![]() |
Melodia dope care esti nebuuuun... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Melodia dope care esti nebuuuun... (/t-melodia-dope-care-esti-nebuuuun) |
Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Charlizze Di Rino - 03 Feb 2008 da, intr-adevar, melodia e divina... Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Iris Black - 20 Feb 2008 New obsession on board! An cafe-Cherry saku yuukii! Adorable song and an cafe are totally genius people ;x (Miss Bou=[ ) Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Ginny Malfoy - 20 Feb 2008 Obsesia mamei! Crazy Loop - Mm ma ma Sfatul inteleptului: nu te pune cu ea. Incearca sa nu te gandesti la faptul ca, atunci cand te afli pe W.C., incepe telefonul ei sa sune. Fara sa'ti dai seama, incepe sa ti se miste fundu` [ incercati sa ascultati melodia pe youtube, pur si simplu TREBUIE sa te misti cumva pe ea!! ] si deja ti se duce pofta de W.C. Sau te trezesti cu telefonul ei in cele mai ciudate locuri, de exemplu pe jurnalul din camera ta, din sertarul cel mai de jos in kre nu prea are acces nimeni... sau in ciorba [?]. Orikum o fi, e obsedata de Crazy Loop. Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Ioana Weasley - 21 Mar 2008 mie imi place imogen heap - speeding cars...cautati`o pe odc..e prea tare ![]() Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Weezy F - 01 Apr 2008 Hai ma sa scriu si eu cateva melodii aici...daca as face o lista cam asa ar fi : 1. Lil Wayne - Something You Forgot 2. Eminem - Stan 2. Nelly Furtado - Try 3. Alicia keys - No One 4. K-0s - The Love Song 5. Gym Class Heroes Feat Patrik Stamp - Take A look At My Girlfriend 6. Cascada - What Hurts The Most 7. Youngbloodz - Damn! 8. Swizz Beatz, Bow Wow, Omarion feat Cassidy - Girlfriend 9. Akon - Blame It On Me 10. Akon, Lil Wayne, David Banner & Snoop Dog - 9mm 11. Akon - Don't Matter 12. NY Confidencial - It Really Don't Matter Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Spazy - 02 Apr 2008 Mey,eu am o groaza de obsesii,ca urmare,mp3-ul meu e plin ochi.Dar ca sa fac un rezumat,ar veni cam asa: 1.Bon Jovi: -It's My Life -You Give Love A Bad Name -Keep The Faith -Everyday 2.Anouk: -Jerusalem -Good God -Nobody's Wife 3.Staind: -Yesterday -It's Been A While -Outside 4.Creed: -Bullets -I'm Eighteen -Weathered -My Sacrifice 5.Def Leppard: -Hysteria -Pour Some Sugar On Me -Long,Long Way To Go Stiu ca am cam deviat de la "melodia",dar..ma rog,sunt obsedata de toate momentan. Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Adyna Weasley - 04 Apr 2008 Mai nou sunt obsedata de... 1)`Get over it`, 2)`When you are gone` - Avril Lavigne ; 3)`Fake tales of San Francisco` - Arctic Monkeys ; 4)`Angels` - Morandi ; 5)`Cry me a river` - Justin Timbarlake ; 6)`Apolagise` - One Republic & Timbarland ; 7)`Tot in familie` - La Familia [Sisu & Puya] . Deci pur si simplu, adooor melodiile astea. Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Ingrid Flamesbort - 05 Apr 2008 Pai... Am mai multe si nu pot sa ma decid intre ele: Alicia Keys - No one Akon - Blame It On Me RBD - Inalcazable Morandi - Angels Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Shayera Holl - 05 Apr 2008 pai....mie imi plac: Backstreet Boys-Be my side (cam toate de la BACKSTREET BOYS...sunt un mare fan) RBD-REBELDE (cam toate de la RBD...fan adevarat) Scoter-Imn Steaua (numi sariti in cap....dar sunt Stelista) Re: Melodia dope care esti nebuuuun... - Ingrid Flamesbort - 06 Apr 2008 Si eu sunt fan RBD! Yay! Si eu sunt stelista! Deci... de ce sa-ti sarim in cap? Ma bucur ca cineva are aceleasi gusturi cu mine! |