepura. Echipele erau urmatoarele(le-am pus la intamplare). Harry era portarul primei echipe in care erau lidia, Cho si Ashley. Iar Ron era portarul echipei in care jucau Hermione, Luna si Julia. Ambele echipe erau foarte bune. Zburau ca niste profesionisti... Faceau trucuri si tot felul de smecheri... Nu aveau hotzoaica pentru ca setul de mingi pe care-l avea ron nu avea si hotzoaica. Intr-un final cand toata lumea fu obosita se opri si meciul. Era 15 la 15!!! Era un scor fix egal. Re: Taverna - Cho_Chang - 06 May 2007 Ati jucat foarte bine! spuse cho echipei adverse.Iar Ashley si Luna au dat niste goluri incredibile!Dae se opri dandu-si seama cat ii era de foame.Aaaa.... ce ziceti de un sendvis? |