![]() |
De ce? De ce nu? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: De ce? De ce nu? (/t-de-ce-de-ce-nu) |
Re: De ce? De ce nu? - Kim Ryan - 19 Mar 2009 Am vorbit azi cu el. L-am intrebat cum de s-a hotarat sa fie cu mine si a zis ca s-a gandit foarte bine si i-a placut ideea sa se combine cu mine. Intai, l-am intrebat "Stii ca a aflat toata scoala? De... noi." El - "Asa. Si?". Stie toata scoala si lui nu-i pasa. E de bine sau nu? Mi-am dat seama ca nu isi bate joc de mine. Adica cel putin 99% stiu asta pt ca, intr-o pauza comuna, s-a legat tarfa de mine, m-a tras putin de gluga de la geaca, iar el a venit, i-a tras o gramada de palme, a trantit-o pe jos si a facut-o in toate felurile. Cand ei trebuiau sa plece acasa, m-a intrebat daca s-a mai luat aia de mine. I-am zis ca nu si ca au zis niste baieti ca dupa ce pleaca X din scoala, ma bat. A zis sa stau pe langa niste colege, iar daca se iau de mine, sa il sun, sa-i dau beep, orice. Chiar parea ingrijorat. Desi nu stiu daca ii place de mine, mi-a dovedit ca tine la mine. Asa ca nu cred ca si-ar bate joc de mine. S-a rezolvat tot. Abia astept sambata sau duminica asta sa ma intalnesc cu el, daca vrea. Re: De ce? De ce nu? - Black Rose - 19 Mar 2009 Ce tare ... Eu tocmai vin din parc ![]() ![]() ![]() Doamne, scz ca am deviat atat ... Deci e foarte bine ca nu ii pasa de ce zice toata scala, crede-ma!! Asta da nota ca pentru el tot ceea ce conteaza este ce credeti voi, nu L(l)umea! Si asta e foarte foarte bine! Cel putin pana va lasati influentati din afara... Multa bafta in week-end si sa ne tii la curent > ![]() Re: De ce? De ce nu? - Ginny Malfoy - 19 Mar 2009 Asa.. Kim prietena mea ![]() ESTI CEA MAI TARE ![]() abia acum am citit toapecul asta=] ce sa zic.. pacat de Y . A fost cam folosit.. dar happy - end 'ul face toti banii ![]() Stiam eu ca X te place:-> Are grija de tine.. ![]() ![]() Aveti aceeasi varsta, sau un an - doi diferenta? Re: De ce? De ce nu? - Shayera Holl - 19 Mar 2009 Io chiar cred ca tine la tine mai Dynutzo mai Si care-i faza ca stie scoala de voi?...e si mai bene,le arati celorlalti ca el tine la tine,si nu il intereseaza ce zic altii. Si cu tipa aia,n-ai ce face cu lumea din ziua de azi. Acum toata scoala stie ca ios cu un tip,de care nici nu imi place.Lui ii place de mine.Adica,de 9 martie nu am fost la scoala [bolnava] si un tip dintr-a 8a a venit cu o garoafa si o ciocolata la mine acasa.Fiindca nu am fost la scoala,am primit chestiile astea numai de la el.Si fitzar ca io am dat vreo 20 de martisoare si trebuia sa primesc inapoi la flori si la ciocolata. Asa,si scoala a aflat ca tipu' a fost la mine cu garoafa si ciocolata.Dar l-am intrebat azi si a zis ca nu-i nimic,el mi-a adus numai sa nu ma simt singura.[Nu am fost toata saptamana la sc,saptamana trecuta si juma din saptamana asta]. Acum toata scoala are subiect de discutie,eu su Dani....a...nu trebuia sa ii zic numele Dar intre mine si el nu e nimic,chiar nimic.Nici macar nu vor sa creada.Si io cu tipu' ne certam la scoala de ne sar capacele,dar adevarul e ca e de treaba,si m-a ajutat odata.Ne dadeau piedici toti idiotii si ne tranteau cu capu' de pamant de ziceai ca mori.Si el a venit sa imi puna piedica,mi-a pus-o,si m-a ajutat sa ma ridic,dupa care m-a scuturat si le-a zis celorlalti "Nu va atungeti de ea".Dar chiar nu e nimic intre mine si el. Ioi...io zic povesti la topicul tau?Dynutzo...imi pare rau,dar faza e ca sa nu bagi in seama ce zice lumea,si pana si cine credeai ca iti sunt prieteni,si pe la spate te barfec cu cele mai urate cuvinte.Nu baga in seama,fi fericita A...daca nu te lamuresti ca si io am ceva cu lumea din ziua de azi,uita-te la statusul meu Re: De ce? De ce nu? - Briana Brighton - 20 Mar 2009 Acum am citit si eu topic-ul.Cum de nu-l vazusem habar n-am... E frumos ca totul s-a terminat cu bine... Voba lui Ginny, pacat de Y, mie mi s-a facut mila de el, saracu'... Eu zic sa nu bagi in seama ca spun alti, chiar daca sunt prietenii tai, ar putea fi invidiosi.Dar daca iti dai tu seama ca ceva e in neregula cu el si nu este sincer(desi nu cred) atunci mai bine va despartiti. Kim, dar tu cati ani ai, mai? Ai 13 sau 15... ca eu nu mai inteleg nimic... Si el cati ani are(nu ca ar conta prea mult, dar asa...)? Eu nu am experienta in povesti de dragoste chiar de loc.Am doar 14 ani si ceva asa ca am destul timp sa ma indragostesc... Re: De ce? De ce nu? - Kim Ryan - 20 Mar 2009 Deci eu am 13 ani, iar el 14. De fapt nici nu stiu sigur. Stiu ca e nascut pe 17 august. Noutate!! Azi am mers cu el acasa, iar desi nu mai credeam ca o s-o facem, m-a sarutat! A fost cel mai dulce sarut ever! Cand am terminat, zice el "gata, ti-o ajuns" =] La cati dintre voi, atunci cand v-ati indragostit, v-a placut absolut TOT la persoana respectiva? Orice gest... orice! Ei bine, asta mi se intampla mie. Tot ce face imi place. Tot ce spune... TOT! Va iubesc > ![]() Re: De ce? De ce nu? - Lizbeth Marafol - 20 Mar 2009 E ceva firesc sa-ti placa totul la acea persoana atunci cand te indragostesti.de ce nu ar fi?Mai incolo vor iesi la iveala si defectele lui,pe care usor usor le vei sesiza,dar o vei trece cu vederea. Re: De ce? De ce nu? - Shayera Holl - 20 Mar 2009 Iti amintesti cum eram io cu parerile mele despre C _ _ _ _ ce mama...Cadio...nah...un italian ce mi se parea cool...dar nu era Adica eram indragostita peste radacini de el...si idiotu' nu mia zis nici "La multi ani" de ziua mea. Fara ia zis unei colege dea mele ca ios dragutza si ar vrea sa fie cu mine,dar nu avea nici curaj,si a uitat de tot...bine ca io i-am cantat si la telefon de ziua lui,idiotii din ziua de azi. Nu ai ce face...cand esti indragostit,acea persoana ti se pare ca iti da luna de pe cer.Ca nu are nici un defect,tot iti place la el,adori acea persoana. Nu mai poti,esti nebun. Asa eram si io...ioi ce imi placeau ochii lu' Cadio...ochii verzi.Dar nu mai intra pe mess...si nici nu mai da nici un telefon. Dar la tine nu cred ca e asa de rau. Ti-am zis io ca tipu' tine la tine,stiam io...ha ha.Mi-am dat seama de prima data cand mi-ai aratat o poza cu el...adica io trebuia sa ma uit la tema de pe mess-ul tau,dar.....eh...nu m-am uitat prea mult. Asa ca...FI FERICITA impreuna cu tipu' Meriti,esti o fata pe cinste!! Re: De ce? De ce nu? - Ginny Malfoy - 20 Mar 2009 Shayerei ii arati poze cu el, dar mie nu? Vreau si eu sa vad cum arataaa ![]() Ma supar pe tine daca nu imi trimiti un mp sau imi arati pe mess o poza cu iubitul tau [-x Da, e oficial iubitul tau:-> BRAVO GIRL!! sunt mandra de tn Aa. Eu credeam ca ai 14 ani =]] nici 13 , nici 15 =]]] Re: De ce? De ce nu? - Kim Ryan - 22 Mar 2009 Deci fiti atenti... NE-AM DESPARTIT! Nu mai conteaza cum. Important ca eu ma simt mai bine ca nu sunt cu el. Ne-am hotarat sa ramanem numai prieteni, exact ca inainte sa ne combinam. Am fost cu el 124 de ore in care am plans mai mult decat oricand. El s-a combinat cu cea mai buna prietena a mea, iar eu nu prea mai am chef de un prieten. In schimb, m-am gandit sa scriu o carte inspirata din aceasta intamplare. Nu va faceti griji, chiar ma simt mai bine solo. A fost frumos sa fiu cu el... Ne-am sarutat o data, dar orice foc se stinge. Oricum incepeam sa il iubesc numai ca pe un frate, nu ca pe un iubit. Sunt chiar fericita ca m-am despartit de el. Era ciudat sa fim impreuna. Cum zicea si mama, mai am destul timp de baieti. Acum am timp sa invat, sa termin de citit cartea "Amurg" si sa fac tot ce faceam inainte. Poate chiar voi scrie o carte despre aceasta intamplare, iar voi veti fii primii care veti afla. Multumesc tuturor de sfaturi si ajutor! > ![]() |