Darkmark RPG Forum
Let's talk - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Let's talk (/t-let-s-talk)

Pages: 1 2 3 4

RE: Let's talk - Rosalie Vivienne Alden - 04 Jul 2011

Ii dadu un cot in burta lui Ryan facandu-i semn ca nu era bine sa intrebe ce s-a intamplat in ziua trecuta. Nu era frumos sa se bage unde nu ii fierbe oala,numai ca ei cum erau atat de buni prieteni si-o luase in cap si considerase ca poate afla orice,oricand si la orice ora. Rosalie chicotise doar la acest gand,dupa care se asezase in bratele lui Ryan cascand usor. Timpul trecea foarte repede,in curand era dimineata iar cei doi Devoratori ai Mortii trebuiau sa plece. In acel moment, Tamara si Rose vor fi foarte triste,dar macar aveau sa isi aminteasca faptul ca au petrecut superb cu o seara inainte.
"Mai putin si plecati ..", oftase fosta Soimeanca privindu-l pe fostul Viperin cu niste ochi de catelus rugator.
"Daca ar fi dupa mine as sta intruna ..", raspunse acesta strangand-o in brate mai puternic drept dovada.
"Si dupa mine,bineinteles!", rostise Blake parand ofticat ca Ryan i-a luat vorbele din gura. O sarutase pe Tamara,iar Rosa zambise multumita .

RE: Let's talk - Rachelle Hathaway - 04 Jul 2011

• Blake isi puse mana pe obrazul Tamarei apropiindu-si fata pentru a o saruta pasional, aceasta se lasase pe spate simtind masa atingandu-i spatele, isi puse mainile pe pipetul devoratorului care avea bratele pe langa trupul sau micut. Inca se mai sarutau pana cand Ryan isi drese glasul zicandu-i prietenului sau "Mai usor Romeo." Tamara chicoti ridicandu-se de pe masa dandu-si parul intr-o parte. Spera sa nu o deranjeze pe Rosalie faptul ca astropufei nu avea nici o jena sa se sarute cu prietenul sau in felul acela chiar in fata ei. "Scuze." murmura aceasta privind in pamant.

Ofta. Cand Ryan ii adresase o intrebare despre Lily, isi ridica privirea imediat curioasa, era legat de prietenia lor si de Padurea lui Dean locul unde s-au cunoscut cele doua. "Imi aduc vag aminte ca am ajutat-o sa te puna la pamant pentru ca ai incercat o vraja de a ta." zise acesta foarte curios, Rosalie tresari indreptandu-si capul catre acesta incepand sa ii puna fel si fel de intrebari parea foarte confuza. Tamara ramasese cu gura cascata, acum isi daduse seama de ce chipul lui ii era asa de cunoscut. Se uita pe bratul sau unde avea trei zgarieturi, inca ii mai ramasese semn.

RE: Let's talk - Rosalie Vivienne Alden - 04 Jul 2011

Rosalie tocmai voia sa il certe pe Ryan,dar isi amintise faptul ca ei se incaierau destul de des,se certau mai mereu,din orice si pentru orice. Dar acesta era felul lor. Erau prietenii sai . Daca Ryan nu ar fi salvat-o atunci ea nu ar mai fi fost aici . Se uita la iubitul sau si il imbratisase. Intai voia sa fie scurt,apoi .. a ramas in bratele sale simtindu-se in siguranta, pur si simplu stia ca asa va fi bine mereu. Apoi, se retrase uitandu-se jenata la celalalt Devorator si la iubita sa.
"Ce ziceti sa ne mai distram putin inainte sa plecam?!", murmura Ryan aparent cu o mutrita de copil suparacios daca ai lui nu se joaca cu el.
"Mie imi convine,dar ce sa facem ? ..", intrebase Rosalie buimacita si plictisita. Chiar nu avea nicio idee. Poate Tamara , Blake sau Ryan aveau ceva mai bun de spus,de propus.

RE: Let's talk - Rachelle Hathaway - 06 Jul 2011

• Tamarei inca nu ii venea sa credea de ceea ce spuse Ryan, isi trase maneca peste cele trei rani care ii ramasesera cicatrice. Incerca sa nu se mai gandeasca la acea vreme, ofta ascunzandu-si fata la pieptul lui Blake. Acesta tresari cand auzi ce spuse prietenul sau dupa care o stranse in brate protector pe Tamara mangaind-o usor pe cap soptindu-i ca nu are de ce sa isi faca griji. Il privi urat pe Ryan. Oricum ei erau prieteni foarte buni, nu aveau sa se certe. Asa mai fac prieteni cateodata, mai ales baietii. Fetele sunt clar diferiti de baietii, nu doar la exterior, ci si interior.

"Mie imi convine,dar ce sa facem?"
    intreba Rosalie trezind-o la realitate pe Keyanna care isi ridca usor capul privind-o lung pe fosta soimeanca. Nu prea avea nici o idee ce ar putea face, se plictisea si ea. Dar nicio idee nu ii venea in minte in acel moment. Timpul trecea foarte repede si nu dorea ca cei doi baietii sa plece. Cand ii veni o idee, sa se cunoasca mai bine, isi aduse aminte de jocul Adevar sau Provocare cand se jucau in trecut. I se parea amuzant. "Ce spuneti sa ne jucam Adevar sau Provocare." propuse Keyanna chicotind.

RE: Let's talk - Rosalie Vivienne Alden - 06 Jul 2011

Rosalie ramasese putin suparata pentru incidentul cu Tamara,dar nu avea de gand sa schimbe atitudinea lui Ryan. O relatie nu putea sa dureze sub nicio forma daca unul dintre parteneri ar incerca sa schimbe comportamentul celuilalt. Mai ales era la mijloc faptul ca el era un Devorator al Mortii,deci bineinteles ca nu poate fi la fel de sensibila. Chicotise usor la acest gand, dar apoi preferase sa se cuibareasca in bratele lui Ryan sperand ca datorita ei se va schimba incetul cu incetul.
"Ok,eu sunt de acord!", rostise Rosalie linistita, dar dornica de putina joaca. Acest stil de a afla unul despre altul cate ceva ii placea la nebunie. Ryan se uitase putin buimacti fiind nesigur pe el,dar intr-un final acceptase multumit.
"Tammy, tu incepi!", murmura fosta Soimeanca provocand-o sa intrebe pe toata lumea cate ceva.

RE: Let's talk - Rachelle Hathaway - 06 Jul 2011

• Tamara statu pe ganduri putin, dupa care o alese pe Rosalie prima, o intreba ce alege, aceasta se gandi putin dupa care zise 'provocare' un zambet aparu pe chipul astropufei avea o idee care pentru ea suna chiar extraordinar. Poate asa ii va mai apropia pe Rosalie si Ryan. Fosta soimeanca tresari cand observa ca prietena sa il privea pe devorator care isi stranse bratele in jurul lui Rose. "Te provoc sa-l saruti pe Ryan, dar nu scurt." zise Tamara incepand sa rada, Rose ridica din umeri intorcandu-se cu spatele la cei doi, in asa fel incat sa fie spre prietenul sau.

Soimeanca accepta, dupa ce terminara era randul lui Rose dupa al lui Ryan pentru a pune intrebarile. Tamara isi aseza capul pe umarul lui Blake dupa care isi duse mana la gura pentru ca incepu sa caste obosita. Chiar nu dorea ca cei doi sa plece, dorea sa ramana pentru totdeauna, dar asta nu putea fi posibil din pacate. Incepu sa se joace cu bagheta in mainile sale in asteptarea ca unul dintre cei doi sa puna pe cineva sa aleaga dintre 'adevar' sau 'provocare'. Cand incepu Rosalie, alegandu-si prietena cea mai buna, adica pe Keyanna.

RE: Let's talk - Rosalie Vivienne Alden - 06 Jul 2011

Avea de gand sa o provoace pe Keyanna ceva destul de enervant pentru a se razbuna pentru ceea ce ii facuse. Se simtise putin jenata fiindca a fost nevoie de o provocare dintr-un joc haios pentru a il saruta pe Ryan mai lung. Se uitase la Tamara cu o urma de repros pe chipul sau,dar apoi incepuse sa rada fiindca nu putea sa stea suparata pe una dintre cele mai bune prietene ale sale. Il imbratisase si sarutase pe Devoratorul Mortii care se afla langa ea mai mereu,apoi rostise cu un zambet malefic pe chip:
"Adevar sau provocare, huh?"
Astropufa se uitase la ea razand , probabil o cunostea atat de bine incat stia ce avea de gand sa o puna sa faca. In momentul in care rostise provocare , Rosalie murmurase cu o fata nevinovata:
"Te provoc ... sa .. il saruti pe Blake .. pasional!"
Rose se rusina putin, dar incepuse sa rada brusc.

RE: Let's talk - Rachelle Hathaway - 07 Jul 2011

• Pe Tamara nu o deranja provocarea primita, se intoarse catre Blake punandu-si mainile pe obraji lui incepu sa-l sarute, acesta se lasa in jos pe masa. Tamara se afla langa el inca sarutandu-l pasional cum ceruse prietena sa. Dupa ce terminara se ridicara, ii zambi lui Rosalie care chicoti. Era ciudat pentru ca amandoua erau cu prieteni lor si isi dadeau provocari una alteia numai sa se sarute si d-astea. Incepu sa rada brusc atragandu-le atentia celorlalti din jurul sau. "Imi pare rau." spuse Keyanna putin stanjenita pentru ca incepuse sa rada asa.

Acum era randul lui Blake sa provoace pe cineva si stia si pe cine, isi alese prietenul cel mai bun adica pe Ryan. Care alesese provocare. Parea ca nimeni nu dorea sa aleaga adevar, toata lumea dorea putina actiune. Chicoti. "Te proc sa imi povestesti cum ai cerut-o pe Rose." zise acesta putin curios, nu dorea sa fie rau sa o supere pe fosta soimeanca sau altceva. Doar ca Ryan inca nu ii povestise nimic lui Blake si simtea nevoia sa stie si el sa ii povesteasca. Rosalie si Tamara tresarira amandoua cand auzira provocarea lui Blake.

RE: Let's talk - Rosalie Vivienne Alden - 07 Jul 2011

Rosalie ramasese muta cand Blake il provocase pe Blake sa spuna cum o ceruse pe ea in casatorie. Nu stia ce sa spuna, ba chiar se jenase de intrebare, se inrosise putin,dar Ryan ii facu semn ca stie ce face. O imbratisa,o saruta, apoi isi facuse curaj sa vorbeasca:
"Pai .. m-am gandit ca trebuie sa fac pasul urmator. Asa ca am cumparat inelul si am chemat-o in oras la Incuiati la o cina romantica. I-am pus inelul de logodna intr-un trandafir rosu aprins si cand l-a descoperit am cerut-o in casatorie!" De data aceasta pana si Ryan se inrosise putin si isi ascunse fata rusinata in mainile calde ale Rosaliei.
"Si o iubesc!", adaugase acesta sigur pe sine.
"Si eu pe tine .. dar acum gata cu jocul. In curand trebuie sa plecati. Mai sunt doar cincizeci de minute pana vor veni profesorii si elevii la masa. Nu vrem sa riscam!", oftase Rosalie dezamagita ca totul se va termina curand,dar multumita ca a avut parte de o zi minunata, cu bune,cu rele : nu prea.

RE: Let's talk - Rachelle Hathaway - 07 Jul 2011

• Tamara tresari cand auzi cuvantul "plecare" chiar nu dorea sa-l vada pe Blake iesind pe usa, dar nu avea sa planga trebuia sa inteleaga situatia. Cobora de pe masa viperinilor oftand intruna, chiar nu voia sa mai astepte inca o saptamana pentru a-l vedea iar pe Blake la Hogwarts. Dar daca aceasta era situatia. Isi spuse Keyanna in gand avand o dorinta arzatoare de a plange dar se abtinu sa nu o vada Rose si Ryan asa. "O sa imi fie dor de tine." murmura Tamara cu lacrimi in ochii ridicandu-se pe varfuri pentru a fi la aceeasi inaltime ca si Blake.

Incepu sa-l sarute de ramas bun, dupa il lua de ambele maini leganandu-le, dar nu rezista pana nu-l imbratisa strans si acesta ii raspunse punandu-si mana pe capul Keyannei jucandu-se in parul sau blond si lung. Ofta desprinzandu-se din imbratisarea lui mergand cu cei doi pana la iesirea din Marea Sala. "Ei bine, sper sa va intoarceti cat de curand." murmura Tamara referindu-se si la Ryan, acum putea sa-l considere un prieten, daca era impreuna cu Rosalie, prietena sa cea mai buna. Se rezema de pe perete, oftant incontinuu. Astepta ca si fosta soimeanca sa isi ia ramas bun de la Ryan.