![]() |
Animalele pe care le urasti - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Animalele pe care le urasti (/t-animalele-pe-care-le-urasti) |
Re: Animalele pe care le urasti - Raizen Isildur - 20 Sep 2008 Sinar Kerrigan Wrote:Singurul animal pe care-l urasc e manelistul! Mare adevar graiesti. Re: Animalele pe care le urasti - Kennya Allen - 20 Sep 2008 Da ce aveti frate cu manelistii? Sunt si ei oameni. De cand puteti voi sa judecati niste persoane care nu le-ati cunoscut in viata voastra? Unii manelisti sunt mai oameni decat unii rockeri sau mai stiu eu ce natie care asculta alt gen de muzica. Si in plus este total gresit sa judeci pe cineva dupa genul de muzica pe care il asculta. Aici intra in scena gusturile si preferintele muzicale. Nu e nimeni perfect. Nici voi, asa ca nu aveti nici cel mai mic drept sa ii faceti animale. Majoritatea de pe forum stiu cam ce ascult eu, dar niciodata nu m-am luat de alti canterateti sau persoane care nu-mi plac si le asculta muzica. Fiindca am o minte destul de deschisa si stiu ca este copilaresc sa te dai in stamba in acest fel. Omul trebuie judecat numai dupa personalitate. Nu vreau sa par ca ma dau mare dar am multi prieteni care fac parte din diferite cercuri. Chiar si manelisti. Si sunt de o mie de ori mai de treaba si mai inteligenti ca altii. Cum va simtiti voi cand manelistii se iau de voi, este asa cum si ei se simt cand voi va luati de ei. Si credeti-ma ca nu e deloc placut daca ati trecut prin asta. In loc sa va vedeti de treaba voastra si la defectele voastre, voi ii faceti pe ei animale. Este un comportament extrem de pueril si ar trebui sa il schimbati. Fiecare om are dreptul sa fie asa cum vrea, sa asculte orice muzica ii place, sa fie de orice etnie sau sex. Iar noi trebuie sa-l acceptam. Cea mai mare greseala este sa judeci oamenii la general, nu individual. Scuzati-mi offtopicul. Dar cred ca am dreptul sa-mi spun parerea care mi se pare mult prea corecta. Re: Animalele pe care le urasti - Raizen Isildur - 20 Sep 2008 Ai intelesc gresit. E vorba despre cei care canta manele nu despre ascultatori. Ascultatorii saracii..nu e vina lor. Re: Animalele pe care le urasti - Kennya Allen - 20 Sep 2008 De fapt am inteles foarte bine. Toti ati zis "manelisti" nu "cei care canta manele". Iar cand zici manelisti in categorie se afla si cei care asculta si cei care canta. Si aia care canta ce? Ce au asa special de ii faceti animale? Ce-ar fii sa spun si eu ca artistii care iti plac tie sunt animale, fiindca eu nu-i ascult si nu-mi plac. Suna ilogic si stupid. Ei canta acest gen fiindca le place, asa cum si rapperi, rockerii, houserii samd canta ce le plac lor. Si nu trebuie judecati dupa asta. Stiu ca manelistii nu au cine stie ce muzica inteligenta. Dar nici ceilalti nu sunt sfinti. Si ei au melodii care instiga la violenta, rasism sau inegalitate intre oameni. Fiecare gen de muzica are partile lui bune si rele. Re: Animalele pe care le urasti - Raizen Isildur - 20 Sep 2008 Bine, sarim cu argumentele. Pai, cei care canta manele, sunt niste oameni care cred ca stiu totul, ca au bani o tona, masini femei. Asta e totul pt ei. Asta e tot ce au ei in cap. Nu stiu sa lege doua vorbe ! In versurile din manele lor au niste greseli gramaticale de razi cu lacrimi. Cum poti fii atat de incult ? Si in plus se cred asa mari si tari, dar de foat au noroc ca s-au nascut cu talentul lor idiot, ca altfel a-r fii niste parliti. Re: Animalele pe care le urasti - Ioana Lestrange - 23 Sep 2008 Eu urasc serpii si animalele asta scarboase , ca paianjenii, de exemplu. Nu-mi plac nici crocodilii, desi in tara la noi nu exista Re: Animalele pe care le urasti - Iseult Cromwell - 26 Sep 2008 Eu am Arahnofobie!! Deci, numai daca vad o tarantula pe Net, la imagini, pur si simplu mi se inmoaie genunchiii!!! Pai, pot spune ca urasc aproape toate insectele(in afara de fluturi, ei sunt pacifisti! ![]() 1.Paianjenii 2.Albinele si viespile 3.Miriapozii(urasc fiintele cu prea multe picioare). Si cam atat! ![]() Re: Animalele pe care le urasti - Smaranda Jost - 27 Sep 2008 Sunt de parere ca fiecare animal are ceva diferit,iar acel ceva ma impresioneaza mereu.Fie stilul de viata,iar aici intra si mediul de viata unde traieste fie adaptarile interesante ce le are. Zoologia de a 6-a mi-a placut foarte mult. Totusi,exista un animal ce nu il suport.Acel animal este mai degraba o bacterie,de dimensiuni microscopice,insa am vazut un documentar despre aceste microanimale si sunt de-a dreptul scarboase.Se numesc acarieni,si se afla mai peste tot.Sunt ca niste viermi mici. Nu le apreciez nici mediul de viata nici adaptarile lor.Insa stiu ca sunt necesare vietii pentru un motiv anume[pe care eu inca nu l-am descoperit,but..] Re: Animalele pe care le urasti - Raizen Isildur - 27 Sep 2008 Iubesc toate animalele.Urasc poate doar tantarii si mustele. Top animale iubite: -Tigrii -Serpii -Paianjenii Re: Animalele pe care le urasti - Blair Waldorf - 04 Oct 2008 Nu pot spune ca nu iubesc animale , eu chiar le ador.Am si un catel. Dar daca vad vreun paianjen prin apropierea mea, cred ca urlu pana ma aude toata lumea .Urasc paianjenii |