![]() |
La multi ani, Iss! >:d< - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: La multi ani, Iss! >:d< (/t-la-multi-ani-iss-d) |
Re: La multi ani, Iss! >:d< - Shayera Holl - 26 Feb 2011 La muuuulti ani piticooooot ramasei fara minute,ca te-as suna sa-ti mai aud vocea Oricum...la multi ani si tot ce iti doresti! ![]() Iti doresc sa fi fericita si sa te intalnesti cu Matty cat mai repede Vreau pozeeee cu voi doi ![]() Le multi ani! Re: La multi ani, Iss! >:d< - Ramona Neardow - 26 Feb 2011 Iss, desi inca nu ne cunoastem, am citit o gramada de RP-uri de ale tale, si pur si simplu le ador ![]() La multi ani! Sa cresti mare, mare si cuminte ![]() Bun, acum sa revin. Sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai cel mai frumos an din viata ta. Fie ca un pom cu ciocolata sa creasca in fata la tine la bloc, si sa gasesti 1000$ sub perna ![]() Si, nu in ultimul rand, nu uita ca toata lumea te iubeste . Re: La multi ani, Iss! >:d< - Alice Morris - 26 Feb 2011 Iti urez si pe forum La multi ani, cu aceleasi urari pe care ti le'am scris si in mesaj Iti doresc sa fii fericita, si sa ti se implineasca toate dorintele Mai mult de atat nu satiu ce pot spune. Doar sa bei si pentru astia de pe forum La multi ani din nou Re: La multi ani, Iss! >:d< - Matt I. River - 26 Feb 2011 Bell Evans Wrote:Bella Emily Rose Wrote:Defapt . Isa n'are 15 ani Eu aveam 14 ani in clasa a 8 a. Re: La multi ani, Iss! >:d< - Bell Evans - 26 Feb 2011 Se poate si asa Deci Iss are 14 ani? Hehe, inseamna ca eu am mers mai tarziu la scoala Re: La multi ani, Iss! >:d< - Alice Morris - 27 Feb 2011 Mai mult ca sigur Si eu am facut 15 abia in a 9a Re: La multi ani, Iss! >:d< - Belle Marie Snowdrop - 27 Feb 2011 Mdea. De cand sunt eu stiu ca se intra la 7 ani in clasa I, de unde ca intr`a opta ai 14 ani Re: La multi ani, Iss! >:d< - Bell Evans - 27 Feb 2011 7+8=15 :| Re: La multi ani, Iss! >:d< - Isabella River - 27 Feb 2011 Mersiiii tuturor ! @Bell. Am fost data la scoala la 6 ani, so am 14. ;; ) @Matty.. Stiu. ;; ) @Shery.. Wa, te iubesc, voce de oaie! Sper sa te aud in curand. [By the way, mi-am schimbat nr. asa ca da-mi un buzz pe mess ca sa ti-l dau. ![]() Siiii iti dau poze, maai. Cat despre cadouri.. mno. Pai de la Bells si Dess am primit un parfuum superb. De la Axy, Adi si Iustina am primit un lantisor si o pereche de cercei.. [ii adorrr ] De la Bibi am primit o inimioara din argint, pentru lantisor. Iar de la var'miu am primit o pereche de cercei pe care i adorrrrrr. Si bani. ![]() ![]() ![]() ![]() Ma rog, in general cam asta a fost. Pizza a fost geniala. ![]() ![]() Re: La multi ani, Iss! >:d< - Belle Marie Snowdrop - 27 Feb 2011 Mama se pare ca a fost taaaaare :>:> As fi vrut sa si aura mea sa fi fost pe-acolo printre dracusori Alte chestii :>:> uuuu Ma gandesc ca sunt niste parfumuri bestiale Iubesc parfumurile Si cerceiii Cred ca ti-a placut ziua asta de nastere |