Darkmark RPG Forum
Tezele... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Tezele... (/t-tezele)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

Re: Tezele... - Isabella River - 11 Dec 2009

Ooooohhhooo... PATRU numere la biologie, Ginny?! :-O
Asta e... infractiune!! E... rautate pura.. sau.. nush.. vigilenta pura!
Oricum.. speram sa ne aduca azi tezele la mate ca sa nu mai stam sub presiune da' de unde! Ca ni le da dupa vacanta! Ce prof nebun, Lool..
Oricum... Ma bucur ca macar am scapat de scoala.. pt cateva saptamani.. Smile
Si pe 23 luna asta vine mami meu acasa din Italia.. .
Off.. ce mi-e dor de ea..
Asa.. fara sentimentalisme..

Re: Tezele... - Briana Brighton - 12 Dec 2009

Eu sunt singura care invata luni? Normal, noi, cel mai tare colegiu din oras(bla,bla,bla...) trebuie sa invatam si luni.Macar ne scurteaza orele...

Bun... Sa va zic de teze.Eu sunt a 9-a si dau 4 teze(de fapt sunt 6 Wink) )Ce va invidiez pe voi ca dati doar la mate si romana.
La romana am dat acum vreo 2 saptamani si am luat 10 curat... Nu imi venea sa cred
La mate am dat marti si inca nu ne-a adus-o, dar sper ca am facut bine.
La info, grupa mea(sunt la profil intensiv info si suntem impartiti in 2 grupe) da dupa vacanta. Si ceilalti au scapat....
Dintre bio, fizica si chimie, am ales sa dau la bio(cica e mai usor... mda... cum sa nu...) si am luat cea mai mare nota de la toate clasele care o au pe profa mea, adica 9, dar ne-a pus un punct in plus si am 10. Faza tare a fost ca ne-a dat la fizica si la chimie teste identice cu tezele... La fizica am luat 10(si doar un baiat care a dat teza acolo a mai luat 10...) si la chimie 9.48, adica 10.Oricum ne-a pus si la chimie 2 puncte in plus, dar eu nu aveam nevoie de ele.

Acum mai am la info dupa vacanta si acolo chiar o sa fie greu, cred.

Re: Tezele... - Ginny Malfoy - 12 Dec 2009

mama mary o_o_o
cum reusesti sa fii atat de desteapta? pur si simplu nu e corect=)))
ee..eu fac performante la mate:-w am voie sa fiu proasta la celelalteFinna mai dau profii de la ei din burta si mai ies cateva puncte si din copiatHappywide
da. sunt foarte bisericioasaFinna)

bravo mar'>Happywide< ma faci mandra:->

PS : HEeii!!! si noi suntem cel mai tare colegiu din oras:-w
ps2: 9.48 nu este una din cele mai imputite note care se rotunjesc la 9? eu am patit'o cu 7,45 la o lucrareFinna mi'a marit profa nota la 8 ca i se facuse mila..Whistle ca tot zisesi aici ca ai luat 9.48 la chimie..
Edit : aaaFinna da..ziceai tu ca s'a marit 2 puncte..pfa cat ghinion sa fi ramas cu 9,48Finna))

Sa va zic care a fost faza cu 9.48... Ne-a dat un exercitiu in care trebuia sa alegem varianta corecta. Si am gresit 2 d-astea, atat.... Pe barem scria ca se scade 0.25 pentru fiecare.Mi-a scris in dreptul celor 2 exercitii -0.26, in loc de -0.25 Normal ca nu m-am dus sa ii zic cand am auzit ca ne pune 2 puncte in plus...Si-asa am luat cea mai mare nota(aia care au dat teza la chimie erau praf... nu pot sa inteleg de ce unii dau teza la ce nu se pricep).Ma rog, a mai luat unu tot 9.48, dar nici el nu o daduse ca teza....Oricum profa e de treaba imi punea 10 pentru 0.02...

PS: Si eu fac performanta la mate(sau faceam pentru ca acum sunt mai putine concursuri de mate... Sad ), dar cum eu nu m-am hotarat inca la ce vreau sa dau la facultate invat la mai multe materii(bineinteles logica, muzica,istoria-cand nu ma asculta sau nu ne da test- sunt excluse...uh, si romana e exclusa, n-am ce sa invat acolo)

aa..ai fost la olimpiada?:->
eu am luat argint anul trecut la nationala [ stiu ca sunt modesta, i know, i knowFinna)))) ]

pai atunci e ca si cum ai luat 9.50 -> 10, deci nu cont:-j daca ti'a scazut din greseala inca 0.02..Thinking

Nu m-am calificat niciodata la nationala la mate... Intr-a 5-a si a6-a am fost a 3-a pe judet, intr-a 7-a am luat premiul 3(cred ca al 5-lea punctaj) si anul trecut... am luat cam al 7-lea punctaj(a fost anul cu cele mai mari surprize la judeteana).
Eu m-am calificat doar la "+-Poezie"(daca ai auzit de concursul asta) la nationala intr-a 6-a pentru ca doar pentru primele 2 clase de gimnaziu se organiza... si la biologie,intr-a 7-a(ma rog, era un fel de regionala...), dar nu m-am mai dus pentru ca m-am imbolnavit.

Tu ce clasa esti? a7-a?

P.S.: Intr-a 7-a am stat la un concurs national de mate in camera cu niste fete de la brasov, de varsta mea si una dintre ele se ducea la nationala si avusese un punctaj la judeteana mai mic decat al meu. In judetul nostru e concurenta foarte mare la mate si sunt multi care se pricep si au rezultate... Sad

sunt a 6a si logic ca am auzit de +-poezie:-w am luat punctaje maxime la subiectele d la matematica si limba romana&matematica si am dat chix la compunere la romana, ca de obicei :-@ aici rareori iau un punctaj bunicel..pur si simplu ma intind prea multSad [ ciudat cum la concursuri la romana imi vine sa scriu 459 ani, si in teza imi lipsesc de obicei cel putin 3 randuri pt a ma incadra:| astfel mi'am dezvoltat si scrisu' meu mare cat 2984 d caseFinna ] .
mda..partea naspa e ca am gresit ceva la olimpiada jud, adica de la un calcul mi s'a dus tot rezultatul si am avut parca 26p din 28 si am fost a doua.. primul a avut 27Thinking dupa mine au fost punctaje mai mici cu vreo 3-4 puncte:->
aa..si la nationala am luat 13 puncte. si nu am scris o relatie tampita, adica am luat vreo 3 puncte pe o problema, in care era vorba de niste numere a, b, c, d, e [ nu stiu daca mai era si f..parca nu ] , si nu am stabilit relatia de inceput, a < b < c < d < e sau invers. asta valora fix punctul care imi aducea aurul. asta e:-j
in general iau punctaje bune la concursuri gen Petre Sergescu, Arhimede, Evaluare in educatieThinking nu ma axez pe nimic altcevaHappywide ma duc la olimpiade pe la romana doar sa o fac pe profa fericitaFinna ei ii plac compunerile mele , si din cauza lor nu ma asculta din gramaticaaLove ypee..ca nu invatHappywide mai deloocHappywide adica..delocFinna) decat pt testeFinna) aa si am luat locul II la un concurs la francezaThinking
ma rog:-j kkturi de'astea. oricum, sunt sigura ca NU o sa imi fac NICIODATA o cariera din matematica. Nu lucrez din pasiune si nu suport sa stau si sa tocesc..pur si simplu:| imi place ca imi fac un renume bun pt celelalte materii, dar nu stiu..nici nu ma simt cine stie ce mandra cand vad acolo rezultate bune:| zic altii " wow..tare " si primesc cate ceva de la mama..dar nu prea imi pasa:-j

ps: nu cred ca e important ca tipa aia s'a dus la nationala cu un punctaj mai mic ca al tau..Happywide au fost subiecte diferite..daca ea e prima de la ea si a avut un punctaj mai micut, nu inseamna ca judetul ei e slab; poate au fost subiectele mai naspa acolo..chiar, tu cat ai avut la ojm ca sa facem o comparatie? sa nu ramai cu impresia ca jud meu e slab=]]]

Re: Tezele... - Briana Brighton - 13 Dec 2009

De la clasa a7-a subiectele de la judeteana de mate sunt unice in toata tara, Ginny.
Nu mai stiu cat am avut in a7-a la OJM, 20 si ceva oricum, dar nu mai stiu exact.
Oricum nu am zis ca judetul tau e slab, doar ca al nostru e foarte puternic, nu cel mai puternic, dar oricum... printre primele.

Eu nu inteleg un lucru, cum de lucrezi atat de mult la mate daca nu iti doresti o cariera in acest domeniu, daca nu te pasioneaza cu adevarata matematica? Nu are rost... Ai vreo materie la care chiar iti place sa inveti si o faci din pasiune?
Oricum eu te felicit pentru rezultate si sper sa fie din ce in mai bune!

Re: Tezele... - Bella Emily Rose - 14 Dec 2009

Isabella sunt de acord cu tine....
De cand ma trezesc stau la calculator pana ma plictisesc de moarte si ma hotarasc sa ies putin afara...
Afara stau cateva ore pana cand inghet si imi digera mainile...de exemplu ieri mi-a luat doua ore pana picioarele mele s-au dezghetat si au revenit la normal...
Cand am venit in casa...din nou la calculator si apoi la televizor...
O zi "minunata"....Cand eram la scoala ma distram in fiecare pauza si radeam cu colegii,dar acasa....Deja m-am saturat.
Sper sa nu fie toata vacanta la fel.

Re: Tezele... - Isabella River - 14 Dec 2009

Deci va anunt de pe acum ca ceea ce voi scrie va fi.. off-topic..
Oricum mi se parea.. stupid sa mai fac un topic doar pentru a scrie asta.. daca va fi cineva care va fi de acord cu mine in privinta a ceea ce voi spune, este liber sa scrie aici, Bellatrix mi-a zis ca off-to[picul se accepta aici..
Asa.. voiam sa zic, un lucru ciudat.. ca am asteptat vacanta... abia asteptam sa fie vacanta.. insa acum imi dau seama ca pana la Craciun, va fi o saptamana si 3-4 zile atat de plictisitoare pt mine.. Daca ma gandesc bine, tot ce am facut ieri a fost sa-mi fac ceva curat in camera, sa ies putin afara cu astia din cartier, si apoi sa stau in casa la calculator sau m-am mai uitat la un film.. azi.. cam la fel.. am stat.. m-am uitat la un film.. calculator.. insa nimic altceva.. incep sa cred ca pana si tata se distreaza mai bine ca mine, si el merge mai mereu la tzara, ca are o livada acolo, un catel si .. un fel de cabana micuta in care sta si se mai odihneste.. Thh.. Sper sa nu fie asa si zilele urmatoare.. plictiseala.. ma gandesc, poate ca daca aveam maine scoala, tot era mai bine, intr-un fel.. tot ma mai distram cu colegii.. dar asa.. ma rog, am stabilit cu ceilalti din cartier sa ne intalnim maine la 2 ... dar cum tata e de servici maine.. seara io ce naiba fac?
Oricum.. scz de off topic, scz daca v-am plictisit cu monotonia mea dar nu aveam ce face decat sa ma plang.. Wink)
Lool cat am scris..Finna))