![]() |
Culori - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Culori (/t-culori) |
Re: Culori - Ioana Weasley - 16 Jul 2008 pai verde inseamna proaspat dupa mine, alb inseamna pacea..sh puritatea.. ![]() albastru - libertatea..negru inseamna chestii malefice.. Re: Culori - Anda Black - 16 Jul 2008 Mie imi place albastru. Imi aduce aminte de cer si asta imi da senzatia de maretie si de incredere. Deasemenea si verdele e important pentru mine, ma linisteste, senzatie de prospetime. Rosul imi place iarna, am impresia ca e mai cald Re: Culori - Ada McNair - 16 Jul 2008 Mie Verdele imi aduce amite.. de skateri ![]() ![]() roz imi aduce aminte, de nishte skate shoesi din mall si ... albastru de agrafele mele colorate GRi imi aduce aminte, k m-am inecat odata cu praf =)))) si .. na km atat Re: Culori - Angela Slytherin - 16 Jul 2008 Mie imi plac culorile galben si portocaliu, imi amintesc de rasaritul soarelui primavara si imi dau o senzatie de incredere, dar imi place si rosu pentru ca este o culoare pasionala si in combinatie cu negru iti ofera un stil elegant si increzator. Albastru imi aduce aminte de picaturile limpezi de ploaie tomnatica si de mirosul racoros si rece pe care il emana, este o culoare care mi se pare a fi foarte linistioare si relaxanta. Re: Culori - Crysella Blythe - 13 Dec 2010 ALB - ma poate duce cu gandul la lucruri complet diferite. Daca vad un cer complet alb, fara nori, o zi intreaga, sunt deprimata ingrozitor de mult. Mi se pare foarte natural ca albul a fost ales in Orient culoarea doliului. Ma duce cu gandul la o stare de gratie care mi-a fost curmata brusc, chiar cu un singur gest, insa foarte marcant. Ma duce cu gandul la povestile de dragoste care ajung intr-un punct mort. Atunci cand ma imbrac in alb am impresia ca sunt cea mai ipocrita persoana din lume: foarte rar ma simt bine, poate doar cand sunt intr-o rochie alba intr-un camp plin de papadii. Insa, de cele mai multe ori cand vad alb, ma gandesc la fragilitatea farfuriilor de portelan, la albul ochilor, care ma duce cu gandul la odihna (dintotdeauna m-a ingrozit sa vad albul ochilor inrosit in urma unei lovituri puternice, si din pacate mi-a fost dat de foarte multe ori sa vad asta...) si, cand e vorba de culoarea florilor, la superficialitatea adolescentina. Fiecare culoare ma duce cu gandul la altceva, dar cred ca cea mai bogata in sensuri pentru mine este culoarea (non-culoarea) alba. Si oricum mi-e lene sa scriu despre celelalte Re: Culori - Ashlyn Meester - 14 Dec 2010 Culoarea albastru imi aduce aminte de cea mai buna prietena a mea, nu stiu de ce dar pe ea o asociez cu culoarea albastru tot timpul, poate pentru ca e calma tot timpul. Rozul imi aduce aminte de mine.. adica rozul e culaorea mea preferata si nu as vedea viata altcumva decat in roz ![]() Re: Culori - Lissa Dragomir Shirley - 17 Dec 2010 Culoarea mea preferata e albastru, dar sincer nu stiu ce simbolizeaza. Stiu doar ca in India parca, rosul inseamna noroc. Re: Culori - Ginny Anne Alden - 18 Dec 2010 Si culoarea mea preferata tot albastru e mie imi inspira puritate aceasta culoare Re: Culori - Bella Emily Rose - 18 Dec 2010 Am mai multe culori preferate , dar deobicei prefer negrul. Nu e neaparat pentru ca imi inspira ceva , dar pur si simplu imi place. Ar mai fi non-culoarea alb , care imi inspira puritate si sinceritate. :-) Re: Culori - Rachelle Hathaway - 24 Dec 2010 Culorile mele preferate sunt movul care inseamna inspiratie originalitate,mister.Si cyan care pe mine ma duce cu gadul la mare si la anotimpul meu preferat Vara. |