![]() |
So .. Let's run away - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa) +---- Thread: So .. Let's run away (/t-so-let-s-run-away) |
RE: So .. Let's run away - Rosalie Vivienne Alden - 03 Apr 2011 Am dat din cap aprobator ascultand entuziasmata vorbele lui Elizabeth. Demult nu mai vorbisem cu cineva despre Lumea Incuiatilor , demult nu am mai vorbit cu cineva despre ce puteam face acolo si in lumea aceasta nu. Am tusit putin, se pare ca m-a prins o raceala, apoi am adaugat: "Stii .. ? Uneori mi-e dor sa fac unele lucruri pe care doar Incuiatii le executa,uneori mi-e dor sa stau cu persoane Incuiate pentru a putea vorbi normal, excluzand complet magia! Uneori chiar fac asta.. Dar in ultimul timp din cauza serviciului si a altor probleme .. nu am mai avut timp sa vizitez Lumea Incuiatilor, insa odata sper ca voi putea sa merg din nou si m-as bucura daca ai veni si tu." Am zambit sincer, uitandu-ma apoi in jur. Brusc,totul mi se paru din ce in ce mai sinistru ... RE: So .. Let's run away - Effy K. Dietrich - 03 Apr 2011 Nu ajunsese demult timp la Hogwarts, cel mult o lună, dar îşi dădu seama cât de mult îi era dor de casă, de viaţa simplă de acolo. Magia era ceva extraordinar şi ştia cât de norocoasă este să o aibă în viaţa ei, dar totuşi nu va putea niciodată să uite de Lumea Încuiaţilor, lumea în care crescuse, lumea în care se afla familia ei. Acea mică casă din cartierul de la marginea capitalei Japoniei va fi întotdeauna căminul ei adevărat. ,,Te înţeleg perfect! Pur şi simplu îmi este dor să fac toate acele lucruri ,fără magie, ca un Încuiat!" Îi era cu adevărat dor, şi dacă ar fi putut schimba statutul sângelui nu ar fi făcut-o , pentru că astfel se distrugea una din cele mai importante părţi ale ei. Privi în jur la copacii înalţi. Aproape că ai fi zis că e o păduse obişnuită...Dar nu. În ea trăiau creaturi fantastice, cum cei ce nu aveau puteri magice întâlniseră doar în basme. RE: So .. Let's run away - Rosalie Vivienne Alden - 03 Apr 2011 Am zambit nonsalanta la ceea ce spunea Elizabeth. Imi placea sa o ascult. Povestile ei ma faceau mereu sa surad si este evident ca dorul ei de casa este unul sincer, se vede ca ii este dor de viata sa de dinainte , insa nu am nici cea mai mica indoiala ca si aici se simte bine,printre Vrajitori, incepand incetul cu incetul sa se transforme si ea intr-una adevarata,nu doar ca cele auzite din povesti ale Incuiatilor. "Ce e , Sabri?!",am intrebat eu panicata cand mi-am observat bufnita care se indrepta catre mine si ma tragea de par,ma ciupea de umeri sau de ce apuca. Cand m-am intors cu fata catre ea am facut ochii mari! O creatura gigantica se apropia de noi. "Elizabeth,fugi!",am tipat eu intr-un suflet. RE: So .. Let's run away - Effy K. Dietrich - 03 Apr 2011 Era sigură că tot ceea ce îi spusese Rose era adevărat. Şi ei îi era dor de simplitatea din Lumea Încuiaţilor. Dar cu siguranţă înţelegea că ţinea la fel de mult la lumea din care făcea parte acum. Era o lume minunată şi cu adevărat care te face să simţi că trăieşti. Privi cu coada ochiului spre bufniţă, neînţelegând ce vrea să zică sau de ce era aşa speriată. Atunci când privi spre picioarele ei observă că Lorette se agăţase cu ghearele de pantalonii ei şi blana de pe şira spinării sale se zbârlise. O luă în braţe încercând să o calmeze. ,,Lorette...ce ai?" şopti spre pisică privind-o îngrijorată. Nu putu nici să reacţioneze că o auzi pe Rose strogându-i să fugă şi zări pe deasupra pinilor înalţi un cap uriaş. Privi temătoare spre el şi fugi în prima direcţie pe care o văzu. Îşi scoase în grabă bagheta întorcându-se cu jumătate de corp spre Rose. ,,Dar tu ce faci? Vin-o! " Strigă după ea cât putu de tare. RE: So .. Let's run away - Rosalie Vivienne Alden - 03 Apr 2011 Ramasesem socata nestiind incotro sa o iau! Mi-am dat seama abia cand puteam sa gandesc rational ca este un urias! Un urias adevarat. Niciodata nu mai vazusem unul in realitate, doar auzisem de ei prin povestile de la Hogwarts cand odata au mai trecut cativa elevi prin asa ceva... Noroc in strigatul lui Elizabeth ca altfel nu cred ca aveam timp sa reactionez inainte sa ma insface. "da , vin ! Dar fugi!", am strigat eu terifiata catre fata Cercetasa din anul II. Am urmat-o intr-un pas alert,aproape alerga pe Elizabeth, iar pisica sa alerga pe langa ea alarmata. Ma intrebam unde este Sabri, dar in urmatoarea secunda am vazut-o deasupra capetelor noastre zburand speriata. Am rasuflar usurata observand ca nu a patit nici ea nimic! ... RE: So .. Let's run away - Effy K. Dietrich - 03 Apr 2011 Rămăsese pur şi simplu şocată! Cum de nu observase ceva aşa de mare ! Un val de emoţii o cuprinse: teamă, confuzie, îngrijorare... Când văzu că Rose fuge şi ea răsuflă uşurată şi începu să alerge din nou. Nu ştia încotro alerga, dar clar ştia că nu trebuie să se opreasă. Cu o singură mişcare uriaşul putea să o omoare. Nu avea de gând să testeze această teorie oprindu-se. Nu mai văzuse în viaţa ei un uriaş adevărat! Auzise despre ei şi cu adevărat îşi dorise să nu se întâlnească niciodată cu unul . Dar mereu era aşa cum se spunea : ,,De ce ţi-e frică nu scapi!" Privi în spate şi atât îi trebuise! Se împiedică de o rădăcină luând o căzutură foarte urâtă. Scoase un geamăt înfundat încercând să ajungă la bagheta pe care o scăpase din mână. RE: So .. Let's run away - Rosalie Vivienne Alden - 03 Apr 2011 Alergam alarmata , dar la un moment dat mi-am dat seama ca pisica si bufnita nu mai erau demult langa noi. Uitandu-ma in jurul meu mi-am dat seama ca eram spre iesirea din padure, spre norocul nostru, nu ne infundam si mai tare in adancul ei. Alergam si mai speriata,dar nu o mai zaream pe Elizabeth. Ingrijorata,m-am intors cativa pasi inapoi si din fericirea am zarit-o. I-am dat bagheta si o mana de-a mea ajutand-o sa se ridice , apoi am rostit: "Nu crezi ca ar trebui sa plecam? Suntem aproape de iesire si Uriasii nu ies niciodata din Padurea Interzisa. Nu ar risca asa ceva pentru ca alti Vrajitori sa ii ucida. Lorette si Sabri au iesit deja de aici . Ce bine! Cred ca ar trebui sa le urmarim exemplul!" Cred ca putem sa il inchidem. ![]() ![]() Mi - a facut placere sa fac rpg cu tine. > ![]() ![]() RE: So .. Let's run away - Effy K. Dietrich - 03 Apr 2011 S-a ridicat şi luă bagheta mulţumindu-i lui Rose. Se speriase îngrozitor! Privi în spate şi observă că uriaşul numai era aproape de ele. Răsuflă uşurată şi îşi verifică genunchiul. Din fericire cu făcuse rost decât de o mică zgârietură. Puţină apă şi un bandaj şi ar fi ca nou. Zâmbi dându-şi seama cât de norocoasă este. Se uită înainte şi observă că erau exact la marginea pădurii. O zări în depărtare pe Lorette şi răsuflă uşurată că nu păţise nimic. ,,Perfect de acord!" Zâmbi spre Rosalie şi o luă la pas pe potecă. Ajunse la marginea pădurii şi se îndreptă spre drumul ce ducea spre castel. Îi făcu cu mâna lui Rose luându-şi ,,la revedere!" Topic Closed Şi mie mi-a făcut plăcete să facem rpg împreună! ![]() ![]() Edit By Raizen Galeoni Rosalie Andrews Blackfire - 140 Puncte Cercetasi - 140 Topic Closed ! |