Darkmark RPG Forum
Descoperiri pe furtuna - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised)
+--- Thread: Descoperiri pe furtuna (/t-descoperiri-pe-furtuna)

Pages: 1 2 3 4

Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 22 Jan 2011

" - Niciodata nu am fost buna la latina" am chicotit incet. " Nici macar in scoala Incuiata"
M-am leganat cateva clipe pe calcaie, intrebandu-ma si cautnd raspunsuri. M-am imaginat afland intr-o zi cine este de fapt Erised. Sau ce este... Ma vedeam in bibloteca, ratacita printre carti, printre parfumul hartiei vechi si al cernelii.
" - Ce se va intampla daca cineva isi va pierde calea in aceasta Oglinda?" am dat glas unei intrebari din minte. "Doar nu va vrea s-o distruga cineva... nu?"

Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 23 Jan 2011

Bell ofta; oglinda era cat pe aici sa fie distrusa cu ceva timp in urma.
"-S'a intamplat..o data" spuse ea.
"-Cum? Cineva a vrut sa o distruga?!" intreba Georgya, socata.
"-Din pacate da.." ofta cercetasa.
"-Dar din ce motiv?" murmura Ema, ingandurata.
"-O fata, de la astropufi cred..al carui frate murise, isi petrecea ore intregi aici, uitandu'se in oglinda. Pana cand intr'o zi au gasit'o moarta, cu mana sprijinita de reflexia oglinzii. Iar parintii ei au cerut distrugerea oglinzii" murmura cercetasa.
"-Aiurea" mormai Georgya.
"-Si de atunci se muta oglinda in fiecare an, nu?" intreba soimeanca.
Bell aproba usor din cap..

Re: Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 25 Jan 2011

Waw !Gandul ca cineva murise langa aceasta oglinda ii dadea fiori.Se gandea din ce in ce mai serios ca ar putea sa se puna intr-o astfel de situatie.Georgya le puse fetelor o intrebare a carei raspuns ii pusese stapanire pe ganduri si de care ii era frica:
-"Fetelor,si pana la urma c se poate face pentru cineva "depentent" de oglinda?"
Fetele se uitara la ea cautand un raspuns cat mai potrivit.Dupa un moment de taceare Bell spuse oftand:

Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 26 Jan 2011

Bell ridica usor din umeri; nu prea puteai face nimic. Eventual sa ii ascunzi ispita.
"-Probabil oglinda ar trebui mutata" spuse ea, usor.
"-Si daca ar gasi'o?!" intreba mica cercetasa.
"-Poti aplica multe blesteme asupra ei, sau asupra camerei in care se afla; nu poti sa o gasesti. Nu daca cel ce o ascunde nu vrea sa fie gasita" chicoti Bell.
"-Deci macar am avea o solutie pentru cineva care ar ajunge dependent de ea" murmura Ema.
"-Da..dar de obicei cand esti obsedat de iluzia din oglinda, nu o spui nimanui; pastrezi pentru tine" replica Bell.
"-Iar atunci..situatia se agraveaza" remarca Georgya.
"-Cam asa ceva.." ofta Bells.

Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 26 Jan 2011

Am privit spre fereastra prafuita.
" - Stim de mult timp ca mintea omului este ceva complex, dar inca nu stim cum functioneaza in totalitate. Emotiile, tot ce traim, sunt strans legate de ce gandim si de cum gandim. Totul este o ghiciotare, iar cheia spre o ghiciotare e o alta..." am murmurat incet. " Presupun ca din cauza asta este destul de dificil sa ascunzi Oglinda fara ca cineva sa innebuneasca cautand-o. Exista persoane care pur si simplu transforma Oglinda lui Erised intr-o obseie... Iar aceia sunt oameni pierduti..."
M-am intrebat daca noi, ca oameni, realizam ce se intampla. Daca nu cumva ne dam seama ca suntem prea legati de Oglinda, dar nu avem puterea sa o recunoastem.
Mi-am intins bratele in fata, simtind si auzind cum imi trosnesc incheieturile. Statusem prea mult timp nemiscata, fascinata de povestea lui Erised.

Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 26 Jan 2011

Bell isi privi prietenele, dupa care se intoarse spre oglinda; suprafata sa fumurie reflecta armonios vapaia rosie a focului vesel. Flacarile se intreceau intr'un concurs de caldura si frumusete, impletindu'se armonios cu scantei de vapai rosiatice.
"-E atat de ciudat sa vezi cea mai mare dorinta a ta prinzand viata" spuse Bell.
"-Dar doar in spatele unei sticle" continua Ema.
"-Cateodata da..dar se poate implini" ofta Bell.
"-Normal..o data si o data, tot trebuie sa'ti vezi visele realizate, implinite" interveni Georgia.
Trebuia sa atinga idealul; trebuia sa isi vada toate dorintele implinite.
"-Nu stii care e cea mai mare dorinta a ta.." incepu ea.
"-..pana nu vii aici" continua Georgya, cu un zambet pe chip.
"-Adevarat" replica Bell, privind'o cu blandete.

Re: Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 29 Jan 2011

-"Depinde de fiecare daca vrea sa ramana doar cu dorinta sa,sa devina un prizonier al oglinzi sau sa ramana in afara sticlei fumurii pentru a descoperii lumea din jur,pentru a traii, a iubii si a fi iubit, nu doar a visa.Daca vrei sa traiesti la maxim nu te ascunde intr-un obiect, ci debaraseaza-te de el,deschide ochii si observa lumea minunataa in care te afli,descopera-i misterele si incearca sa te regasesti in ea ca locuitor al acestei lumi,nu ca si locuitor al oglinzii."spuse Georgya pe un ton foarte serios.
Dupa parerea sa era o nebunie sa renunti la adevarata viata pentru aparenta visului implinit, care nu intotdeuna este si bun.Poate ajuns in fata realizari lui isi dai seama ca nu este ceva chiar atat de bine gandit, ca nu ar trebui indeplinit sau ca este chiar periculos.
-"Nimeni nu ne impiedica sa visam,dar totul trebuie sa fie cu masura." adauga Ema,iar cercetasele aprobara.
-"Unii chiar se lasa condusi de vraja dorintei si incep sa creada ca, stand mai mult in fata Oglinzii lui Erised au sanse mai mari la indeplinirea viselor lor."spuse Bell oftand.

OOC:Mai postati fiecare o data,apoi termin eu.

Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 29 Jan 2011

" - Speranta de a se indeplini..." am repetat ganditoare. " Speranta este cel mai rau lucru existent, deoarece te lasa sa traiesti in ea pana la sfarsit. Uiti cine esti..."
M-am uitat spre cele doua si mi-am incrucisat bratele.
" - Speranta este totusi buna... Te poate ajuta sa continui. Dar ca la orice alt lucru existent, trebuie sa stii cand sa te opresti. Iar a te opri este cea mai dificila parte. Multi cedeaza in fata puterii Oglinzii pentru ca nu stiu sau nu se pot opri."
Am oftat lung, privind sticla arzanda fara sa-i vad reflexiile.

Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 29 Jan 2011

Cercetasa isi aminti de clipele petrecute in agonie, privind disperata reflexia din oglinda; acele prime momente de dupa moartea..lui. Desi trecuse atat de mult timp, inca nu putea sa'i spuna numele fara sa simta o oarecare durere in adancul fiintei sale.
De ce nu putea sa uite o data? De ce nu putea sa lase prada timpului viclean toate amintirile cu el? Raspunsul era de fiecare data acelasi..pentru ca nu puteai lasa in urma un trecut, de care atarna prezentul si viitorul. Erau conectate astfel incat sa le ai pe toate trei, sau pe niciunul.
"-Oglinda este o adevarata capcana pentru cei slabi" sopti Bell, cu o voce stinsa.
"-De ce spui asta?" intreba Georgya.
"-Motive personale" remarca cercetasa, ridicandu'si privirile.
Nu vroia sa mai vina aici; desi acum reflexia din oglinda se schimbase. Cateodata ii facea bine, alta data nu. Poate era mai bine daca dadea uitarii aceasta incapere.

Re: Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 31 Jan 2011

Georgya ii dadu repede seama de ce fata nu vroia sa vorbeasca despre asta,asa ca nu insista. Timpul se scursese repede si afara razele soarelui se conturau din ce in ce mai bine in timp de acesta urca si mai sus pe bolta albastra umpland totul de o lumina aurie care se potrivea perfect cu domeniul castelului impunator.Lumina facea ca lacul sa para o intindere uriasa de pietre pretioase,ce astepta sa fie admirata.Dupa parerea Georgyei rasariturile si apusurile la Hagwarts erau adevarate spectacole de lumina si culoare.
Odata cu aparitia soarelui fetele constientizara ca nu mai pot ramane in camera atat de placuta.Ema stince focul,iar Bell aseza panza alba din nou peste oglinda.Fetele se desprtira cu imbratisari ,chicoteli si promisiunea ca vor mai face descoperiri nocturne impreuna.
Georgya nu se simtea deloc obosita,din potriva se simtea mai plina de viata ca niciodata.Se gandi ca nu are rost sa mearga in dormitor daca nu este obosita,asa ca alese sa iasa afara pentru a se bucura de ultimele momentre din spectacolul rasaritului.
Afara in stralicirea locului reflecta asupra nopitii ce se sfarsise si isi spuse ca viata este o mare de descoperiri,fie ele si pe furtuna.

TOPIC CLOSED!