Darkmark RPG Forum
Halloween Party - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+---- Forum: Evenimente speciale (https://www.darkmark.ro/f-evenimente-speciale)
+---- Thread: Halloween Party (/t-halloween-party)

Pages: 1 2 3 4

Re: Halloween Party - Ema Snow - 28 Oct 2010

Am intrat nerabdatoare in Marea Sala. Poate putin prea nerabdatoare, deoarece eram pe punctul de a-mi rupe un toc si de a-mi agata rochi alba. Imi placea mult aceasta rochie. Fusta era voluminoasa si in pliuri, iar avantajul era lungimea. Ajungea pana la genunchi, deci nu ma puteam impiedica in ea. Avusesem grija sa o pregatesc pentru petrecere, asa ca agatasem pene printre pliuri, de talie si de bretelele subtiri. O esarfa diafana, alb-transparenta, imi acoperea umerii, iar pantofii erau simpli.
Imi prinsesem parul intr-un coc elegant si adaugasem, desigur, multe multe pene albe. Masca era simpla, tot alba. Avusesem grija sa port o masca ce-mi punea in evidenta ochii verzi, dorind sa creez efectul de "ochi de bufnita".
- Buna! am zambit larg ducandu-ma spre prietenii mei.
M-am incruntat putin, realizand ca era destul de greu sa-i recunosti pe unii. Cu toate astea, i-am zambit lui Rosalie. Sigur era ea.

Re: Halloween Party - Oliver C.S. Queen - 28 Oct 2010

Am intrat in sala de bal...totul era minunat...asa ca venise si momentul sa elimit tot stresul ...toate greselile...pentru cateva ore...pentru a ma destinde total...
Apoi am mers catre fantana din dreapta camerei..si m-am asezat pe marginea ei...pentru a privi dansurile ce erau foarte frumoase si se desfasurau in mijlocul sali..
-Foarte frumos...
O priveam cum dansa ...avea un ritm ...o tinuta...si niste lini perfecte...parca facea acest lucru mereu....
Apoi m-am intors catre fantana adminad cum se misca apa...

Re: Halloween Party - Bell Evans - 28 Oct 2010

Bell se invarti pentru cateva minute prin sala, in cautarea unor chipuri cunoscute. In cele din urma, o vazu pe Rosalie si merse la ea sa o felicite.
"-Rose, hey" spuse ea, zambind.
"-Aa, Bell, nu?!" chicoti soimeanca, privind'o cu atentie.
"-Dap, in persoana" raspunse cercetasa, vioaie.
"-Imi place mult costumul tau..pare antic" chicoti Rosalie.
"-Chiar e..si vroiam sa te felicit pentru petrecere. Sunt sigura ca va iesi un bal de neuitat" spuse Bell, zambind prietenos.
Rosalie zambi si ea, dupa care isi arunca privirile prin sala.
"-Desiree te cauta mai-nainte" chicoti ea.
"-Nu si'a luat tigarile sau ce?!" raspunse Bell, razand.
"-Ceva de genul" replica Rosalie, vesela.
"-Pai, ma duc sa o caut atunci. Ai idee cum e imbracata?!" intreba Bell.
"-Dap, rochie alba din satin. Pare foarte..sadica!" raspunse Rosalie, usor ezitanta.
"-Desiree chiar e sadica, nu ca pare" chicoti Bell, dupa care se indeparta.
Incepu sa caute prin multime rochia alba, si curand o gasi.
"-Aici erai" mormai Desiree, sarcastica.
"-Hey si tie" chicoti Bell.
"-Wow..costumul tau.." murmura Desiree, cu o privire gen "am mai vazut asta undeva".
"-Dap, e vechi" replica Bell. "Deci, rochia nu are buzunare, nu?" continua ea, razand.
"-Mda..din pacate..si tigarile mi'au ramas in Turn" se planse Desiree..

Re: Halloween Party - Iseult Cromwell - 28 Oct 2010

Picaturile de apa se scurgeau incet pe podeaua din lemn.
Era tarziu, era constienta de asta. Si de faptul ca deja intarziase.
Ea...
"Unde este...?"
Lasa prosopul sa cada langa balta de apa, si se indrepta spre dulap.
Deschise incet usile, incercand in acelasi timp sa inspire cat mai mult aer si sa se linisteasca.
Gasi cizmele lungi si negre, pe care avea sa le poarte la petrecere. Apoi rochia, putin cam scurta, violeta, si cu maneci extrem de largi.
Se intoarse brusc, cautand cu privirea ceva anume. Ah! Prosopul. Nu putea sa mearga in Marea Sala cu parul ud.
Aceasta activitate dura foarte putin, comparand-o cu dusul de mai devreme.
"Asta ar merge..Impreuna cu.."murmura fata, pe fata aparandu-i un zambet adevarat.
Apuca cu manutele mici un inel din aur, simplu si stralucitor.
Se imbraca, avand grija sa nu strice nimic din firava haina din satin.
Observa, apoi, cu stupoare, faptul ca cizmele nu aveau cine-stie-ce tocuri.
Ofta.

Intreaga sala parca prinse viata, datorita decoratiunilor fantastice. Roscata rase, ca un raspuns aprobator, la veselia tuturor celor prezenti.
"Heeei.."
Cineva o atinse usor pe umar.
"Rosalie..Hei."raspunse si Iseult, admirandu-i rochia. "Interesanta.."
Rose doar zambi.
"Mersi..si tu arati..Mhm..
Dragut.Finna"

Re: Halloween Party - Rosalie Vivienne Alden - 28 Oct 2010

Ma invarteam din nou printre mese,dar de data aceasta era totul in ordine,acum priveam doar admirativ costumele tuturor,fiecare avea ceva semnificativ,ceva ce iasa in evidenta . Imi placea foarte mult costumatile tuturor:unele erau traznite,altele era ..infricosatoare,antice.Si ei bine... Elegante. Ma uitam la Ashl si mi-am dat seama ca avem si costumatii din povesti Incuiate pe aici,era draguta rochita ei. Rochia lui Bell mi se parea antica,ceva de genul ca a mea,dar al ei era de o culoare intensa.
"-Dragute costumatii ale tuturor",am rostit eu mutandu-mi privirea de la unul la altul si tot asa.
Ma intrebam acum daca va mai veni cineva la petrecere.
Intre timp eu aveam putin timp de distractie,asa ca m-am dus acum in"ringul" de dans care l-am aranjat special pentru petrecere si am inceput sa dansez pe o melodie superba.

Re: Halloween Party - Evelyn Steel - 28 Oct 2010

Ma uitam zambitoare la toata lumea.O zarisem si pe Ema care era imbracata intr-o rochie superba.
In timp ce ma uitam le-am zarit pe Bell si Desiree.Am zambit si m-am dus la ele.
-Hei fetelor!Va bucurati de petrecere? le-am intrebat zambind.Erau imbracate foarte frumos.
-Hei ... Ev!Da e chiar superb spuse Bell zambindu-mi.
Ma uitam la Desiree care inca nu spusese nimic si avea o figura posomorata.Stiam de ce asa ca m-am gandit sa ii inseninez seara.
-Hei Dess ... ai din intamplare tigari la tine? am spus zambind iar ei parca ii cazuse cerul in cap.
-Nu...rochia mea nu are buzunare deci tigarile sunt in turn bombani ea.
-Dar tu Bell? am intrebat si ea dadu din cap negativ.
Norocul meu era ca la costumul de TinkerBell imi daduse si o poseta verde ca cea din desenele animate.
-Atunci inseamna ca v-am salvat am spus scotand un pachet de tigari din poseta.

Re: Halloween Party - Scarlett Soul - 28 Oct 2010

"Ce tigari sunt ?", m-am auzit eu dintr-o data.
"Aaaaaaa", incepu fata.
"Kent, Pall Mall ,Dunhill sau poate Djarum cu cirese ... ?", am continuat eu sa dau sugestii, plina de speranta.
In orice caz, dupa cateva minute de liniste am observat cum fetele se risipesc, inconjurand ringul de dans, ce fusese aproape gol pana atunci.
"I don't wanna close my eyes ...", murmurau toti melodia ce alina lin fiecare om din sala, transmitandu-i emotiile melodiei.
Imi simteam picioarele atat de usoare, parca pluteam, intreg trupul unduindu-mi-se dupa versurile melodiei, cautand ceva si mai bun si mai frumos.
Pas dupa pas, incercam sa misc in balans,sa arat tot ce pot si sa trezesc intregul ring de dans ...

"Deci in cele din urma ce tigari ai ?". am intrebat-o pe Ev , ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Re: Halloween Party - Evelyn Steel - 28 Oct 2010

Ma uitam surprinsa la Crystal apoi un zambet larg imi aparu pe fata.
-Pai..Marlboro am spus.
-DAaaa!! tipa Dess si aproape toata lumea se uita la ea.Scuzee!! spuse ea rosind.
Am inceput sa rad,stiam ca astea erau favoritele lui Dess.
-Sunt bune si alea spuse Crystal zambind.
-Da...acum unde mergem sa le terminam am intrebat eu gandindu-ma cum sa disparem pentru 5 minute de la petrecere fara sa se observe.

Re: Halloween Party - Desiree Rose Goth - 28 Oct 2010

"-Da...acum unde mergem sa le terminam?" intreba Eveline ganditoare.
Ev, esti cea mai tare.Ador minorele care au tigari ascunse in rochiile pentru bal mascat.
"-Putem merge putin afara, pe langa Coliba lui Hagrid", am sugerat eu entuziasmata, tinand strans tigarile lui Eve in mana dreapta."Nu ar observa nimeni ca lipsim...nu cred.E prea aglomerat pe aici."
M-am intrebat brusc daca Hagrid tolera fumul de tigara.Dar apoi mi-am amintit ca uriasul decora Castelul pentru adevarata sarbatoare de Halloween, cea care avea loc in noaptea aceea.Deci, we have no Hagrid-problem.
"-Ok, hai sa incercam acolo", murmura Eveline nu tocmai convinsa.
Ne-am indreptat spre iesire; eu, tarand-o in mod diabolic pe Bell dupa mine.Oare avea ceva daca Sefa de Casa fuma o mica tigara?Nu, of course not.
"-Bell, ne esti datoare cu alcool", am acuzat-o eu."Ziceai ca ne faci cinste."
In lumina slaba a acelei dimineti mohorate, am incercat sa-mi amintesc farmecul care putea aprinde o tigara.

Re: Halloween Party - Bell Evans - 28 Oct 2010

Bell incepu sa rada. Obsesia lui Desiree pentru alcool si tigari era criminala.
"-Nu multumesc" chicoti Bell, cand Dess ii oferi o tigara.
"-Haide, macar un fum" mormai Desiree, profitand din plin de fumul dens.
Eveline incepu sa rada, privind imprejurimile.
"-Stiti ce, ma calcati rau pe nervi" mormai Desiree, intorcandu'se spre Bell.
Aceasta zambi usor incurcata.
"-Termina" mormai Bell, tragand'o de mana inapoi spre Sala Mare.
"-Stai sa termin" murmura Desiree, aruncand tigara.
Se intoarsera inapoi la petrecere, amestecandu'se prin multime.
"-Okay, nu a observat nimeni lipsa noastra" chicoti Eve, bine-dispusa.
"-Eu vreau niste suc" mormai Desiree.
"-Wow, nu vrei niste bere?" intreba Bell, uimita.
"-Ai?" intreba cercetasa, cu un zambet diabolic.
"-Mnu" mormai Bell, privind'o cum se indeparteaza.
Cineva aparu in spatele ei, punandu'i o mana pe umar..