![]() |
~Christmas Party~ - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +---- Forum: Evenimente speciale (https://www.darkmark.ro/f-evenimente-speciale) +---- Thread: ~Christmas Party~ (/t-christmas-party) |
Re: ~Christmas Party~ - Ema Snow - 24 Dec 2010 Cu un zambet fin, am privit iar ninsoarea. Lui Rosalie ii va placea ca a inceput sa ninga. O sa fie o petrecere.... Petrecerea!! M-am incruntat derutata, nestiind cat e ceasul. In marea sala luminile erau aprinse. Mai bine ma grabesc. Am ridicat poalele rochiei bleu ca sa pot urca scarile in siguranta. nu aveam nevoie de un eveniment cu tocurile chiar acum. Pantofii albi erau capcane mortale, dar nu aveam ce altceva sa asortez cu panglica alba de la gat. Era o senzatie stranie la fiecare pas. Ma gandisem ca pentru Craciun, merg foarte bine zurlufii, iar acum parul tremura la fiecare miscare. Am intrat cu un zambet larg in marea sala. Le-am vazut cu coada ochiului pe Jess si Jade, asa ca m-am indreptat spre ele. Re: ~Christmas Party~ - Isabella River - 24 Dec 2010 Isa il zari pe Oliver si il chema cu o scurta miscare a capului. Acesta o vezu repede si ii zambi, apoi se indrepta grabit catre ea si Kennya. "- Hey, Oliver. Ce faci?" "- Buna, Iss, Kennya." Fosta Viperina il saluta cu un simplu zambet si aspropuful se incrunta curios. "- Crede ca inca ai fantezii cu asistente.." explica Isa in soapta glumind. Oliver rase putin apoi continua pe acelasi ton de gluma: "- Nee. Acum am cu tot felul de Craciunite." Cei trei incepura sa rada si dintr-o data Isabella incepu sa se simta mult mai bine, acum ca era cu doi dintre prietenii ei cei mai buni. "- Unde e Matt?" intreba aspropuful privind in jur cautandu-l cu privirea pe fostul cercetas. Fata bruneta cu ochi albastri doar ridica din umeri si suspina. "- Nu stiu. cred ca are putine treaba. Nu stiu daca va ajunge.." OFF: Claw, esti sau nu mandru ? ![]() Re: ~Christmas Party~ - Oliver C.S. Queen - 24 Dec 2010 -Totusi stati singure aici! -Nu cred ca este foarte ineresant! Asa ca m-am gandit sa continui cu atmosfera amuzanta si foarte buna a Issabelei! -Da...totusi ca ai adus vorba de craciunite!.... -Aseara am visat doua una verde si una rosie! -Si nu ma hotarasc intre ele! Issa era putin visatoare!...asa ca m-am gandit sa o reintroduc in discutie...vorbind cu Kennya in asa fel incat Issa sa ma auda... -Cred ca il viseaza pe Matt imbracat in costum de Mos Craciun OCC:Sunt sunt mereu am fost Re: ~Christmas Party~ - Isabella River - 24 Dec 2010 Isabella isi reveni repede cand auzi numele lui Matt si il privi surprinsa pe Oliver. Intelesese foarte bine ultima lui propozitie, dar tot il privi putin uimita. Dar decat sa inceapa sa nege, sa strice gluma, spuse pe un ton ce voia sa fie serios, ba chiar socat: "- Da! De unde stii ?! []" Oliver incepu sa rada multumit ca Isa isi revenise din starea aceea de visare si de gandire, apoi ii sopti Kennyei: "- Vezi? Ti-am spus eu." Dupa cateva minute in care Oliver isi tinu in mana dreapta paharul cu suc de dovleac, Isa se gandi ca i-ar prinde bine si ei unul, asa ca se duse incet catre masa pe care erau tot felul de bunatati si isi lua doar un pahar umplut numai pe jumatate cu suc de dovleac. Cand se intoarse, cei doi prieteni ai ei radeau de ceva ce probabil spusese Oliver si acesta ii zise Isei: "- Deci? Ce zici? Verde sau rosu?" "- Pai tu trebuie sa alegi!" "- Dar sunt indecis!" OFF: Ha, stiam eu. > ![]() Re: ~Christmas Party~ - Kennya Allen - 24 Dec 2010 Kennya inca radea la imaginea unui Matt imbracat in Mos Craciun si la asistentele lui Oliver. Scruta cu privirea lumea din jur si puse mana pe un whiskey foc. Se uita spre celelalte fete, indecisa daca sa le salute sau nu. Pana la urma le facu scurt cu mana cand le simti privirea atintita asupra lor si le zambi. Se intoarse spre Oliver si il intreba. “Pana la urma pe care ai ales-o? Pe cea verde, sau pe cea rosie?” Verde… Rosu... Kennya facu repede asemanarea cu cele doua case. Viperini si Cercetasi. Rase in sinea ei si se adresa prietenei de langa ea. “Ce frumos este sa fi indragostit Insabella. Nu crezi?” Si il arata cu capul pe Oliver. Kennya isi aminti de cadourile pe care le cumparase cu o zi inainte. Nu era genul ei sa faca astfel de eforturi, dar pentru persoanele importante trecea peste orice prejudecati. Indecisa si fara sa aiba habar ce sa le cumpere, pana la urma alesese pentru Isa un colier si pentru Oliver un ceas de mana. Scoase doua cutiute imbracate in catifea verde si le pasa celor doi. Re: ~Christmas Party~ - Isabella River - 24 Dec 2010 Isabella o aproba pe Kennya. Intradevar era frumos sa fii indragostit. Se gandi putin la asta si la cat de norocoasa era ca il are pe Matt, apoi gestul prietenei sale o surprinse si o trezi brusc la realitate. "- Dar.." reusi Isa sa spuna cand vazu colierul. Kennya doar ii zambi si ii facu semn sa il ia. Isa o isi imbratisa strans prietena si ii zambi cald. Nu uitase de faptul ca ii luase si ea un cadou, asa ca fosta Cercetasa scoase o cutiuta mica, albastra si i-o intinse Kennyei. Aceasta o lua si o deschise cu grija. Un lantisor de argint se odihnea pe matasea alba din cutie, iar pandantivul in forma de delfin stralucea in miile de lumini din Sala. OFF: Da-mi un buhuhuuu cand intri pe mess, Adri. ![]() Re: ~Christmas Party~ - Jessica F. Jersey - 25 Dec 2010 Am zarit-o pe Ema , o fata de la Ochi De Soim. De cunosteam inca din anul I , din tren. Eram amandoua entuziasmate si foarte fericite,iar eu m-am inteles minunat cu ea inca de cand am intalnti-o prima oara. I-am facut cu mana,iar ea se indrepta spre mine si Jade. "Heei,Ema!" i-am spus vesela. Aceasta ma privi bland ca de fiecare data. "Buna,Jessica!" raspunse cu un zambet larg pe buze. I-am privit rochia.Avea culoarea bleu, una dintre culorile mele preferate. "Iti sta foarte bine!" am observat privind-o. "M..multumesc!" adauga vesela. Re: ~Christmas Party~ - Oliver C.S. Queen - 25 Dec 2010 -Hmm...frumos ...foarte frumos...dar! Am facut o pauza... -Cred ca este si randul meu nu?...am spus amuzat! -Nu prea ma pricep la ...cadouri...dar sper sa va placa! -Pentru tine Kennya...! Am scos din buzunarul de la sacou o cutiuta de un verde aprins... -Sa zicem ca invelisul este pentru trecutul tau...acum deschidel ca sa afli prezentul!? In interiorul cutiei se afla un pandantiv in forma de trandafir cu trei petale proeminente...iar pe fiecare petala se afla o nestemata diferita...turcoaz...safir...ametist... -Este un pandantiv norocos!...sper sa iti aduca mai mult noroc decat ai! Acum urma ceva interesat... -Da da sa nu crezi ca tu scapi IssA... -Uite aici pentru tine! O cutie Rosie destul de amuzanta cu multe gravati pe ea aparu in fata ei! -Hai deschide-o...o sa iti placa! In interior se afla o pereche de cercei frumos modelati si cu cateva gravati pe ei! -Sunt facuti de goblini...daca te uiti atenta iti vei citi numele pe ei! M-am scarpinat putin dupa ceafa ( )...si am adaugat -Nu prea ma pricep la cadouri sper sa va placa! Re: ~Christmas Party~ - Isabella River - 25 Dec 2010 Isa zambi fericita cand isi vazu cadoul. Il imbratisa pe Oliver si ii multumi fericita. Isi scoase bagheta si il puse pe Astropuf sa intinda mainile cu palmele in sus. "- Haide sa fii mai surprins asa.. inchide ochii." rase Isabella. Oliver inchise ochii si chicoti spunand: "- Vreti sa ma injunghiati?" Fosta Cercetasa zise cu un glas ce voia sa fie acuzator: "- O, Doamne, Kenn, de ce i-ai spus?" Fosta Viperina rase scurt si ii zambi uitandu-se la cadourile ei. "- Lasa ca te stiu eu, Isa." "- N-o sa scap de tine nici in Iad." rase fata apoi sopti ceva si in palmele lui Oliver aparu un pachet nu prea mare, impachetat intr-o hartie aurie si decorata cu o funda rosie. "- Haide. Sper sa iti placa. Nu ma pricep prea bine la cadouri dar.. macar stiu ca vei rade cand vei citi." Oliver deschise ochii si desfacu hartia curios. Era o carte ce semana foarte bine cu o agenda, avea coperta neagra si pe ea scria cu litere aurii "Pentru ca fiecare moment conteaza!" Isa scrisese acolo toate amintirile frumoase ce ea, Kennya si Oliver le aveau impreuna, toate greselile lor epice si toate glumele lor, pe care numai ei le intelegeau. Era ca un fel de jurnal de memorii, doar ca nicio pagina nu avea vreo amintiri trista. Fiecare foaie purta scris caligrafic ceva amuzant, ceva ce avea sa-l faca sa rada si sa uita de tot ce era rau. "- E.. intr-un fel si de la mine si de la Kennya, avand in vedere ca e scris despre toti trei.." Re: ~Christmas Party~ - Ema Snow - 25 Dec 2010 Am zambit iar si m-am uitat spre tavan. Simteam cum atmosfera Craciunului intra prin toti. " - Hai sa dansam! Doar trebuie sa ne distram, nu?" am chicotit si le-am luat pe cele doua de mana, conducandu-le spre ringul de dans format. Dupa sapte pasi, aproape ca am picat. uram sa merg pe tocuri, in general pentru ca nu stiam sa merg pe tocuri. " - Doar o clipa..." le-am spus celor doua. M-am descaltat si mi-am scos bagheta, apoi am micsorat pantofii si i-am agatat de brau. " - Nu se poate intampla nimic rau, nu?" am chicotit iar. |