![]() |
Admitere 2010 - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Admitere 2010 (/t-admitere-2010) |
Re: Admitere 2010 - MeganCosta - 20 Jun 2010 Felicitari Alice!!!! ![]() De-abia astept sa fim colege!!!! Te astept !!!! ![]() Re: Admitere 2010 - Lyra Dust - 01 Jul 2010 Va rog sa scrieti mare la inceputul postului din ce oras sunteti pentru ca nu se creeze confuzii ![]() Deci, la ce liceu ati intrat? BUCURESTI Eu am intrat la Cosbuc Uman Filologie Bilingv. A fost a doua optiune, dar aici imi doream cel mai tare sa intru. Prima optiune era Sava filologie, dar stiam ca nu am media destul de mare pentru a putea intra, si nici nu era bilingv. Deci sunt multumita de rezultat! Re: Admitere 2010 - Samantha Hawkins - 02 Jul 2010 Focsani-Vrancea La: CNU- Colegiul National Unirea Am intrat la Filologie, si fix unde am vrut . Din pacate, la noi nu exista treaba cu bilingvul (din cate ma inteles, asta insemna predare in doua limbi) pentru ca as fi preferat-o cu mult inaintea filologiei "simple", dar deh >.>" p.s.: Lyra, si u esti pe w.club? ![]() Re: Admitere 2010 - Bell Evans - 02 Jul 2010 ca tot s'a dat repartizarea ieri Colegiul National Dragos-Voda Mate-info [prima clasa ] ma bucur ca am terminat si cu asta Re: Admitere 2010 - Samantha Hawkins - 02 Jul 2010 Bell, din ce oras esti? (Curiozitatea asta ) Re: Admitere 2010 - Bell Evans - 02 Jul 2010 campulung moldovenesc, Suceava tu? Re: Admitere 2010 - Samantha Hawkins - 02 Jul 2010 Ce tare, mereu am vrut sa vad Bucovina Eu sunt din Vrancea (cred ca spusesem si mai sus ![]() Re: Admitere 2010 - Rose Evans - 02 Jul 2010 Campulung Moldovenesc Am optat pentru Colegiul National Dragos Voda din Campulung Moldovenesc, unde am si intrat. Profil real, matematica-informatica, prima clasa. Media de admitere o am 9.93...Am avut 10 la ambele testari si 10 pe ani....si 9.75 la tezele unice Ma rog...intai m-am gandit sa merg in alt oras sau la Liceul Militar, insa pana la urma am ramas la Dragos cu Bell. O sa fie tare la liceu...Mai ales pentru ca de la noi din clasa foarte multi au intrat in prima clasa...vreo 11 copii asa ca nu ne vom desparti... Re: Admitere 2010 - Lyra Dust - 02 Jul 2010 OFF TOPIC: Dap, sunt si pe w.club. Probabil chiar de acolo stii de forum Stiam ca probabil o sa=mi inchida threadul acolo :-w. Re: Admitere 2010 - Samantha Hawkins - 02 Jul 2010 Defapt, cand am aflat de forum nu mai intrasem de mult pe WC (O, mama, ce prescurtare ) am cautat doar un site in romana despre HP si asta am obtinut. Mi-a placut si am ramas aici xD Acum m-am reintors (pe w.club), nah, sunt de 2 ani, nu pot pleca asa, pur si simplu ![]() P.s: pana la urma a inchis Haru topicu'. Eo mi-s Freestyle p'acolo by the way. Ce bine de voi, 11 copii din aceiasi clasa, la liceu Eu sunt in clasa cu numai o singura colega de la mine, si in total cu doar 2 elevi de la scoala mea. Si numai 2-3 baieti! asta nu-mi place la calsele de filo (asa, moral vorbind) ca "practic" cunosc eu si pe altii de la alte clase. |