![]() |
Quotes - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter) +--- Forum: Carti (https://www.darkmark.ro/f-carti) +---- Forum: Arhive (https://www.darkmark.ro/f-arhive--175) +---- Thread: Quotes (/t-quotes--256) |
Re: Quotes - Avril Arakawa - 04 Jan 2008 Inca cateva... "Isi imagina ca el era posesorul Talismanelor si ca statea in fata lui Cap-de-Mort ale carui Horcruxuri nu se comparau cu Talismanele... Niciunul nu poate trai in timp ce celalalt supravietuieste... oare acesta era raspunsul? Talismanele contra Horcruxurilor? Oare exista totusi o cale de a fi sigur ca va invinge el?" "Dar daca o sa fiu la Viperini? O spusese in soapta, daor pentru tatal sau, si Harry stia ca numai clipa plecarii l-ar fi putut face pe Albus sa arate cat de mult si de sincer se temea de aceasta. Harry se lasa pe vine si chipul lui Albus ajunse acum putin mai sus decat al lui. Albus era singurul dintre cei trei copii ai lui Harry care mostenise ochii lui Lily. -Albus Severus, spuse Harry, astfel incat sa nu il mai auda nimeni in afara de Ginny - destul de diplomata incat sa pretinda ca ii facea cu mana lui Rose, care tocmai se urcase in tren -. porti numele a doi mari directori ai Scolii Hogwarts. Unul dintre ei a fost Viperin si probabil cel mai curajos om pe care l-am cunoscut vreodata. -Dar daca... -...Atunci, casa Viperinilor va avea un elev excelent, nu-i asa? Noua ne e egal, Al. Dar, daca pentru tine are atat de mare importanta, vei putea alege sa fii la Cercetasi, si nu la Viperini. Jobenul Magic tine cont si de alegerea ta. -Serios? -La mine asa a fost, spuse Harry." Asta a fost draguta...Saracul Severus (adica Snape, nu Al) "-Buna! James aparu din nou - scapase de cufar, bufnita si carucior si era evident ca abia astepta sa le dea niste vesti. -Teddy e acolo, spuse el cu respiratia taiata, aratand peste umar, spre norii involburati de abur.Tocmai l-am vazut! Si ghiciti ce face? Se saruta cu Victoire! Se uita la adulti, dezamagit in mod evident de lipsa lor de reactie. -Teddy al nostru! Teddy Lupin! Se pupa cu Victoire a noastra! Cu verisoara noastra! Si l-am intrebat ce face.... -I-ai intrerupt? spuse Ginny. Esti exact ca Ron. -...si a zis ca a venit s-o conduca! Si dupa aia mi-a zis sa plec. O saruta! aduga James, ingrijorat ca poate nu se facuse bine inteles. -Vai, ar fi minunat daca s-ar casatori! sopti Lily incantata. Atunci, Teddy ar fi cu adevarat un membru al familiei! -Vine deja la cina vam de patru ori pe saptamana, spuse Harry. Mai bine ii propunem sa stea la noi si lamurim problema, nu? -Da! facu James entuziasmat. Nu ma deranjeaza sa stau in aceasi camera cu Al. Teddy poate sa stea in camera mea! -Nu! se impuse Harry cu fermitate. Tu si cu Al veti sta in aceasi camera cand o sa vreau sa demolez camera din temelii" Mi-a placut mult faza asta Ce pacat ca Lupin si Tonks sunt morti :cry: :cry: :cry: O sa mai pun dar m-am plictisit acum sa tot scriu ^^ Re: Quotes - Charlizze Di Rino - 04 Jan 2008 unul amuzant din cartea in engleza Molly telling Bella "NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!" Re: Quotes - Anja Ockenfells - 01 Feb 2008 Citatu` meu pref. din HP7: "Cand vrea, Cap-de-mort alearga mai repede decat fuge Severus Snape de sampon." ![]() ![]() ![]() Re: Quotes - Hermione Anne Granger - 01 Feb 2008 Nu ma apuc acum sa scriu pentru ca sunt o groazaa de peste tot^^Pun si eu doar cateva. Din 7: "Ron struggled for a moment before managing to extract his wand from the pocket. "It's no wonder I can't get it out,Hermione,you packed my old jeans,they're tight." "Oh,I'm so sorry,"hissed hermione,and as she dragged the waitress out of sight of the windows,Harry heard her mutter a suggestion as to where Ron could stick his wand instead." =)))=)))geniala faza=)) "Ron had had a fit of gallantry and insisted that Hermione sleep on the cushions from the sofa,so that her silhouette was raised above his.Her arm curved to the floor,her fingers inches from Ron's.Harry wondered whether they had fallen asleep holding hands." Din 5 ![]() ![]() Harry despre James: "-Isi tot ciufulea parul,spuse Harry pe un glas indurerat. Sirius si Lupin rasera. -Am uitat ca obisnuia sa faca asta,spuse Sirius induiosat. -Se juca si cu hotoaica?zise Lupin entuziasmat. -Da,spuse Harry,privind derutat cum Sirius si Lupin zambeau,aducandu-si aminte.Pai...mie mi s-a parut ca era cam idiot. -Sigur ca era cam idiot!spuse Sirius incurajator.Toti eram niste idioti!Ma rog,Lunaticul mai putin,spuse el cu sinceritate,uitandu-se la Lupin." Sirius despre Snape.James si Lily: "-Ei,spuse Lupin incet,Plesneala era un caz special.Nu rata niciodata ocazia de a-l blestema pe James,asa ca nu puteai sa te astepti ca James sa se lase calcat in picioare,nu-i asa? -Si mama era de acord cu asta? -Sincer sa fiu,nu prea stiu,zise Sirius.Cum sa-ti spun,James nu il lua si pe Plesneala cu ei la intalniri,ca sa arunce blesteme asupra lui de fata cu ea,nu?" Astea sunt preferatele mele pana acum. Re: Quotes - O.O - 03 Feb 2008 preferata mea este atunci cand Snape se dueleaza cu Harry dupa ce il omoara pe Dumbledore: "Sa nu ma faci las!" Re: Quotes - Ioana Weasley - 17 Jul 2008 uite, Andrei Malfoy, ceea ce nu gasesti tu, este in HP si Piatra Filozofala sh Quirell spune asta: "Nu exista bine si rau, doar putere si oameni prea slabi, ca sa o poata obtine." nush dak este citat, dar asta mi`a placut cel mai mult: "Isi imagina ca el era posesorul Talismanelor si ca statea in fata lui Cap-de-Mort, ale carui Horcruxuri nu se comparau cu Talismanele...Niciunul nu poate trai in timp ce celalalt supravietuieste...Oare acesta era raspunsul?Oare exista totusi o cale de a fi sigur ca va invinge el?" Si mai era ceva..nu mai stiu dak in carte este..dar in film, in HP5, cand Umbridge spune:"Sunt sigura ca vom fi foarte buni prieteni", Fred si George spun:"Putin probabil" |