![]() |
Asteptand sa se intoarca - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised) +--- Thread: Asteptand sa se intoarca (/t-asteptand-sa-se-intoarca) |
Re: Asteptand sa se intoarca - Kasumi Mikoto - 21 Nov 2010 Ma imbratisase. De ce ma imbratisase? Jumatate din minunata-mi blana aurie era acum pe ea si eu nu obisnuiam sa fac asemenea cadouri. "Vezi, ti-am spus eu..." amintise Ginny. Ei, si ce asa mare chestie? 99 dintr-o suta de oameni care nu se incred in mine au dreptate. E exact ca bancul ala pe care mi l-a zis Kasumi: Instructorul le zice elevilor sai, Kamikaze in devenire "Cascati ochii bine, nu va mai arat odata." Despre Hermione, ma inselasem. Imi paruse genul de persoana care poate citi doar randurile scrise... -Tu alegi cand plecam... i-am transmis lui Ginny. Am exagerat mai devreme ca sa gandesti mai in viteza... Re: Asteptand sa se intoarca - Rosalie Vivienne Alden - 21 Nov 2010 Ma uitam foarte atenta la Ava pentru a reusi sa nu pierd nici macar un detaliu ce avea sa mi-l transmita prin ochii si prin gesturile ei. Cand mi-a transmis ceva in legatura cu alegerea am spus: "Acum,chiar acum daca se poate!" In acest moment intr-adevar radiam,numai daca ar fi fost Harry langa mine as putea sa mai zambesc asa. Doar atunci si numai atunci! Am privit-o cu blandete pe Ava si am continuat: "Ce puma minunata..." Nu puteam sa ma abtin sa nu ii multumesc si nici macar nu stiam de fapt cum sa ii multumesc,dar aveam sa aflu daca voi putea face ceva pentru ea. In acest moment vroiam doar sa fiu alatui de Harry si sunt sigura ca probabil ca Ron si Hermione vor veni cu mine. Fratele si cumnata mea vor fi alaturi de mine orice ar fi... Re: Asteptand sa se intoarca - Kasumi Mikoto - 21 Nov 2010 -Citesc in ochii tai, am spus, ca vrei sa-i iei cu tine pe Hermione Granger si pe fratetu. Dar fiecare raspunde de durata propriei vieti, dupa ce iesim de pe teritoriile scolii, sa va fie clar. Singurul lucru de care raspund eu e sa ajungeti si sa va intoarceti vii. Am adaugat: -Am cateva reguli simple: Toata lumea vine dupa mine. Miscati, respirati si vorbiti doar daca eu spun (Si partea cu respiratul nu e o gluma, chiar vor fi la un moment dat cateva flori cu parfumurile toxice...). NIMENI nu puune intrebari. NIMENI nu atinge nimic! Kiia, ne? *Priceput?* Urma sa-i cer lui Ginny ceva destul de greu pentru un simplu om: -Daca fratetu si Hermione dezerteaza pe parcurs si tu tot vrei sa ajungi la Harry, iti cer sa te increzi in mine. Orbeste. Oh, ea nu stia, dar daca Mike si Claire aveau sa apara, eu trebuia sa joc in asa fel incat ,o,emtul sa semene cu scenele din filmele alea pe care le detest, atunci cand eroii sunt pierduti si aproape morti pentru ca ghidul i-a tradat... Re: Asteptand sa se intoarca - Samuel Kingston - 22 Nov 2010 Intrasem in camera unde se afla "Oglinda lui Erised" si am soptit: "Ha,intrunire de familie!" "Ron,termina odata!",au spus si sora mea si Hermione deodata. "Mama,dar ce cicalitoare sunteti astazi!",radeam eu. Apoi am tresarit cand am observat un imens ghemotoc de blana la cativa pasi de mine... "Aaa,ce e? Cine e?" "Taci,Ron...E o puma,e cea mai de treaba puma de care puteam sa aflu vreodata. Ea ne va duce la Harry!",spuse Ginny. "Ce?!",spusesem eu incurcat. Oare erau ele nebune? Parca asteptam sa merg sa imi caut prietenul si parca speranta a aparut din nou pe 'strada'noastra. Apoi nu conta ce se va intampla. Am spus doar atat hotarat : "Da,mergem!" Re: Asteptand sa se intoarca - Kasumi Mikoto - 22 Nov 2010 -Ronald Weasley, iti pazesti propriul posterior daca nu respecti regulile pe care le-am impus. am marait, insirandu-i din nou cele cateva chestiuni pe care trebuiau sa le respecte. Dar Ron nu pricepea. Privindu-l ca pe un... "ceva" inferior... ca pe un paduche sau... in fine, am asteptat ca Ginny, fiinta umana care se dovedise foarte cooperanta avand in vedere ca era in interesul ei, sa ii traduca spiridusului roscat. -Vezi... incepu Ginny Re: Asteptand sa se intoarca - Ema Snow - 22 Nov 2010 De ce sa nu recunosc? Am avut pentru o clipa vechiul impuls de a-l pocni. " - Ronald Weasley! Ar fi mai bine sa bagi la cap ce urmeaza. Asta nu este ceva atat de 'inofensiv' precum alungatul piticilor de gradina!" Mi-am incrucisat mainile la piept pentru o clipa si am batut cu piciorul in podea. Dar nu asta era momentul acum. Daca mergeam pe propria noastra paza... cine stie? M-am indreptat spre el, in drum mangaind umarul lui Ginny, si l-am imbratisat strans. Re: Asteptand sa se intoarca - Samuel Kingston - 22 Nov 2010 I-am raspuns imbratisarii lui Hermione apoi mi-am indreptat privirea catre sora-mea si i-am spus: "Tu chiar ai incredere int-o....puma?| "Da,ai ceva impotriva? Am mare incredere in ea ..nu stiu de ce dar asa simt si daca ai vrea sa il gasim pe Harry,mai bine ai coopera cum a zis si Ava?" , zise ea. "Cum a zis ?",am intrebat eu nedumerit... Apoi sor'mea Ginny mi-a raspuns: "Da,cum a zis...Vezi tu,e mai greu de inteles dar inteleg prin priviri si gesturi ceea ce ea vrea sa spuna... Da,stiu e ciudat,taci!".. Am preferat sa ascult ce zice Ginny fiindca si mie imi era dor de prietenul meu cel mai bun... Re: Asteptand sa se intoarca - Ema Snow - 22 Nov 2010 " - Auzi, incredere intr-o puma..." i-am imitat eu tonul. " Incredere intr-o puma!" Si l-am pocnit. " - Ronald Weasley! inceteaza!" Nu stiu de ce mai faceam ce faceam. Oricum, ma bucuram ca el vine cu noi. Vechea grupa se reunea, iar sentimentul acesta era atat de reconfortant, incat nu vroiam sa ma mai paraseasca vreodata. Re: Asteptand sa se intoarca - Rosalie Vivienne Alden - 22 Nov 2010 Ma uitam la Hermione si eram sigura ca se gandea la ce ma gandeam si eu. Bineinteles ca nu eram inca fericita,nici nu aveam cum fara Harry. Insa mai el ar lipsi si am fi toti.. Dumnezeule,imi era atat de dor de el. Cum a putut sa plece? Sa nu imi zica unde este? Sa ma lase sa astept? Sa mor de disperare? Sunt sigura ca este intr-un foarte mare pericol si nici nu se simte bine.. Ca altfel nu m-ar lasa singura aici sa sufar ,nici pe mine si nici pe prietenii lui... Am privit-o pe Ava cu o unda de speranta ,abia asteptam sa imi spuna care era urmatorul pas. Aveam sa urmez totul ad-literam fara nici o greseala. Iar Ron si Hermione cred ca ma vor urma... Re: Asteptand sa se intoarca - Ema Snow - 23 Nov 2010 Am oftat. Mi-am incrucisat mainile la piept cu infrigurare. Mi-am prins puntea nasului intre degetele mainii drepte. Drumul era abia la inceput. Stiam asta, simteam asta. Si probabil ca ne vom intoarce victoriosi, sau poate ca nu. Sau poate nu ne vom mai intoarce deloc. Nici macar unul dintre noi. Stiam prea bine si asta. Realizam cu stupoare ca acestea erau probabil ultimele clipe cu Ginny, cu Ava, cu oricine altcineva, cu Ron. Mai ales cu Ron. Dragostea mea. Daca el moare, ma voi asigura ca voi avea aceeasi soarta, imediat ce misiunea noastra se incheie. Asta.. daca apuc sa-l vad. Nu, nu, nu. Nu trebuie sa gandesc asa. Or fi ele ganduri realiste, dar sunt prea negativiste. Vom fi cu totii in regula. Iar Harry va fi acolo si el. |