Darkmark RPG Forum
Lectia I - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Orele de Curs (https://www.darkmark.ro/f-orele-de-curs)
+---- Forum: Aparare contra Magiei Negre (https://www.darkmark.ro/f-aparare-contra-magiei-negre)
+---- Thread: Lectia I (/t-lectia-i--3574)

Pages: 1 2 3 4

Re: Lectia I - Luna Slytherin - 06 Oct 2010

Desi i se parea ceva destul de evident , Luna raspunse :
-Cam asa ceva .
Apoi se uita in sala , dupa elevul care acum se ducea sa comenteze cu un altul . Probabil ca nu prea ii convenise ceea ce tocmai se intamplase .
-Tu?Te descurci ? intreba mai apoi . Vrei sa exersam ?
Astepta raspunsul colegei , in timp ce privea in jur pentru a-i vedea pe ceilalti .
Iar apoi o auzi pe Ashlyn raspunzand intrebarii , sperand ca raspunsul sa fie afirmativ .

Re: Lectia I - Ashlyn Meester - 06 Oct 2010

Am zambit, amuzata, apoi am soptit un fel de ''da,desigur.''
Luna ma privii confuza, apoi se grabii sa-si indrepte bagheta, spre mine, moment in care rostisem cu putere :
''Expelliarmus'', apoi am chicotit.
Luna facu o expresie bosumflata, indreptandu-se catre bagheta ei, care era la un metru departare.
''Hai sa incercam inca odata.'',am soptit, zambind.
''Expelliarmus'',spuse Luna.
Dar in acelasi timp eu rostisem :
''Protego !''.
''Expelliarmus ..'',ma lua Luna prin surprindere.
Am incercat sa-mi dau seama unde se afla bagheta mea.
Luna incepu sa chicoteasca amuzata.
Mi-am atintit privirea catre ea, observand cum privea amuzata bagheta mea, care era in mana ei.
''Ohh, m-ai prins de data asta..'',am oftat.

Re: Lectia I - Alice Morris - 06 Oct 2010

In timp ce Alice o felicita pa Ema, Bell exersa si ea vraja, dar fiind in anul VII exagera.
-Domnisoara Evans, ce am zis eu acum doua minute? Rezumati'va doar la Expelliarmus pe moment, vom combina si cu alte vraji peste ceva timp. Dar, cred ca tu si Slin puteti trece peste etapa asta, deja am vazut ce puteti.
Mai privi prin clasa si Luna ii atrase atentia. Luase bagheta adversarului fara sa rosteasca vreo incantatie. Merse langa ea si ii spuse:
-Luna, vreau sa te felicit. Pentru anul IV, sa poti sa faci o vraja non'verbala, fie ea cat de simpla e totusi dificil. Pentru reusita ta, dau 15 puncte Astropufilor.
Ronnie se descurca si ea bine, iar perechile se schimbara. Luna exersa acum cu Ashlyn, si amandoua se descurcau bine.
-Ashlyn, chiar e nevoie sa repet? Ei bine, se pare ca sunteti destul de nerabdatori, asa ca, ii rog pe cei care au invatat alte vraji de aparare, probabil la orele de farmece, sa le combine cu vraja invatata azi sau sa le foloseasca pentru a devia vraja. Hai la treaba!

Re: Lectia I - Jessica F. Jersey - 06 Oct 2010

Am facut intocmai cum ne spusese doamna profesoara.
M-am apropiat de una din eleve si i-am spus:
-Se pare ca suntem partenere!
Aceasta zambi si merse, impreuna cu mine in mijlocul clasei. Dupa ce mi-am scos bagheta din roba galbena , m-am uitat la adversara mea , concentrandu-ma. Dupa cate secunde de pauza , rostesc hotarata vraja de Dezarmare:
-"Expelliarmus!"
Bagheta adversarei cazu , iar eu revenisem din pozitia de "atac" intr-una normala. Am zambit fericita.
"Nu credeam ca-mi va iesi din prima!"
Mi-am mutat privirea la profesoara care se indrepta spre noi.

Re: Lectia I - Oliver C.S. Queen - 06 Oct 2010

Ma asezasem pe o banca privind la cei din clasa...
-Hmm..cine cine cine...oare cine este liber pentru a exersa cu mine...
Ma uitam prin clasa dupa cineva dispus sa exerseze alaturi de mine...m-am intrors catre un manechin de lupta pentru a incerca mici vraji de dezarmare...dar cu coada ochiului ma uitam in clasa dupa un nou partener...

Re: Lectia I - Ema Snow - 08 Oct 2010

Mi-am aruncat privirea prin incapere. Era un baiat langa un manechin. Cautand un partener, m-am dus tinta la el.
- Salut! am zambit politicos. Ai vrea sa fim parteneri? Apropo, eu sunt Ema.
- Sigur! Slin. Sa incepem! Expelliarmus!
- Protego! am spus cat de calm am putut.
Campul creat de vraja ne impinse pe amandoi putin inapoi.

OCC: Sper ca nu te superi, Slin

Re: Lectia I - Crissy Izabelle Tepes - 09 Oct 2010

Parintii mei ma invatasera vraji de acest gen, asa ca doar emotia avea sa fie o problema.
Stateam in fata unei fete a carei nu ii stiu numele, dar avea o fata dragutica.
Bun...deci urma sa spun vraja.
- Expe...incepe ea.
- Expelliarmus! i-am taiat-o eu.
Bagheta fetei cazu pe parchetul rece.
Ea s-a uitat la mine, iar eu i-am zambit timid.
Am tras o privire spre bagheta mea albicioasa.
Era facuta din lemn de bambus, continand 3 fire de inorog, iar in capat era un smarald alb.
Bagheta era presarata cu bucatele din corn de unicorn, deoarece era alba.

Alice:Nu mai scrie replicile profesorilor si ca sa participi la ora trebuie sa te inscrii

Re: Lectia I - Evelyn Steel - 11 Oct 2010

Am ascultat cu atentie indicatiileprofesoarei.Era vorba despre o vraja de dezarmare a adversarului numita"Expelliarmus".Profesoara ne-a rugat sa ne grupam doi cate doi.Amcautat un partener si am zarit o fata in partea cealalta a clasei.M-am indreptat spre ea si i-am spus zambindu-i :
-Hei sunt Eveline.Ai vrea sa exersam?
Ea dadu din cap zambind.Ne-am luat pozitiile.
-Tu prima spuse ea.Am luat o gura puternica de aer mi-am indreptat bagheta spre ea si am spus tare "Expelliarmus" iar bagheta ei i-a zburat din mana.
-Acum tu i-am zambit.Se incruntase putin dar apoi lasa indoielile la o parte si rosti clar "Expelliarmus" iar bagheta mea cazu.Ne-am zambit una la alta si am asteptat parerea profesoarei.

P.S.-scuze ca am intarziat
[Image: 895767.gif].

Re: Lectia I - Oliver C.S. Queen - 11 Oct 2010

-Hmm...priceputa fata...am zis mai mult soptind decat rostind cuvintele
-Sa vedem ....am zambit....
Am asteptat momentul atacului dupa ce eram putin bulversat de la inversarea vraji scut...
Ema striga "Expelliarmsu"...totul era bine pus la punct...
-Te-am prins...am strigat rapid...inainte ca sa termine de rotit bagheta un jet albastru de lumina iesi din bagheta...
-Confuno...iar Ema arunca vraja catre tavanul clasei...
-Depulso...am strigat catre mana dreapta a Emei...iar bagheta ii zbura din mana...
-Nu doar Expelliarmus poate fi folositoare in duel...prefer vrajile simple decat cele de duel...sunt mai eficiente si implica mai putine riscuri de ati rani adversarul atunci cand iti este prieten...am spus zambind catre Ema...
-Oricum bravo...si am facut o reverenta in fata ei...
-Te descurci uimitor ...am spus zambind

Re: Lectia I - Ema Snow - 11 Oct 2010

M-am inclinat usor inainte.
- Si tu! am zambit. Si multumesc pentru exercitiu! Hm... Ai un punct de vedere foarte interesant. Cu siguranta am avut ce invata din acest duel, chiar daca a fost un simplu exercitiu.
Baiatul acesta chiar stia niste vraji super.
Mi-am ridicat bagheta de pe jos si m-am intors, urmarind-o c privirea pe doamna profesoara.