![]() |
Sfarsit de gimnaziu/liceu - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Sfarsit de gimnaziu/liceu (/t-sfarsit-de-gimnaziu-liceu) |
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Isabella River - 02 Jun 2010 Eu nu vreau sa se termineee... Imi iubesc colegii, ce naiba.. Ce ma fac eu fara voi, bah..? Dar .. cum am mai spus.. acest sfarsit nu e decat un alt inceput.. [ si nu uitati de reuniunea aia.. dupa 10 sau 20 de ani, cum era.. ce-o sa mai radem unii de altii.. ( stim noi de ce.. ) ] Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Alice Morris - 02 Jun 2010 eu am avut banchetul sambata si au venit cam toate persoanele cu care ma inteleg bine, si a iesit super-pentru o noapte neam distrat si am uitat de toate, neam facut de cap acum, in ultima luna de scoala, am inceput si noi sa ne intelegem mai bine, si imi va parea sincer rau sa plec din scoala fiindca mam obisnuit, iar sa merg la liceu va insemna pentru mine un inceput nou, sa nu cunosti pe nimeni, dar miar placea sa vina o colega cu mine, colega care este cam indecisa, si nu stie ce liceu sa aleaga saptamana viitoare, ar trebui sa facem o serbare de sfarsit de ginaziu, si diriga-care este cea mai buna diriga care as fi pututo cere- nea impartis si poezii, si cantece cu versuri schimbate, am invatat sa cantam si Gaudeamus Igitur, si nea facut mama unei colege robe si toca[chestia aia de pus pe cap la studenti][noi nu stiam cum se cheama si ii ziceam cascheta] si la banchet am cantat o melodie care se chema Dragi dascali, si cateva fete au inceput sa planga de nu se mai opreau pentru mine, banchetul a fost super, si nu aveam starea necesara incat sa plang[+ ca mi se intindea si rimelul, dar astai partea a 2a] nu prea imi vine sa cred cat de mult pot vorbi[adica scrie] despre sfarsitul swcolii si despre colegii mei, adik cat am vorbit si in celelalte posturi de la acest topic Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Bell Evans - 02 Jun 2010 noi azi ne'am facut tricourile alea semnate..a fost foarte tare am sa pun si niste poze cu al meu, sa vedeti ce a iesit din saracul tricou asa, o spun cred ca pentru a mia oara~nu vreau sa plec din scoala asta..vreau sa mai fac o data anii de gimnaziu, mi se pare o nedreptate sa ma despart de ceilalti colegi..dar asta e, trebuie sa accept chestia asta desi mi se pare stupid rau de tot oricum, si liceul sper ca va avea partile lui bune si pozele cu tricoul nuj ce a iesit pe acolo dar e si Dark Mark scris si coreeana ![]() ![]() Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Alice Morris - 10 Jun 2010 Izzy, Bella, si Desiree, care treminati acum cls a 7a, nu cred ca aveti de ce sa va faceti griji va zic din proprie experienta ca ultimul an este cel mai bun eu in clasele a 5a, a 6a si a 7a, nu prea ma intelegeam cu unii dintre colegi iar anul asta, neam inteles bine cu toii, si mam imprietenit cu multi dintre ei sa nu spuneti ca sau maturizat, pentru ca nu e adevarat deloc: au ramas aceiasi copchii dementi, si tampiti, si nebuni, si orice vreti voi-anul asta am fost o clasa..."in ultimul hal" ca sa o citez pe Sophie in a 8a, nu stiu ce lege va mai fi referitor la invatamant anul viitor, dar noi de o luna incoace stam in clasa si vorbim ei bine, azi am stat pe hol am scos scaune din clasa, am ocupat o parte din hol, de nu putea trece nimeni, si stateam, unii in brate la altii, nu conta, radeam, si glumeam, si ne gandeam, cat de mult o sa bocim noi la serbarea de sdiseara diriga-care e cea mai buna diriga si profa de engleza ever-nea promis ca o sa ne faca sa plangem, si noi ziceam azi care plange, care nu, care se machiaza, care nu la fel ca si toata luna asta, a fost o zi nebuna, am stat degeaba, colega mez de banca mia consumat bateria la telefon-trimitea melodii de pe un telefon pe al meu si de pe al meu pe telefoul ei, faza era ca cele doua telefoane erau la fel si nu mergea bluethoot-ul intre ele- am ascultat muzica[three days grace si billionaire ] am urcat scarile pana la etajul 2 de vreo 6-7 ori si leam coborat tot de atatea ori revenind la ce spuneam mai sus, ultimul an petrecut alaturi de colegii vostri, va fi cel mai bun nu va ganditit ca se va termina, ci ganditiva ca ocazii de distractie si de a petrece timpul cu colegii[scuzati cacofonia] inca sunt aici,[mrg, acolo] si va asteapta sa profitati EDIT imediat dupa: OMG cat am scirs Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Bell Evans - 10 Jun 2010 stiu ce simti, Al, si eu sunt cam in aceeasi situatie.. in ultimele zile a fost o panarama totala in scoala noastra..venim cu cate doua randuri de haine de schimb si multe sticle cu apa [e foarte cald ![]() iar la banchet, ei bine acolo ne'am descoperit unii pe altii..si nu la dansurile gen "I love my people" [care s'au transformat in "I love my pupil" ![]() nu vreau sa se termine anul asta, vreau sa dureze la nesfarsit OFF: Ma opresc, ca scriu romane pe aici Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Alice Morris - 10 Jun 2010 eu nu mias dori sa se faca paparuda la noi, ca la noi fetele vin cu tricouri albe[inclusiv eu] marti la ora de tehnologie, eu stateam scufundata in scaunul meu, colega mea de baanca cu fundul pe scaunul ei, cu capul pe mine, o alta colega in brate la colega mea de banca, culcata pe ea in spatele nostru, un baiat statea in brate la o fata, unul a inceput sa rada, noi radeam de rasul lui, si cred ca unii au si injurat, dar profa nu a observat a venit la noi la sfarsitul orei si a zis:"8A, voi mai sunteti umani? sau ati trecut la regnul animal?" asta pentru ca o colega incepea sa imite oi, si chestii de genul noi suntem ata de nebuni incat vreo doua fete au luat foi si sau pus in fund pe jos un fost coleg, care a ramas repetent, sa pus la mine in brate pe scaun, aproape am facut hernie, dar sa ridicat, si a venit o colega la mine in brate tot baiatul de mai devreme sia luat si el un scaun si sa pus in dreptul usii de la 8B, si cine vroia sa iasa, "sanatate taica si noroc", ca sa o citez pe doamna diriginta am cerut si eu o gura de apa, si o colega imi spune:"pai, te ridici, mergi inaintem faci la stanga, apoi la dreapta, si bei apa" mam dus, am baut apa, si cand am iesit din baie, zic eu:"Bebe, am iesit din baie, acum ce fac?" asta nu a fost cine stie ce dar, ore nu am facut, de stat am stat, de ascultat muzica am ascultat...ce poti cere mai mult de atat? si diseara am serbare: 5 poezii, multe cantece, cantat la chiatra, si la urma bocit sunt super emotionata si abia astept[serbarea in sine, nu bocitul] PS:Bell, ce daca scriem romane? eu as putea sa scriu cate o carte despre multi dintre colegii mei, cei pe care ii cunosc destul de bine Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Bell Evans - 10 Jun 2010 dap alice azi, sa vedem..la prima ora am stat sa dorm [noi avem ore de la 7.30] asa ca am venit pe la 8 am intrat in clasa si am inceput sa vb cu diriga si alti colegi, care mai erau..oricum, destul de putini..ascultam muzica, adusese careva boxele si mai vorbeam..a doua ora am mers afara, panarama de pe lume..eram singurii care nu erau in clase, ziceai ca tocmai scapasem de la zoo..camerele de filmat ne filmau, dar noua nu ne pasa, chiar faceam cu mana si zambeam si iesise proful de mate la geam in cancelarie, si iam facut toti din mana dupaia la mate..am stat in brate la un coleg care are o obsesie cu o bluza de a mea ce se leaga la spate cu un cordon..si ce credeti ca a facut?! ma legat de scaun mda, dupa care m'a pupat pe obraz si mia zis ca "ne vedem la liceu, daca reusesti sa te dezlegi" m'am asezat pe jos, profa de mate se uita la mine ca stateam chiar in prima banca si a venit un coleg, foarte bun prieten [cel care ma si bagat in balta la banchet] si a inceput sa ma dezlege..in timpul asta, cel care ma legase ma scris cu marker pe mana dupa care a luat un servetel umed si a inceput sa ma stearga, baiat cuminte si eu stateam pe jos si ma uitam la doi colegi care stateau in spatele nostru..si tot spuneu "astia doi o sa ajunga ceva molestatori, uite la saraca sandra, e bine acolo jos?!" cat am putut rade..dupa 10 minute am scapat si eu de scaunul ala, dupa mai multe glume gen "fata cu scaun la fund" si mam dus sa il rasplatesc pe cel care ma legase..am inceput sal gadil ca se gadila, dar pana la urma a vrut sa ma lege iar, de un stalp de data asta, asa ca am renuntat a fost tare chiar daca pare ciudat Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Alice Morris - 10 Jun 2010 deci, maine se termina scoala am avut in seara asta serbare...si datimi voie sa va spun ca teoretic si practic neam facut de ras dar neam facut de ras frumos cantecele leam cantat cum leam cantat, poeziile au fost spuse incet, si unii isi uitau si versurile eu am vb tare, si am incercat sa nu ma fac de ras am avut 5 poezii, cred ca cel mai mult din materialele pentru serbare leam primit eu am cantat la chitara catch me, si cred ca a sunat groaznic, abia astept sami trimita diriga filmulete in timp ce eu cantam, ceilalti copii au iesit afara si unii sau imbracat cu fuste, si o fata a machiat baietii, si dupa ce eu am terminat de cantat, am mai stat oleaca si apoi am cantat "fetele de la capalna" ceio care nu dansam am cantat, si incercam sa ne oprim din ras, iar ceilalti cativa au "dansat" dupa ce au iesit, eu am cantat toate melodiile care le stima la chitara, baietii sau schimbat, si nea imbracat diriga in robe si nea pus si toca pe cap, ca si cum am fi terminat facultatea si am cantat Gaudeamus igitur si eu si cateva fete neam aruncat toca in aer la sfarsit noi nu stiam cum se cheama chestia aia de pus pe cap, si ii spuneam "cascheta" imaginativa ca dupa aia a urmat sedinta foto nu stiu cum, dar nu am reusit sa plang, pur si simplu nu miau dat lacrimile, dar nici mult nu mai aveam maine este premiera, iau premiul I, ma inscriu la liceu, si am terminat cu scoala bineinteles ca o sa o vizitez de fiecare data cand pot, ca stau la 5 minute de scoala, dar tot o sami fie dor de colegii mei, buni si rai PS:vai de mine, cat am scris Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Lizzie Craig - 10 Jun 2010 Nu stiu cum va simtiti voi, cei care terminati, dar... Mie una - pitica dintr'a saptea =]]]]]] de acum incolo - imi vine sa mor! Nu din cauza mea... Defapt, din cauza cuiva care mai are doar un an din gimnaziu Si mi'e frica pentru amand...oi Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - Lyra Dust - 10 Jun 2010 Astazi am avut serbarea de sfarsit de an. Banchetul il avem pe 17. Eu sunt impreuna cu colegii mei de la gradinita si nu am fost niciodata intr-o scoala de stat [ invat la o scoala particulara ]. Sunt foarte emotionata pentru intrarea la un liceu de stat. Toti cei care se muta din clasa mea se duc la real, iar eu vreau neaparat uman pentru ca nu ma pricep la fizica si chimie. In ultimul timp nu am mai fost apropiata de colegii mei si doresc o schimbare, dar in acelas timp imi este si frica. Acum la serbare am avut un spectacol de o ora si m-am simtit extrem de bine. Cu totii ne-am simtit foarte uniti si a fost ceva special. La ora de dirigentie festiva am inceput sa plang [ alaturi de alte colege ]. Au fost momente deosebite din clasele mai mici si pe fundal o poezie scrisa de o profesoara care ne-a fost si educatoare. Acum cand stau sa ma gandesc dupa ziua de azi la toati anii petrecuti impreuna mi se face deja dor, desi mai este o saptamana. Cred ca la banchet voi plange din nou |