Darkmark RPG Forum
Vise ciudate - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Vise ciudate (/t-vise-ciudate)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Vise ciudate - Rosalie Vivienne Alden - 23 Oct 2010

Eu am visat mai demult cu Harry si cu Hermione dar acest lucru s-a intamplat dupa ce tocmai vazusem un film.. Deci cred ca de aceea...

Eu am avut un vis ciudat...Cel putin pentru mine...Am visat ca aveam o boala incurabila si ca toata eram invinetita... A doua zi m-am trezit aproape plangand. M-am speriat atat de tare..Parca chiar de fapt mi se intamplase astaX_x...
Si a doua zi la scoala a vorbit o profesoara despre boala aiaX_x

Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 23 Oct 2010

Eu acum 2-3 ani am visat ca Harry era iubitul meu si Hermonie nu ma suporta, pentru ca ma imbratisam cu el in fata tuturor Finna)))))) =]]]]]]]]].
Oricu, atunci a fost o vreme in care am fost indragostita pana peste cap de Harry Potter, si toate filmele Happywide

Re: Vise ciudate - Alice Morris - 23 Oct 2010

Desiree Katherine Rose Wrote:Am visat odata ca eram ingropata de vie Love
Emoticonul ala - sadic si mortal

Helena, am izbucnit in ras cand ti'am citit postul alte vise ciudate nu imi amintesc, stiu doar ca ma influenteaza ce e in jurul meu eram acum 2-3 veri la tara si la ora 3 trebuia sa iau o pastila si imi suna telefonul la ora aia, dar eu nu m'am trezit, in schimb stiu ca am visat ca eram la o nunta si am dansat pe melodia care trebuia sa ma trezeasca si cand m'am trezit era 3:11 deci am dansat 11 minute

Re: Vise ciudate - Helena Daphne Rose - 23 Oct 2010

Dance baby, dance! =]]]

Btw, tu mai dai semne de viata pe YM? XD

Re: Vise ciudate - Jessica F. Jersey - 24 Oct 2010

Am avut un vis aseara pe care mi-l amintesc perfect o.O si foartefoarte rar mi se intampla asta =]]

Aseara m-am uitat la Troia si (Ahile - Brad Pitt Love) am visat ca striga Ahile "HECTOOOOOOOOR HECTOOOOOOR" (chiar striga in film) si televizorul m-a tras in el si am devenit Hector.
Si Ahile a venit mai aproape de mine si mi-a zis:
"Esti pregatit sa mori?"
Iar eu m-am dus mai aproape de el , l-am privit in ochi (=p~) si i-am zis: "PUTI" La care el a venit cu sabia spre mine sa ma omoare si ne-am luptat blablabla si apoi am castigat eu ( ) dar mi-am dat seama ca il iubeam pe Ahile si am inceput sa plang Omg3

Deci a fost atat de realllll
si imi amintesc perfect totul

Re: Vise ciudate - Rosalie Vivienne Alden - 24 Oct 2010

Quote: i-am zis: "PUTI"

=]]]]]]

Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 24 Oct 2010

Quote:PUTI

=))))))))))))))))))) Si eu m-am uitat aseara
De fiecare data cand ma uit, plang la sfarsit si-l injur pe Paris ca-l omora pe frumosul meu, Braddddd Oooo Doamne Da ce bunnn ii

Re: Vise ciudate - Jessica F. Jersey - 24 Oct 2010

STIU IL ADOR PE BRAD PITT 8->
si eu am mai plans si cand l-a omorat pe Hector :-<

Re: Vise ciudate - Rosalie Vivienne Alden - 24 Oct 2010

Da cine nu il adora pe Brad Pitt?o.O

Mie imi place si de Orlando Bloom8->

Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 24 Oct 2010

Ooo
Deci eu mi-am jurat mie ca nu ma voi casatorii decat cu un tip care arata la fel de bine ca Brad
Si privirea aia ma omoara
De la vise ciudate, la ce s-a ajuns =)))))))