Darkmark RPG Forum
Exams - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Exams (/t-exams)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Exams - Jennifer L. Campbell - 19 Jun 2011

Logic ca nu o sa ne dea ceva greu , ca dupa o sa rada aia din Europa sau de nu stiu unde de noi , k Romania nu stie nimic.=)))
Asa ne da ceva simplu si dupa spune " Ia uitati`va ce destepti sunt romanii " =))))))

Eu daca as putea nu as mai face mate niciodata ( chiar daca in a 6`a eram mai buna) dar m`am prostit in a 7`a ca diriga ( era de mate) plecase din scoala si a venit un tampit care nu intelegeai nimic de la el=))) si pe langa ca nu intelegeai la teste ne dadea 2 note , dar era cu 4 puncte din of. si lu`am 7 la algebra si 4 la geometrie si mai ne dadea 3 puncte =))))) si asa am pierdut noi materie de clasa a 7`a.

Dar cel mai penal era la teze, dadea aceeasi teza la toate clasele, si aia de la A ne ziceau ca au dat din o carte care o aveam toti si noi o faceam acasa, si eu la teza am venit cu foile cu teza rezolvata la mine si am luat 9 =))))

RE: Exams - Isabella River - 19 Jun 2011

Bai, acum depinde. Ca nivelul de dificultate a scazut FOARTE mult in ultimul timp. Pai cum, frate, dai la EXAMENUL DE MATEMATICA, la primul subiect un exercitiu de genul: "Un biciclist urca o panta in 40 de minute. La coborare isi dubleaza viteza. In cat timp coboara panta ?" -_-"
Hai sa fim seriosi, e o problema de tot rasul pentru un examen. Ca e pentru sfarsit de clasa a VIII-a, ca e pentru nu stiu ce, e jalnic. Si nu e singurul exercitiu de acest gen. Inteleg ca pana si cel mai prost elev trebuie sa ia macar 5 ca sa treaca, dar cu probleme din astea ... totusi.
Si de aici rezulta clar ca nivelul de dificultate scade. Uita-te tu pe modele de examen sau teza unica la matematica din 2005, apoi din 2006, 2007, 2008, 2009 si 2010. Sa vezi daca nu e din ce in ce mai usor in loc sa fie un nivel de dificultate constant.

Dar ma rog, nu sunt in masura sa comentez acest lucru, so.. Sa nu mai spun de unii profi de la unele licee care spun "Daca vreti matematica, duceti-va la Eminescu." [este vorba unui prof de la un liceu din oras, care era destul de bun inainte.. si desi da, la Eminescu se face carte, ca si la Laurian, nu cred ca este corect sa le spui asa ceva elevilor, indiferent de liceu/profil].

Whatever. Noi sa fim sanatosi, sa terminam cu zilele astea si.. pana mea, sa stam chill. Cool

Da stiu..dar macar ca daca a scazut poate o sa iau o nota mai mare.. Finna))
Si orcum, asa e cel mai bine, sa stam chill.Dupa daca murim de emotii uitam tot(stiu pe propria piele) =))) Deabea astept ziua de miercuri sa terminam cu toate astea, dupa mai e intrarea la liceu si gata Love sa inceapa vacanta mai repede e tot ce vreauFinna) Love

RE: Exams - Evelyn Steel - 19 Jun 2011

Da,da,da =))))).Si sansele mele de copiat se reduc la 0 maine :-<.Fuck,am fost azi la scoala cu o colega si ne-a zis BGS`ul ca i-a zis directoru sa ne zica ca vom fi controlati la sange :|.Si ca s-ar putea sa nu ne mai supravegheze profii din scoala ci alti,desi eu nu cred.Si ca nu o sa putem nici macar sa ne intoarcem capul si din nou,nu cred.Toate generatiile au copiat,noi de ce am fi altfel?Dar oricum,la romana va fi usor,asa cum ziceati si voi dar la mate ... hm =)))).Frate matematica e grea!Deaia si dau la uman.Ca se face putina =)).
Si revenind la examene .. ne controleaza peste tot si cand zic asta ma refer la peste TOT.O colega de-a mea a zis ca isi baga telefonul la chiloti sa vada daca o controleaza si acolo =))) sau la sutien:>.Convenabile variante Thinking.Insa nu poti face nimic cu el daca nu putem copia . [ firar i-ar nu-mi ajung emoticoanele ]
Frate si eu am zis nu domne stau si invat,lasa forumul pana dupa examen.Dar ca si tine Issa,nu ma pot abtine =))).Si n-am nici un chef sa invat!Sa imi bag piciorul in examenele lor practic.
Anyway,succes maine la toti Love.Si miercuri(ca vom avea cel mai mare nevoie de succes la ce va fi)

Si eu aveam de gand sa imi bag telefonul la sutien Finna)) si daca profesorii sunt buni si ne lasa sa copiem e PERFECT Love Finna)))
Deci m`am chinuit ieri 2 oree !!! sa invat la mate si cine dracu a invatat ca mai mult am stat pe mess si pe forum=)) pur si simplu nu imi statea gandul la invatat Finna))
Oricum nu suntem asa prostii :> ne facem de un 6 la mate =))) sper Whistle

Nici nu ma gandesc sa copiez. In primul rand pentru ca nu am facut asta decat o data sau de doua ori la biologie si franceza. Si la un examen nu as incerca asa ceva niciodata.
E logic sa fim controlati si supravegheati sever, ca doar astia de la conducere nu-s prosti, isi dau seama ca tot vor fi cativa care vor incerca "sa se inspire". Pana mea, nu vad rostul. Luasem eu 6.60 la simularea la mate, dar macar era pe bune, pe meritul meu, fara sa stiu ca am copiat sau ca m-a ajutat cineva. Smile
Si cine e prins copiind E DAT AFARA PE LOC de la examen, so.. Finna)))

In plus, nici nu prea mai vor profii sa ia mita sau ceva de genul, fie pentru testarile astea nationale ale noastre, fie pentru cei de la bac. Pentru ca astia dau afara si ii si pedepsesc rau daca ii prind. Au dat afara doi generali si un colonel parca pentru ca incercasera sa bage pe cineva la Liceul Militar. Pana mea, e logic sa-i dea afara. Pai daca pe EI i-au expediat, care aveau relatii si puteau trage niste sfori sa scape, dar pe ASTIA, simplii profi ? =))))))))))))))))))))

La noi supravegheaza maine un prof [dar NU de limba romana] si un invatator. Si sunt din scoala.
Auzisem ceva cum ca ar aduce in fiecare scoala in care se dau examenele astea, elevi de la tara, ca sa fie supravegheati aici, de profii nostri, ca la scolile lor copiaza in draci si ne iau locurile la licee cu mediile lor mari [care nu-s pe merit] si nici macar nu fac fata la liceele la care intra [pentru ca intra la unele foarte bune cu mediile lor] si renunta, iar asa, noi, cei care chiar invatam si poate nu suntem de 10, dar suntem de 9, ne pierdem locurile aiurea.
Mi se pare corect sa ii aduca in aceeasi oala cu noi. Ia sa se faca dreptate, bai nene. Finna Cool

Faza asta cu copii de la tara mi se pare superLove pai de ce sa ia ei locurile noastre ?! Finna) sa vada si ei cum e la oras Devil =)))

RE: Exams - Evelyn Steel - 19 Jun 2011

Nici eu nu prea ma gandesc sa copiez sincer Thinking.Bine daca intorc putin capul e altceva =))).Dar sa copiez chiar asa nu cred Finna.Pentru ca risc sa fiu data afara cu 1 pe lucrare :>.Si atunci mai intra Mada la liceu cu 1 in examen =))).Bine ca as avea unde sa intru dar mai degraba m-as sinucide decat sa intru intr-un liceu cu media 4 si ceva.
Da asa auzisem si noi la inceput ca ne supravegheaza un profesor[nu de limbi straine sau de romana] si un invatator.Acum spun ca numai invatatori,acum spun ca nu de la noi din scoala.Nici ei nu stiu.Si in legatura cu faza cu copii de la tara,sunt total de acord.Ca stiu eu cum e cu scoala la tara ca doar am prietene la tara =].
Noi mergem maine de dimineata sa aprindem o lumanare la biserica,sa ne ajute Dumnezeu =))).Ca asta era ritualul nostru inainte de teze si o facem si maine si miercuri =))).Frate deabia astept sa se termine tot :|Thinking.

E cel mai corectr lucru pe care il pot face cei de la minister. :- ?? De ce sa copieze ei si sa ia 10, si eu sa invat de rup si sa iau un 8 acolo, iar ei sa intre unde vreau eu sa intru. :| Pana mea, este incorect. Macar eu am invatat. [am dat un exemplu general, nu ma refeream strict la mine]

Am tot invatat saptamana asta.. si ieri am stat toata ziua cu fisele si caietele in fata. O_O Acum am facut o mica pauza. =)))))))))))))))))))

RE: Exams - Luna Slytherin - 19 Jun 2011

Succes tuturor maine si miercuri!