![]() |
Exact ca o stea !?! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Coliba Paznicului Vanatului (https://www.darkmark.ro/f-coliba-paznicului-vanatului) +---- Thread: Exact ca o stea !?! (/t-exact-ca-o-stea) |
Re: Exact ca o stea !?! - Scarlett Soul - 11 Oct 2010 Am cum cei doi isi iau adio, de la iuribile lor spulberate, iar acum ma intrabam daca eu urmam ?!? Oare chiar asa era ? Aveam sa spun si eu un adio dulce, varsand lacrimi la fel de dulci pe obraji-mi palizi de durere... Nu, eu nu voi mai spune adio... Nu o voi face pentru ca nu cu mult timp in urma o facusem, fusese o minunata seara cu luna plina, o seara din aceea cand mirosul florilor proaspat inflorite imi atingea inima si sufletul... Atunci fusesem singura, dupa disparitia lui, stateam si priveam cerul instelat, caci nu mai aveam somn si nu gaseam placerea nici in bautura nici in tigari, dar nici in lacrimi.Fusesem o fiinta facuta din amaraciune si doruri amare, iar atunci, pe acea banca oarecare imi lasasem toate amintirile mele cu el, de la prima privire, pana la ultimul dans. Statusem acolo timp indelungat ascultand continuu aceasi melodie trista..... "Goodbye my lover.
Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. I am a dreamer but when I wake, You can't break my spirit - it's my dreams you take. " Dar cat timp trecuse, cat timp pierdusem nascocind printre proprile ganduri, asta nu stiam, insa era convinsa ca nu aveam cu ce sa-i ajut, doar poate fiid o pata de culoare albastra in viata lor, nimic mai mult, caci trebuiau sa-si ridice proprile lor ziduri... "Stii Rose, stand aici si gandindu-ma la Aerys, mi-am dat seama ca ultimul meu Adio fusese rostit... Nimeni nu stie mai mult de atat si nici nu va afla, caci este un lucru atat de personal incat nu ai cum sa-l impartasesti. Eu nu stiu nimic despre Jake, sau despre perechea de vis a lui Slin... si voi stii vreodata ? Nu !!!"
"As vrea sa pot sa cred in ce-am crezut o data, as vrea sa te mai vad macar o data....."..... Am rostit eu din nou, dar nu cu gandul la Aerys, ci cu gandul la prietenii mei, dandu-le o parte din inima mea, o parte ce pe veci va fi a lor, indiferent ce vor face cu ea. Re: Exact ca o stea !?! - Oliver C.S. Queen - 11 Oct 2010 Acum Wiki se aseza pe pamant si eu am coborat de pe spatele sau.... -Dragostea....Dragostea....Dragostea nu este decat magaierea soarelui de dupa ploaie...este doar iubirea celui de langa tine ,si pacea lui interioare...am spus fara a schita nici un gest... -Asa....ca...va....trebui....mereu.....sa.....mergi....inainte...indiferent de cea ce simti...! M-am intors catre Wiki pentru a lua geanta ce o aduse....era exact ce trebuia sa fie...m-am asezat langa Wiki tinadu-l de cioc...pentru ca stiam ca ii placea si doream sa ma amuz putin .... Apoi cat stateam cu fata la Wiki le-am adresat fetelor cateva vorbe.... -Sentimentel sunt o arma cu doua taisuri....daca nu sti sa le manuiesti te pot spinteca..... Re: Exact ca o stea !?! - Scarlett Soul - 11 Oct 2010 "Trebuie sa stii sa tregi de sforile care te tin in viata, tinand cont deasemenea de miscarile celorlalti, incercand sa te contopesti cu lumea.... nu cu oamenii, doar cu lumea ! " ..... o LINISTE ISTOVITOARE se asternu aspura noastra, fara ca macar un ciripit de pasare sa ne fi trezit din visare, o visare placuta, care parca spunea : Ma inviti in lumea ta ? O simpla vorba, sau poata lucirea din ochii lui Rose, imi daduse vointa de a trai, speranta zilei de maine si un chef nebun de plimbare, de petrecere, de frumos. "Te provoc la dans,haide miscate-n balans
Arata ce poti,fi cel mai bun dintre toti, Ringul meu de dans,tre' sa fii mereu c-un pas ina..,pas inainte,lasa-ne fara cuvinte ! " Oare eram nebuna, sau doar diferita ? Nu stiam insa ma obisnuisem cu mine insumi, iar asta nu putea schimba nimeni, poate doar ... doar ... TOT EU !!! Si acum vroiam sa privesc macar pentru cateva clipe lumea pe de alta parte : "Paharul este pe jumatate plin sau pe jumatate gol ?"
Lucru ce simboliza.... Oare tocmai imi scazuse tristetea din mine, sau crescuse veselia ?!? Nu, nu puteau fi amandoua, nu puteau fi fiindca nu permiteam eu si cum mai zisesem, aceasta era CARTEA MEA !!! ... Faceam ce doream cu ea... Dar probabil, la sfarsitul zilelor mele, un timp indelungat, aveam sa o dau cuiva, sa-mi stie si altcineva viata... "Acum unde vrei sa mergem ? ", am intrebat eu triumfatoare rugandu-ma ca prietenii mei sa impartaseasca aceasi bucurie si entuziasm. Re: Exact ca o stea !?! - Oliver C.S. Queen - 12 Oct 2010 -Cel mai frumos drum este cel care abia il inveti...am rostit in timp ce mangaiam penele albe ale lui Wiki... -Va las pe voi sa ma calauziti catre aceasta aventura... Uneori preferam sa descopar ceva ce doar furtuna poate descoperi in desertul arid al Saharei.... Dar esntial era sa gandesti mereu pozitiv pentru a putea merge inainte....si a fi tu ...in timp invatasem ca esentiala este intrebuintarea vietii, nu durata sa. -Azi...vreau sa fiti soarele si luna ce ma calauziti prin intuneric si lumina....am spus inchizand ochii Re: Exact ca o stea !?! - Rosalie Vivienne Alden - 13 Oct 2010 Imi placea atat de mult plimbarea cu Cryss si Slin. Intr-un fel ma linistea,intr-altul dadea un nou sens vietii mele-datorita prietenilor,intr-altul ma simteam bine,libera,in siguranta. Era atat de frumos cand eram cu ei. Imi propusesem sa facem de acum cat mai multe plimbari impreuna. Ma uitam la Cryss,o fata visatoare -ca mine. O prietena de nadejde care a fost si este alaturi de mine si in momentele bune ale vietii ,dar si in cele rele... Apoi la Slin,un baiat in care pot avea incredere,caruia pot sa ii povestesc asemenea lui Cryss. Cel care ne inveseleste zilnic cand sunte suparate. Apoi dupa ce am lasat gandurile mele sa zboare cat mai departe de mine,ma uitam la cei doi si le-am spus: -Nu stiu! Unde vreti voi. Eu propun sa mai stam putin pe aici,apoi sa mergem la lac...Sau,..nu am nici o idee acum. Re: Exact ca o stea !?! - Scarlett Soul - 13 Oct 2010 Priveam cum Rose ii dadea aripi visului ei deja inplinit, sau macar pe jumatae... speram eu. "Bun, eu am ceva de zis", am intrerupt eu tacerea ce ma orbea... Acum chiar vroiam sa le pun o intrebare interesanta si speram sa-mi raspunda sincer. Am asteptat cateva momente, pana ce doua capete de om se intoarsera simultan spre mine. 'WOW, ce sincrosnizare ! ', gandeam eu amuzata, nevrand sa-mi impartasesc gandurile, caci nu as mai fi putut fi la fel de serioasa precum eram. "Voi, astazi... Ce ati invatat din plimbarea de astazi ?", am reusit eu intr-un final sa-mi rostesc fraza atotstiutoare. Amandoi ma privira cu interes, dar ramasera muti, pana cand cineva deschise gura sa-mi raspunda. Vroiam ca eu sa le zic la urma, m-ai intai trebuia sa invat sa ascult, apoi sa cer a fi ascultata. Parca ii auzeam deja vocea catifelata... Era.... Re: Exact ca o stea !?! - Rosalie Vivienne Alden - 13 Oct 2010 Eu... Ma uitam la Cyss uimita de intrebarea ei care era una foarte interesanta,nu ma gandisem la acest lucru pana acum,dar cu siguranta acum eram interesata de subiect. Invatasem mult astazi,iar cateva ganduri aveam sa le impartasesc cu Slin si Cryss. Probabil nu erau raspunsurile perfecte ,dar erau din suflet: "-Eu,in primul rand am invatat ca prietenii adevarati mereu sunt alaturi de tine,la bine si la greu. Am mai invatat ca pot avea incredere in voi doi,ca nu trebuie sa fiu mereu trista fiindca exista speranta!" Era parerea mea,cateva din gandurile mele.... Re: Exact ca o stea !?! - Oliver C.S. Queen - 13 Oct 2010 Hmm....cat de orbitoare poate fi o flacara....chiar la asta ma gandeam... -Sa invat...azi... -Nu stiu ...poate ca am invatat sa nu mai tin o carte foarte mult deschisa... -Si sa traiesc acolo unde este prezentul...nu in alte colturi.... am adaugat cu o voce amara... Cred ca am zis tot...multe lucruri erau ciudate si greu de inteles ...sau cel putin asa vroiam eu sa le fac....acel zbor ma schimbase foarte mult... Re: Exact ca o stea !?! - Scarlett Soul - 13 Oct 2010 Bun, acum ca auzisem parerile lor...poate urmam eu. "Cred ca veni si timpul meu sa-mi dau cu parerea asa ca daca vreti sa ma ascultati as fi bucuroasa !" O lunga tacere interveni, lucru care imi daduse de inteles ca imi puteam expune ideile : "Stiti, as vrea sa vorbesc din inima, numai ca uneori este atat de greu...Atat de greu sa admit fata de mine insumi, insa de data aceasta mi se pare frumos de usor, chiar simplu ! .....Astazi am invatat ca de multe ori trebuie sa ierti trecutul, nu sa il uiti, dar sa-l ierti si sa-ti traiesti prezentul... Multe lucruri ce am lasat in urma revin, multe jocuri de cuvinte am purtat, iar in aceasta lume, in Realitate orice conteaza, chiar si acel "POATE", ce il rostesc oamenii atat de des. Si nu in ultimul rand, asa cum ai spus si tu Rose, am invatat cine imi sunt prietenii si desi privim de pe maluri diferite viata, putem fi atat de aproape, atat de PRIETENI ! Prietenia :.... inchisoarea sufletului in trup strain..." Da intr-adevar asta era...astazi, astazi dadusem un mic ciob din intreaga mea faptura lor, prietenilor mei... si nu aveau cum sa o refuse, caci o implantasem adanc in ei. Re: Exact ca o stea !?! - Oliver C.S. Queen - 13 Oct 2010 -Ai dreptate Cryss...am spus cu o voce ferma si rece... -Fiecare a lasat amintire ceva cuiva azi...spuse iar aceasi voce... M-am ridicat apoi am stat pe ganduri ....chiar aveam nevoie sa ma gandesc la cele spuse de fete.... -Deci ...unde ne vom duce acum.... Era limpede ca viata era ceva foarte complex....ce acum o aveam in palma foarte bine descifrata.... -Cryss,Rose... |