Darkmark RPG Forum
Sa ne cunostem colegii de casa... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: Sa ne cunostem colegii de casa... (/t-sa-ne-cunostem-colegii-de-casa)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - Ada McNair - 25 Aug 2008

ITI PLACE SA STAI IN SK8 PARK? LoveLove:
VAI ... EU ADOR SA MA DAU PE SKATE LoveLoveLoveLove
ESTE CEL MAI THARE LUCRU
ma bucur sa mai fie o astfel de persoana.. pe aceste meleaguri

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - ocean.soul - 25 Aug 2008

mdeah.. numai ca eu nu ma stiu da cu sk8 .... noroc cu tomi FinnaFinna anyway.. da imi plac ft moolt. am deja locul meu in sk8 si nime nu mi-l ia.... muhahahhahahahaha ToungeTounge

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - Ada McNair - 25 Aug 2008

aaa...
Eu sunt skateritza
tot ce pot da.... hmm 360 ollie, kick flip, heel flip .... si cam atat Whistle dar ma invat eu
Imi place la nebunie sa ma dau LoveLoveLove
Ma elibereaza de stres [ chiar daca imi rup gatu=))]

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - ocean.soul - 25 Aug 2008

iai eu nu Tounge... ma rog nu le am cu chestiile flick click ma rog chestii trestii :... anyway my boyfriend ii sk8ar HappywideHappywide.. si ii cam cel mai bun de prin oras

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - Ingrid Flamesbort - 31 Aug 2008

Varsta: 12 ani
Numele: Andreea
Hobby: Mersul pe role, cititul, inotul si... statul la calculator!

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - Rand al'Thor - 06 Nov 2008

Varsta: 13 ani (13 decembrie 2008)
Nume: Dabija Stefan. Prietenii imi spun Steve, desi cand imi spun asa imi vine sa folosesc blestemul cruciatus asupra lor pana mi se rupe bagheta de la presiune, m-am obisnuit!
Culoare ochi: Verzi
Par: Blond spre saten (tipic )
Corp: Mult mai bine facut din absolut toate punctele de vedere decat schilozii din clasa mea !
Hobby:-Calculator si tot ce tine de el;
- actorie(stiu ca l-as putea juca ca si comportament, gestica si toate pe Lord Voldemort)
-Citit (Harry Potter)
-Muzica (Pop, Rock, Pop-Rock)
-Emisiuni: Sa ma uit la Sinteza Zilei; In gura presei; Divertis; Mondenii; Animat planet.
Cui ii place descrierea mea ?!

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - Ada McNair - 27 Dec 2008

da e faina...
Vai... deci ce multi suntem acum.. de cand nu am mai intrat.. adica... s-au schimbat niste chestii pe aici si ma sec Angry adica... sunt ca o tuta care nimeni nu stie de ea.. si nimeni nu o baga in seama Angry si ma seaca

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - Anda Black - 02 Jan 2009

Da, sh mie imi place...ne-am imultit, ultima data cand am intrat eram cativa ODS...oricum...sooper descriere(e complexaHappywide)

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - Kasumi Mikoto - 26 Jan 2010

Salut! Ma cheama Smaranda, am 12 ani si sunt din IasiTounge. Imi place mult sa citesc, mai ales ce a scris J.K.Rowlling. Cati din voi au citit "Povestile bardului Beedle"? Mi-a placut ca are comentariile lui Albus Percival Woulfric Brian Dumbledore pe margine si ca J. Rowlling zice ca traducerea e facuta de Hermione Granger.
Imi plac foarte mult animalele. Am acasa 6 caini si 7 pisici...Cred ca ma fac cu si mai multe daca face pui pisica...ceea ce cred ca o sa si facaTounge. Cine ma scapa de pisici? Le trimit prin postaFinna

Re: Sa ne cunostem colegii de casa... - Lizzie Craig - 26 Jan 2010

Varsta ~ 13 ani (03 februarie 2010)
Prenume ~ Georgiana
Culoare ochi ~ Verzi
Par ~ Blond
Hobby ~ Imi place sa citesc si sa ascult muzica