Darkmark RPG Forum
Children of the Damned - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa)
+---- Thread: Children of the Damned (/t-children-of-the-damned--3752)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Re: Children of the Damned - Desiree Rose Goth - 23 Oct 2010

"-Hey, astepta-ma si pe mine" , am strigat eu catre Bell.
Excelent.Doar Eveline nu putea sa se inece, nu-i asa?Pare prea tanara ca sa aiba ganduri sinucigase.
"-Nu, chiar vorbesc serios, asteapta-ma", am tipat eu inca o data.
Dar Bell nu se opri din alergat.Dat fiind situatia nu tocmai roz, m-am simtit si eu obligata sa fug cat ma tineau picioarele.Si exact asta am facut.
In jurul meu nu era nimic; doar covorul nesfarsit al frunzelor doborate de vant si copacii ce isi lasau amenintatori crengile aplecate.Iar asta ma facu sa ma intreb ce animale salbatice isi faceau veacul in Padurea Interzisa...
Cand am ridicat gafaind capul, am observat ca Cercetasa nu mai era.
La naiba, nici Eveline si nici Bell n-au pic de instinct de autoconservare.Trebuia sa stam in grup, nu?Exact.Unde-i grupul?Nu-i grupul!
Am incetinit pasul si m-am uitat mai atenta in jur.Se parea ca ajunsesem unde trebuia; suprafata intunecata a lacului din padure stralucea la lumina Lunii Pline.
"-Bell, unde esti?" am strigat nesigura.

Re: Children of the Damned - Evelyn Steel - 23 Oct 2010

Alergam si alergam si paianjenul urias in spatele meu.Am strigat iarasi cat de tare am putut "ajutor" m-am uitat in spatele meu si am strigat "Confundus" iar paianjenul a incetinit si a inceput sa se indrepte intr-o directie opusa mie,lovindu-se de cativa copaci,pana disparu din raza mea vizuala.
M-am uitat in jur,lumina baghetei trecand printre copaci.Nici urma de Desiree si Bell.Am inceput sa merg si sa ma uit.Cateodata le mai strigam pe Bell si Desiree dar nu primeam inapoi decat urletele lupilor.
-Si acum ce fac?Nu te am decat pe tine si nu ma ajuti decat cu iluminatu.
"Iluminatul"...
-Asta e! am strigat si am aruncat o scanteie rosie in aer care a luminat toata padurea pentru 10 secunde.M-am uitat atenta sa zaresc alta lumina.Dupa un minut o lumina rosie se zari in aer.Era aproape de mine.Era...
-Lacul!! am strigat si am inceput sa alerg inapoi spre lac si spre lumina.

Re: Children of the Damned - Bell Evans - 23 Oct 2010

Bell alunecase pe un strat de frunze moarte, cazand in gol cativa metri. Ateriza cu un mic zgomot pe un pat de muschi umezi.
Super, acum Dess a ramas singura. Va zice sa sunt rasista, sa fim toti despartiti! mormai ea, ridicandu'se. Isi aprinse bagheta si arunca o privire in jur. Parea o pestera subterana. Din care nu mai avea sa iasa vreodata. Hey, stai asa, ca asta nu a fost gandul meu! spuse ea, banuitoare.
Privi in sus si vazu o bucata mare din cerul instelat, pe care trona luna plina. Dar o scanteie rosie, ce lumina pret de cateva secunde vazduhul ii atrase atentia.
Stai asa ca nu e Revelionul! Dar..Vrajitorii nu dau artificii concluziona ea, dandu'si o palma peste frunte. Lua o gura mare de aer si sopti incantatia ce trimise o scanteie identica. Sper sa o gaseasca cineva.
N'am de gand sa raman in iadul asta de verdeata ofta ea, asezandu'se pe un bolovan..acoperit bineinteles de muschi. Probabil va avea fobie de verde cand va iesi de acolo..daca mai iesi!

Bell, Eveline...cineva pe aici?La naiba, nu trebuia sa facem niciodata prostia de a da petrecere fara tigari si alcool in Padurea Interzisa.
Am privit suprafata neteda a lacului.Eram nesigura, pe cine sa caut?Oricum nu stiam cum sa ajung inapoi la Castel.Mi-am dat suturi mentale, impunandu-mi ca pe viitor sa invat mai bine Imprejurimile Hogwarts-ului.Un Cercetas singur si neexperimentat in Padurea Interzisa era egal cu intamplari nu tocmai placute.
Am soptit mai patrunzator Lumos, sperand ca bagheta va da o sursa de lumina mai puternica, mai bine definita.Si apoi am inceput din nou sa strig, fara sa iau in seama creaturile ce puteau sa ma auda.
"-Bell...Eve?"
Ma asteptasem doar la o tacere dura.In schimb, am auzit cateva murmure venind parca de la mare adancime.
M-am intors si am vazut cateva luminite rosii sclipind in aer, langa un fel de groapa subterana.
M-am pus in genunchi si am luminat cu bagheta locul.In sfarsit am gasit ce cautam.
Am tras adanc aer in piept.
"-Bell, de ce dracu' a trebuit sa uiti tigarile in Castel?" am tipat eu.

Am alergat si mai tare spre lac cu bagheta inainte.Poate trebuia sa o tin in jos pentru ca m-am impiedicat de ceva si am cazut,scapand bagheta din mana.M-am ridicat scuturandu-ma de frunze si de noroi si m-am uitat la buturuga de care m-am impiedicat.M-am dus sa imi iau bagheta si am simtit o durere in genunghi.Am luminat si am vazut ca blugii erau rupti si o zgarietura adanca era si ea acolo.
-Ohh grozaav!!Ce o sa se mai intample!? am strigat si am inceput sa merg spre lac de data asta atenta pe unde merg.
Cand am ajung la lac m-am uitat dupa Dess si Bell dar nu era nimeni.
-Bell?Desiree?Sunteti aici? am strigat eu si nu am primit nici un raspuns.
-Grozav am murmurat si m-am asezat pe malul lacului.
Am luat o pietricica si am inceput sa arunc in lac,apoi inca una si inca una pana cand lacul a inceput sa bolboroseasca.M-am ridicat si m-am uitat atent.Apoi lacul se linisti.Am rasuflat linistita si m-am intors cu spatele la el luminand printre copaci.In nervi care ii aveam ar fi mers o tigari si alcoolul lui Desiree.
-De ce nu ai luat alcoolu si tigarile cu tine Desiree!? am strigat eu nervoasa si in acelasi timp asteptand un raspuns.

Bell auzi glasul enervat al lui Desiree si ofta usurata.
"-Sincer, niciodata nu am mai fost atat de fericita sa'ti aud injuraturile!" striga ea, zambind.
"-Trebuie sa te scoatem de aici!" urla Dess.
"-Sincer, nu tipa chiar atat de tare" striga Bell; o auzi pe Desiree injurand in soapta.
"-Ai idee cum o sa iesi de acolo?" mormai cercetasa, indreptand bagheta spre chipul ei.
"-Daca nu m'ai chiori cu bagheta aia luminoasa, as iesi intreaga de aici" urla Bell.
"-Foloseste o vraja, ceva! Tu esti aia cu magia, eu le am cu alcoolul si tigarile" protesta Dess.
O vraja..cum de nu se gandise..dar stai asa..
"-Ce vraja?!" intreba Bell, iar Desiree incepu sa rada.
"-Asta e culmea!" spuse ea.
"-Nu pe bune?" intreba cercetasa.
"-Wingardium Leviosa?!" raspunse Desiree.
"-Ca sa'mi leviteze doar un picior, nu?" pufni Bell.

M-am enervat.Fara tigari, fara alcool...situatia era destul de deplorabila.
"-Daca folosesc eu farmecul de levitatie, cred ca o sa-ti zboare cele doua picioare stangi prin padure...bine, bine, hai ca incerc sa te ridic", am bolborosit a lehamite.
Am murmurat cuvintele si mi-am indreptat bagheta spre Bell.Dupa doua secunde, fata statea in fata mea.Slava Domnului, nu i-am rupt niciun picior.Deocamdata.
"-Si data viitoare sa-ti pui in buzunar macar o bricheta si doua pachete de tigari.Ai idee cat am innebunit cautandu-te doar ca sa-ti spun asta?"
Si data viitoare nu o sa dam petrecere in Padurea Interzisa, ca acum.Iti zic eu, cu siguranta vei cauta alt loc.
M-am intors spre Bell, care asculta atenta suntele ce reverberau prin padure.Am incercat si eu sa fac asta.Nu am auzit nimic.
"-Dess", spuse ea zambind", cred ca Eveline iti blesteama tigarile."

Bell zambi, iar Desiree incepu sa rada.
"-Cred ca ar trebui sa raspundem" sopti cercetasa.
"-Mda, poate are niste tigari?!" intreba Desiree, plina de speranta.
"-Iti bag pe gat tigarile alea daca nu taci" mormai Bell.
"-Vezi ca ajungi din nou in groapa aia daca imi ameninti comorile" riposta Desiree.
Se ridica de pe pamantul umed si isi aprinse bagheta. O mare de verdeata le inconjura din toate partile.
"-Cand ajung la castel arunc tot ce e verde" spuse ea, cu o voce sarcastica.
"-Mda, ar trebui sa o arunci si pe sora-ta" completa Desiree.
Corect..Rose era o fana infocata a culorii.
"-Si toti viperinii" chicoti Bell.
"-Oh, la aia te ajut si eu..si dupa le confisc tigarile" spuse fata, cu un chicotit fantomatic.
"-Ok, gata cu planurile noastre sadice de a curata castelul. Sa o gasim pe Eve" spuse Bell, zambind..

Ma uitam plina de speranta printre copaci.De cate ori auzeam vreo miscare ma uitam dar era doar vantul care misca frunzele.M-am asezat iarasi jos si ma jucam cu bagheta cand iar am auzit iarasi fosnete nu m-am uitat,stiam ca erau iarasi frunzele miscate de vant.
Am auzit soapte si m-am uitat imediat.O luminita verde se vedea printre copaci.Am zambit larg.
-Bell...Dess..daca ma auziti sa stiti ca as prefera sa fiu beata si afumata decat in padurea asta din nou!!! am strigat razand.
Am ascultat atenta si am auzit soapte.Am inceput sa alerg si soaptele se auzeau din ce in ce mai tare.Am reusit sa disting o propozitie si sunt sigura ca era Desiree.
-Ti-am spus eu ca pana la urma o sa vrea si ea tigari si alcool.Nu m-am putut abtine si am inceput sa rad.
Am alergat iarasi pana cand le-am gasit.
-Dess!Bell! am strigat si le-am luat in brate.
-Hai inapoi la castel!! am strigat.
-LA bautura si tigari!! striga si Dess si toate am inceput sa radem.
Dar deodata vantul incepu sa bata tare.Lupii se auzeau si mai tare iar luna era acum deasupra noastra.
-Bell sti cum sa iesim de aici? am intrebat in timp ce Dess ma atingea pe umar dar nu i-am dat importanta.
-Cred dar nu sunt sigura...
-Oare...ohh Desiree termina e enervant! am strigat saturandu-ma sa ma tot bata pe umar.
-U-uitee.. sopti ea si arata cu degetu in spatele meu si al lui Bell.Ne-am intors si paianjeni uriasi se apropiau rapid.
Am inceput toate trei sa strigam si am luat-o la fuga.Speram doar sa nu ne mai pierdem acum si sa iesim intregi de aici.

Re: Children of the Damned - Desiree Rose Goth - 24 Oct 2010

Speram ca nimeni nu va incepe sa tipe fiindca as fi facut cateva crize serioase de isterie.
Si totusi eu am fost prima care a tipat.Adica vroiam sa spun ca eu am dat startul, fiindca pe urma si Bell si Eveline au inceput sa strige.
Am alergat bezmetice prin padure, incercand sa fugim de paienjenii ce se luau dupa urma noastra.
"-Eveline,daca tu ai ademenit Arahidele pana aici nu mai primesti tigari in viata vietilor tale", am tipat eu.
"-Dess, alea se cheama Aranhide si..."
"-Nu conteaza, oricum nu ai sa primesti tigari daca la iesirea din Padure ma trezesc cu 3 membre in loc de 4!"