Darkmark RPG Forum
Buh Bye... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Buh Bye... (/t-buh-bye)

Pages: 1 2 3 4

Re: Buh Bye... - Ella Tamashi - 08 Sep 2009

Doamne, nu se poate. Vin si eu happy, intru pe forum si ce vad?? Ginny, poate reusesti sa mai intri de pe la scoala, de pe la o prietena ceva. Sper sa reusesti sa mai intri pe forum, pe mess ca altfel ne strnagem toti si facem greva in fata blocului = ))
Sper sa reusesti sa mai intri ^^

Re: Buh Bye... - Anna McNair - 08 Sep 2009

GIIIIIIIIIIN Omg3
Ce ma fac eu fara tine?Bigeyes
Crying( mi se pare super nedrept ca mama ta a intervenit asa..
nu inteleg de ce unii parinti pur si simplu nu au incredere in copilul lor :-L
incearca sa vb cu ea si sa o intrebi de ce nu te crede si pana mea e mama ta ar trebui sa-ti fie cea mai buna prietena care sa te ajute si sa te spirjine nu sa te marginalizeze si sa te pedepseasca..asta nu rezolva nimic :|:|

Re: Buh Bye... - Ada McNair - 08 Sep 2009

Ginny Cum sa pleci tu?
e atat de naspa... adica cum sa nu te mai vedem? Sad NaspaaCrying

Ginny..serios explica-i ca aici ai prieteni si faze..si ca blablabla...si ca nu aci nimic rau,ca e doar un forum harry potter :-s...adica ce ar putea fi pe un forum harry potter..adica.. mna...
si fazele de pe mess.. spune-i ca n-avea treaba cu forumu'... adica... pricepi tu

Re: Buh Bye... - Ginny Malfoy - 21 Sep 2009

M'am impacat cu mama, m'am intorsLove
mi'a fost ataat de dor de voi:-< va iubeescLoveLoveLove

Re: Buh Bye... - Ginny Anne Alden - 21 Sep 2009

yuuhuuu!! s-a intors sufletul Forumului...ura
tre sa dam petrecere in cinstea ta ca te-i intors
Welocme back...adm uitat sa spun asta ca's scrantita ce sa faci
pwp

Re: Buh Bye... - Shayera Holl - 21 Sep 2009

GYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WELCOME BACK!!!!!!!!

Ti'am zis ce reactie am avut cand am vazut ca intrii pe mess.Era sa fac sop-cardiac cand ti-am vazut statusul.Sunt atat de fericita!cand ai plecat,am plans de tristete...acum plang de fericire.
MOR de fericire!

YEEEEEEEEEE....OAMENI BUNI!GINNY S-A REINTORS!!!!!!

Re: Buh Bye... - Ada McNair - 22 Sep 2009

Vai...acum ma simt mult mai bine.Poate o sa fie si forumul asta mai plin de viata.Bine ai venit GInny!Chiar ti-am simtit lipsa.Ma bucur nespus ca ai venit!Love
Adica erai ca un ceva in minus,care era foarte important pentru noi,si forumul aproape nu mai avea viata fara tine.Cat nu ai fost tu,a fost groaznic.Sad
Te iubim Ginny!><

Re: Buh Bye... - Ella Tamashi - 22 Sep 2009

Dinny, bine ai revenit!!!!! Yey! Ma bucur ca te-ai intors ^^ Imi era dor de posturile tale : ))

Re: Buh Bye... - Jenny Spring - 22 Sep 2009

TE-AI INTOOOOOORRRSSS! CE BINE! ZI-MI CUM S-A REZOLVAT TOTUL?Nu mai pot de curiozitateHappywide

Re: Buh Bye... - Ginny Malfoy - 22 Sep 2009

Of doamne. va adorLove nici nu stiti cat mi'ati lipsit >Happywide<>Happywide<>Happywide<>Happywide<
pai ma freca mama la cap ca nu am chef de nimic si ca sa fiu mai fericita a zis ca ma lasa pe forum si nu ma verifica ee. tot sunt atenta..cine stie ce o apuca again:-s