Darkmark RPG Forum
Resedinta Andrews - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Londra (https://www.darkmark.ro/f-londra)
+--- Forum: Pestera lui Godric (https://www.darkmark.ro/f-pestera-lui-godric)
+--- Thread: Resedinta Andrews (/t-resedinta-andrews)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Re: Resedinta Andrews - Rosalie Vivienne Alden - 27 Nov 2010

Dupa o portie buna de ras de la verisoara mea Ash imi dadusem seama ca iarasi incepeam noi cu dragii de Jackie si Cotni..
Ei pana una alta.m-am indreptat spre usa sa vad ce s-a intamplat ,cine bate asa de tare???
Si ce imi vad ochii? Ies si o observ pe tuta mea Eveline. Deci am sarit ca arsa bucurandu-ma ca a venit.
Am imbratisat-o dupa care am poftit-o inauntru:
"Ei,cand vor veni oare toti?",intrebam eu dar parca mai mult pentru mine. Sper din tot sufletul ca toata lumea a primit invitatiile si ca vor avea timp sa vina. Nu-mi venea sa cred ca este majoratul,ca implinesc in sfarsit 17 ani!!!

Re: Resedinta Andrews - Ema Snow - 27 Nov 2010

M-am strecurat pe varfurile picioarelor pana la usa. Am dat cu mana peste fusta alba si am aranjat a mia oara funda argintie de la cadou.
Degetele mele erau la doi centimetri de usa cand aceasta se deschise brusc. Eram oarecum surprinsa de asta, asa ca doar am zambit larg. Abia apoi am izbucnit.
" - La multi multi multi ani, Rose!" am imbratisat-o cu o mana. " Sa fi fericita si sa zambesti in fiecare zi la fel de mult ca azi! Pentru tine!" am zambit intinzand bratul liber.
Pe cutia micuta invelita in hartie albastra se afla un boboc de trandafir alb, fara codita sau frunze.
" - Este o traditie veche" am zambit aratand spre floare. " Iti voi explica cand va veni momentul"
Asteptam cu nerabdare sa-i vad reactia cand va descoperi rama simpla, alba, ce avea acum o poza cu noi doua din primul meu an la Hogwarts.

Re: Resedinta Andrews - Rosalie Vivienne Alden - 27 Nov 2010

"Ok,abia astept sa imi explici ce e cu traditia... Si ma bucur foarte mult ca ai venit...Si ce e asta?"
Am facut ochii mari ca cepele cand am observat o poza din primul an. Dumnezeule,nu ma mai recunosteam. Nici pe mine,nici pe draga de Ema.
Aceasta observa reactia mea si incepu sa rada.
-Ei,ce parere ai?!,ma intreba ea.
"Ce?Glumesti? Imi place foarte mult...!"
Nici nu stiam,nici macar nu banuiam ca avea o poza de atunci. Mi-am amintit de o poza de-a lui Oli de cand eram noi in al doilea an si de care aflasem abia cand am fost la resedinta Queen.
"Deci,abia astept sa imi spui despre ce traditie e vorba... Si Ashlyn imi ramasese datoare cu o explicatie,ce facea acel trandafir albastru..!"

Re: Resedinta Andrews - Ashlyn Meester - 27 Nov 2010

'' - Deci practic acum noi bem, nu ?'',am spus in microfon, privindu-l pe Ashton, care incerca sa isi stapaneasca rasul.
'' - Deja e beata, saraca'', l-am auzit explicandu-i Emei.
'' - Deci practic va rog sa nu apostati cu o bata, de-aia de baseball, ca va dau cu ea la cap, se stiee, fara numar, de ma julesc, ja jo'',am continuat, cat se poate de serioasa.

M-am urcat pe masa, incercand sa nu ma impiedic, privind chipurile atat de cunoscute, care radeau de mama focului, insa habarnaveam de ce , sau nici macar nu puteam sa-mi explic de ce radeau.

'' - Deci practic e inexplicabil de ce radeti,aa,aa'',am spus, sughitand.
Chiar in acel moment piciorul imi alunecase pe masa lucioasa, si in secunda urmatoare m-am trezit intinsa pe masa, cu capul pe o sticla de Jackie, si cu o gramada de floricele de pocorn sub mine, care imi tineau de cald, si erau ca si o plapuma.
Ehh, de fapt nu era chiar asa rau.Ma simteam ca in pat, puteam sa trag un pui de somn.

Re: Resedinta Andrews - Rosalie Vivienne Alden - 28 Nov 2010

Deci ramasesem masca. Inca nu eram atat de beata deci puteam constientiza ceea ce facea Ashlyn. Dar pana la urma ce imi pasa? Aveam amandoua 17 ani asa ca...Daca mama va intreba maine cine a facut toate astea voi zice doar atat "Nu stiu,nu stiu!"
Iar mama ma va crede... Bineinteles. Numai eu si Ash puteam sa facem acei ochi de catel prostut pentru a o imblanzi. Si bineinteles ca eu voi da vina pe Oli,care momentan nu a facut nimic. De fapt,nu,proasta idee. Mama nu ar crede niciodata ca Oliver ar face asa ceva.. Ravagii.. Dar ce conta? Am voie,am voie,am voie..
Mi-am luat pe Cotni in brate dupa care m-am dus langa Ashlyn. Eh,petrecerea abia incepuse,nu? Si speram ca daca Cotni se va sparge in figuri sa mai gasesc pe undeva vre-o clona de-a sa.

Re: Resedinta Andrews - Ema Snow - 28 Nov 2010

" - Uuu" am chicotit. " Se incinge atmosfera"
M-am uitat prin jur, am salutat cunoscutii si am gasit ce aveam nevoie.
Am luat un bol curat, cu gura larga, si l-am umplut cu apa. Ma va ajuta mai mult faptul ca era transparent.
" - Sper ca nu te superi ca imprumut asta!" am ranjit spre Rosalie.
Am pus bobocul cu grija, in asa fel incat sa pluteasca gratios pe suprafata apei. Am pus-o pe Rose sa tina bolul cu ambele maini.
" - Traditia asta veche din familia mea este destul de usor de respectat" i-am explicat entuziasmata. " Seamana... cu un tort, as putea spune. Iti pui o dorinta si sufli deasupra vasului"
Stiam ce va urma dupa ce va sufla. Bobocul se va deschide, capatand asemanarea unui nufar fara frunza. Daca marginile petalelor se vor colora, dorinta se va indeplini in 24 de ore, iar daca nu, va dura o saptamana.
M-am pregatit sa numar pana la 10 in timp ce Rose isi punea dorinta.

Am ramas uimita de ceea ce imi adusese Ema. Eram foarte curioasa sa vad daca va functiona aceasta mica 'vraja'.
Am inchis ochii si mi-am pus o dorinta. In momentul in care am deschis ochii am suflat in bobocel si nu dupa foarte mult timp petalele s-au deschis asemena unui nufar,iar marginile petalelor s-au colorat intr-un rosu aprins ca focul.
Am zambit de aceasta frumusete si am privit-o pe Ema intrebator:
"Ce e asta?"
Se uita la mine si incepu sa imi explice... Am zambit acum multumita .. Asta insemna ca probabil dorinta mea avea sa se implineasca...

Re: Resedinta Andrews - Ashlyn Meester - 28 Nov 2010

Dupa cateva sforaituri pe care le-am tras, am simtit o mana calda pe obrazul meu care ma batea usor.Am deschis ochii ingrozita, si l-am observat pe Ashton cu o Jackie in brate.
M-am incruntata din cauza durerii de cap, apoi Ashton ma lua in brate si ma puse pe canapea, tinandu-ma in brate, ca pe un bebelus mic.
'' - Nu il vrei e Jack inapoi ?'',ofta amuzat.
'' - Te vreau pe tine, baby'',am soptit, sarutandu-l pe gat.
Aceasta zambii amuzat, apoi ma saruta luuuung pe buze, simtindu-i limba rece, care imi racea gura incalzita de Jackie.
Ashton mi-l inmana fericit pe Jackie, apoi se ridica de pe canapea, si disparu din camera.
'' - Jackie Daniels, esti doar a meu. In seara asta .. Ne facem de cap'',am spus sec, apoi am dat peste gat 3 inghitituri fara sa ma opresc.
Lumea dintrodata mi se paru mai interesanta, asa ca trebuia sa dezvalui aceasta fericire brusca a mea tuturor.
'' -Fetele sa fie cum par lunji, impletithe, sa fie la bal, frumoashe, cinstithe ... Sa fie bune cu barbatu lor ...'',am inceput sa declar la microfon.
Toti din jurul meu se spargeau de ras, ca de obicei.Eu ii priveam cu o fata de genul 'What the fuck ?', insa tot imi continuam discrusul.
Eram prea ocupata sa vorbesc, si nu-mi dadusem seama ca Ashton facuse o vraja ca vocea mea sa se transforme in vocea tiganului care spusese faza cu 6 cai.

Ascultam discursul lu vara'mea in timp ce ma prapadeam de ras. Insa soneria se auzi si printre pasi facuti gresit am ajuns pana la urma la usa inainte sa imi distrug picioarele de tot.
"Buna,Afrodita!",i-am spus eu imbratisand-o.
"Ma bucur ca ai venit!".
Pana si eu ma miram ca am mai reusit sa vorbesc fluent. Am poftit-o pe Afrodita in casa,dupa care m-am dus langa Ashlyn si am spus la microfon.
"Ok,e randul sa fac si eu o declaratie."
Toti credeau ca fac pentru ei si mare fu dezamagirea cand imi declaram iubirea... Si nu catre oricine ci catre dragul meu Cotni... Si soc. Am inceput eu sa vorbesc:
"Deci Cotni al meu e barbat... Si unde e barbati HOP si eu...!"

Re: Resedinta Andrews - Luna Slytherin - 28 Nov 2010

Atunci cand aflase de petrecerea lui Rosalie , mai exact cand primise invitatie , Luna fusese sigura ca vrea sa mearga .
Asa ca uite-ma aici , isi spuse ea si suna la usa .
In mana Astropufa tinea un cadou pentru Rosalie . Desi la inceput se gandise sa ii dea cine stie ce chestie haioasa de la Zonko , isi amintise pe parcurs ca probabil Rose nu ar fi la fel de incantata ca Ashlyn .
Asa ca ii luase un parfum . Spera sa ii placa .
Ding-dong !
Mai suna o data , fiind sigura ca inauntru muzica se aude foarte tare . Pana la urma raspunse cineva si Astropufa intra , si se uita dupa sarbatorita .
-Rose , spuse Luna cand isi vazu colega , la multi ani !