![]() |
Un weekend pe cinste - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Hogsmeade (https://www.darkmark.ro/f-hogsmeade) +--- Thread: Un weekend pe cinste (/t-un-weekend-pe-cinste) |
Re: Un weekend pe cinste - Alice Morris - 04 Feb 2011 Alice zambi larg, cand auzi propunerea Mellisei. Parca fata ii citise gandurile. O plimbare era o oportunitate perfecta ca sa mai treaca timpul, pana avea de gand sa viziteze conacul. "O idee buna Mell!" spuse ea zambind. Isi terminara amandoua bauturile, si lasara banii pe masa. Alice isi stranse roba in jurul corpului, si fularul de la gat, galben cu negru, specific astropufilor. Fetele iesira in zapada, iar soarele stralucea puternic pe cer, imprastiind norii, si facand vremea placuta. Zapada imaculata stralucea puternic sub razele soarelui, incat cu greu o puteai privi. Alice intoarse privirea catre Mell si'i spuse: "Te'ar deranja sa ma insotesti?" Re: Un weekend pe cinste - Mellisa Harper - 06 Feb 2011 Norii albicioºi se împãºtiarã, lãsând deasupra satului cerul albastru, senin, ºi lãsând razele soarelui ºã ajungã la pãmânt. Mell mergea prin zãpada moale, ºi strãlucitoare, vãzânduºi cizmele negre acoperite de fulgii albi. "Te'ar deranja sa ma insotesti?" intrebã astropufa. Din câte îºi dãdu Mellisa seama, Alice era nãstruºnicã, ºi poate aventurierã. Isr întrebarea o puse râzând pe sub mustãþi. "Ce-þi trece prin cap?" întrebã ea scepticã, ridicând o sprânceanã. Re: Un weekend pe cinste - Alice Morris - 06 Feb 2011 Alice zambi poznasa, si isi privi ceasul de la mana. Era trucut cu putin de trei jumatate, iar asta insemna ca in curand urma sa se intunece, si pentru planurile astropufei era perfect. Isi aminti cand vizitase data trecuta conacul, impreuna cu Rosalie, si ar fi meritat sa viziteze batrana constructie din nou. Privi in fata, spre Urlet in noapte, inconjurat de zapada, si incepu sa ii explice Mellisei: "Mi'ar placea sa fac o alta vizita la conacul Urlet in noapte..." Mellisa o privi cu ochii mari, parand uimita, si intreband'o din ochi "De ce?" "L'am vizitat in urma cu o saptamana cu o prietena, Rosalie Andrews, si am dat peste un devorator, asa ca nu am avut mult timp sa petrec in conac, si imi place acolo. E liniste, si nu te deranjeaza nimeni. Mai putin acel devoprator, despre care as vrea sa gasesc cateva indicii. Te'ar deranja sa vii?" Re: Un weekend pe cinste - Mellisa Harper - 15 Feb 2011 Mell privi conacul de care ea si Alice se apropiau incet incet. Acoperisul era acoperit de zapada, iar granita dintre sat si domeniul conacului nu o reprezenta decat un mic gardulet, vechi si subrezit, acoperit si el de zapada. Mellisa isi aminti toate povestile pe care le auzi cand era mica, si apoi anii la Hogwarts cand aflase ce era defapt in neregula cu acel conac, si serile pierdute privind fascinata catre salcia batausa, stiind de tunelul ce se ascunde sub radacini, si pasajul ce ducea la Urlet in Noapte. Inca trebuia sa'i dea un raspuns lui Alice, asa ca rosti, umezindu'si buzele: "Mi'ar placea sa merg, Al. Oricum nu am avut niciodata ocazia sa'l vizitez..." Re: Un weekend pe cinste - Alice Morris - 19 Feb 2011 "Niciodata?!" intreba Alice mirata. "Vrei sa spui, niciodata niciodata niciodata in cei 18 ani ai tai?" Astropufa era surprinsa ca Mell nu vizitase niciodata conacul. Isi aminti cum in fiecare weekend pe care il petrecea in Hogsmeade mergea la conac, si il privea de departe, din dreptul gardului de care se apropiara acum. Vizitase Urlet in noapte de multe ori, pentru relaxare, liniste, si pentru adventuroasa cautare de comori alaturi de Bell, Matt si Sky. Incepu sa mearga de'alungul gardului, pana ajunse la binecunoscuta alee ce ducea la conac, astazi insa acoperita cu zapada. "Hai sa intram atunci!" o indemna ea pe Mellisa si incepu sa mearga catre conac. Re: Un weekend pe cinste - Mellisa Harper - 23 Feb 2011 Mell pasea pe zapada moale, si privea cladirea ce se apropia, si devenea mai mare, si mai grandioasa cu fiecare pas. Alice mergea alaturi de ea si ii transmitea o stare de bine, facand'o sa se simta sigura pe ea. Gandul ca va vizita conacul o facea sa se simta putin nelinistita, nestiind la ce sa se astepte. Ajunsera in fata unei usi nu foarte mari, din lemn vechi, subrezit, si cu vopseaua cojita. Alice pasi increzatoare pe cele cateva trepte din fata usii si apasa pe maner cu grija. Mell o urma inauntru si se gasi intr'un hol nu foarte spatios, intunecat, unde mirosul de praf se simtea in aer. "Wow!" spuse fara a se putea abtine. Re: Un weekend pe cinste - Alice Morris - 24 Feb 2011 Alice pasea increzatoare pe holul intunecat, si simtea lemnul scartaind usor sub greutatea talpilor ei. Intra in sufragerie si ii facu Mellisei semn sa o urmeze, iar aceasta privea in jur uimita. Pe geamul acoperit pe jumatate de perdelele vechi, si pline de praf, se putea vedea cerul care se intuneca incet incet, si zapada din jurul conacului. Lumina ce patrundea era putina, si totul in jur parea infricosator. Isi aprinse bagheta si cauta o lampa pentru a o aprinde. Mellisa ii urma exemplul si in scurt timp gasi ea o lampa cu gaz deasupra semineului. O aprinse cu bagheta, si micul fitil aprins arunca in jur putina lumina, imprastiind umbre pe peretii camerei. Re: Un weekend pe cinste - Mellisa Harper - 05 Mar 2011 Mellisa se uita cu ochii ei mari de jur imprejurul camerei, si admira tapetul vechi, tablourile prafuite, cu ramele lor vechi ce incadrau poze miscatoare, si obiectele de decor de deasupra semineului, si de pe masutele mici, rotunde din colturi, totul la lumina slaba a lampii. Se indrepta catre unul din fotolii, incerca sa indeparteze praful de pe tapiterie batand cu mana. Isi scoase bagheta din buzunarul pantalonilor si o indrepta spre foc. "Incendio!" sopti, si o vapaie jucausa se aprinse in semineu. Flacarile aruncau umbre pe peretii incaperii, formand forme ciudate, iar Mell privea lemnele arzand in caminul de caramizi. Intoarse privirea spre Alice si o intreba: "Si, de ce m'ai adus aici?" Re: Un weekend pe cinste - Alice Morris - 06 Mar 2011 Alice statea cuibarita pe canapea, si privea in semineu. Roba ei groasa statea adunata in jurul ei si ii tinea de cald. "Si, de ce m'ai adus aici?" intreba Mell curioasa. Se gandi cateva clipe de unde sa inceapa, dupa care raspunse: "Ei bine, am venit aici acum o saptamana, cu o prietena, si am dat peste un devorator. Stai linistita, nu este aici!" spuse repede cand o vazu pe Mellisa facand ochii mari. "Oricum, este un fost devorator, si toata lumea il crede mort. Si se ascunde...Si nu vrea sa fie gasit...dar cand am venit aici am gasit un bilet, si pe el la etaj, si inca mi se pare dubios. Si am vrut sa caut cateva informatii. RE: Un weekend pe cinste - Mellisa Harper - 10 Apr 2011 Mellisa se ridica de pe fotoliul confortabil in care era asezata si aprinse alte cateva lampi aflate in camera. Camera se lumina si Mell incepu sa priveasca mai atenta tablourile de pe pereti. Camera, privita acum, ii aparea fetei altfel, tapetul de pe pereti era vechi, si rupt in unele bucati, iar in colturi panzale de paianjeni si mucegaiul erau nelipsite. Aerul era incarcat cu mirosul specific de praf, iar tapiteria canapelei si a fotoliilor era roasa de molii. Arunca o privire in jur, dupa care se intoarse catre Alice, care se ridica si ea de pe canapea si se uita in jur. "Deci, de unde incepem?" intreba Mell |