![]() |
Buh Bye... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri) +--- Thread: Buh Bye... (/t-buh-bye) |
Re: Buh Bye... - Ella Tamashi - 08 Sep 2009 Doamne, nu se poate. Vin si eu happy, intru pe forum si ce vad?? Ginny, poate reusesti sa mai intri de pe la scoala, de pe la o prietena ceva. Sper sa reusesti sa mai intri pe forum, pe mess ca altfel ne strnagem toti si facem greva in fata blocului = )) Sper sa reusesti sa mai intri ^^ Re: Buh Bye... - Anna McNair - 08 Sep 2009 GIIIIIIIIIIN ![]() Ce ma fac eu fara tine? ![]() ![]() nu inteleg de ce unii parinti pur si simplu nu au incredere in copilul lor :-L incearca sa vb cu ea si sa o intrebi de ce nu te crede si pana mea e mama ta ar trebui sa-ti fie cea mai buna prietena care sa te ajute si sa te spirjine nu sa te marginalizeze si sa te pedepseasca..asta nu rezolva nimic :|:| Re: Buh Bye... - Ada McNair - 08 Sep 2009 Ginny Cum sa pleci tu? e atat de naspa... adica cum sa nu te mai vedem? ![]() ![]() Ginny..serios explica-i ca aici ai prieteni si faze..si ca blablabla...si ca nu aci nimic rau,ca e doar un forum harry potter :-s...adica ce ar putea fi pe un forum harry potter..adica.. mna... si fazele de pe mess.. spune-i ca n-avea treaba cu forumu'... adica... pricepi tu Re: Buh Bye... - Ginny Malfoy - 21 Sep 2009 M'am impacat cu mama, m'am intors ![]() mi'a fost ataat de dor de voi:-< va iubeesc ![]() ![]() ![]() Re: Buh Bye... - Ginny Anne Alden - 21 Sep 2009 yuuhuuu!! s-a intors sufletul Forumului...ura tre sa dam petrecere in cinstea ta ca te-i intors Welocme back...adm uitat sa spun asta ca's scrantita ce sa faci pwp Re: Buh Bye... - Shayera Holl - 21 Sep 2009 GYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WELCOME BACK!!!!!!!! Ti'am zis ce reactie am avut cand am vazut ca intrii pe mess.Era sa fac sop-cardiac cand ti-am vazut statusul.Sunt atat de fericita!cand ai plecat,am plans de tristete...acum plang de fericire. MOR de fericire! YEEEEEEEEEE....OAMENI BUNI!GINNY S-A REINTORS!!!!!! Re: Buh Bye... - Ada McNair - 22 Sep 2009 Vai...acum ma simt mult mai bine.Poate o sa fie si forumul asta mai plin de viata.Bine ai venit GInny!Chiar ti-am simtit lipsa.Ma bucur nespus ca ai venit! ![]() Adica erai ca un ceva in minus,care era foarte important pentru noi,si forumul aproape nu mai avea viata fara tine.Cat nu ai fost tu,a fost groaznic. ![]() Te iubim Ginny!>< Re: Buh Bye... - Ella Tamashi - 22 Sep 2009 Dinny, bine ai revenit!!!!! Yey! Ma bucur ca te-ai intors ^^ Imi era dor de posturile tale : )) Re: Buh Bye... - Jenny Spring - 22 Sep 2009 TE-AI INTOOOOOORRRSSS! CE BINE! ZI-MI CUM S-A REZOLVAT TOTUL?Nu mai pot de curiozitate ![]() Re: Buh Bye... - Ginny Malfoy - 22 Sep 2009 Of doamne. va ador ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pai ma freca mama la cap ca nu am chef de nimic si ca sa fiu mai fericita a zis ca ma lasa pe forum si nu ma verifica ee. tot sunt atenta..cine stie ce o apuca again:-s |