![]() |
Big girls don`t cry - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa) +---- Thread: Big girls don`t cry (/t-big-girls-don-t-cry) |
RE: Big girls don`t cry - Jennifer L. Campbell - 06 Jul 2011 Jennifer si cu Elizabeth se despartisera din imbratisare, uitandu`se la Fenrir.
Jennifer se gandea ce sa faca cu el.Avea de gand sa il lase aici, dar nu stia chiar daca era o idee buna. Si daca nu era singur? Daca mai erau si alti Devoratori prin padure care`l cautau? Si in fond, ce cauta aici? Sa o caute pe Jennifer? De ce? Si intrebarea cea mai importanta, era pus de Cap-de-Mort? Aceste intrebari erau fara raspuns in mintea lui Jennifer. -Pana la urma ce facem cu el? o intreba ea pe Elizabeth. -Nu stiu , raspunse cealalta Cercetasa ganditoare.Crezi ca ar fi bine sa`l lasam aici? -La asta ma gandeam si eu, dar daca scapa.. nu stiu ce am putea face. Jennifer se gandi ea mult mai intes, ajungand la o idee care parea ceva mai buna. -Il imobilizam, ca sa numai poate sa se zbata, cu o vraja, si plecam.Macar asa reusim noi sa ajungem la Hogwarts in siguranta, ce spui? RE: Big girls don`t cry - Effy K. Dietrich - 07 Jul 2011 Se uita la Fenrir şi o grămadă de întrebări îi treceau prin cap. De ce venise aici? Venise după Jennifer? Dar de ce? Nu prea credea că Lordul Voldemort îl trimisese doar pentru a o tachina. Nu, ar fi fost total iresponsabil şi periculos. Ştia că Hogwarts nu mai era aşa sigur după moartea lui Dumbledore, dar era plină de vrăjitori puternici. O altă întrebare care îi venea în minte era ce să facă cu el. "Până la urmă ce facem cu el?" o întrebă Jennifer pe Elizabeth. "Nu stiu " raspunse Cercetasa ganditoare. "Crezi că ar fi bine să-l lăsăm aici?" "La asta mă gândeam şi eu, dar dacă scapă.. nu ştiu ce am putea face." Se uită la Devorator scârbită de rânjetul încrezut de pe faţa lui. Ceea ce nu înţelesese niciodată la aceşti vrăjitori era de ce erau aşa de încrezuţi în astfel de situaţii. I se părea ilogic acest lucru- "Îl imobilizăm, ca să numai poată să se zbată, cu o vrajă, si plecăm.Măcar aşa reuşim noi să ajungem la Hogwarts în siguranţă, ce spui?" Elizabeth se gândi o clipă. Părea o idee bună, dar totuşi nu perfectă. "Mi se pare o idee bună, dar dacă mai vin elevi în pădure?" Întrebă ea ştiind că nu sunt singurele care hoinăresc noaptea pe unde nu trebuie. RE: Big girls don`t cry - Jennifer L. Campbell - 07 Jul 2011 Jennifer se uita la Fenrir scarbita de el.
-Mi se pare o idee bună, dar dacă mai vin elevi în pădure, spuse Elizabeth ganditoare. Cercetasa avea dreptate.Nu erau singurele care se plimbau prin Padurea Interzisa, dar altceva ce sa faca cu el? -Da stiu, dar oricum nu cred da e singur, spuse Jennifer uitandu`se prin imprejurimi.O sa`l gaseasca repede "prietenii" lui Devoratorii. Vroia sa il lase acolo si sa plece cat mai repede.Nu vroia inca o seara alaturi de Devoratorii Mortii.Cine stie ce se intampla.. -Deci, ce zici? Plecam de aici, sau asteptam sa vina si ceilalti? intrebase Jennifer. RE: Big girls don`t cry - Effy K. Dietrich - 07 Jul 2011 S-ar fi simţit vinovată dacă mai venea vreun elev şi cădea în capcana pe care , probabil, o gândea acum Devoratorul. În acelaşi timp nu dorea să mai stea lângă el nici o secundă, şi în nici un caz nu dorea să mai facă cunoştinţă cu nici un Devorator în acea seară. Probabil că Jennifer avea dreptate. De fapt era aproape sigură că aşa era, erau mai mulţi prin preajmă. "-Deci, ce zici? Plecăm de aici, sau aşteptăm să vină şi ceilalţi? întrebase Jennifer. La cuvântul "ceilalţi" o trecu un fior. Cu siguranţă că erau şi mai puternici ceilalţi Devoratori şi mult mai mulţi decât ele, deci era o idee proastă să mai rămână. "Să plecăm." Se dă un pas în spate, şi îl priveşte pe Fenrir, care începuse să mârâie ca o bestie. Elizabeth pufni dezgustată şi făcu o plecăciune arătând cu mâinile spre vârcolac. "Ai onoarea de al împietri." Îi zise lui Jennifer ştiind că ar fi mai mult decât bucuroasă să facă asta. RE: Big girls don`t cry - Jennifer L. Campbell - 07 Jul 2011 Jennifer ofta bucuroasa auzind ca Elizabeth vor sa plece.Chiar nu simtea nevoia sa fie inconjurata de alti Devoratori.Vroia o seara normala in padure, cand venise aici, dar se parea ca nici de data asta nu avuse.O amuza acest gand. -Ai onoarea de al împietri, spuse Elizabeth. Jennifer incepuse sa chicoteasca auzind aceasta.Se gandi sa`l faca stana de piatra.Oricum nu va ramane asa, Devoratorii care veneau dupa el sigur stiau sa`l faca la loc cum era. Cercetasa indrepta bagheta spre Fenrir. -Duro, spuse ea cu un zambet pe fata. Fenrir impietri cu gura un pic deschise, in timp ce scoase un marait.Cele doua Cercetase incepura sa rada, vazandu`l asa. -Deci, plecam? intrebase Jennifer intorcandu`si privirea spre Elizabeth. Aceasta dadu scurt din cap, fetele intorcandu`i spatele lui Fenrir si vrand sa gaseasca drumul spre Hogwarts. Jennifer stia acest drum foarte bine, venind aici foarte des, cand simtea nevoia de a fi singura. -Sper sa nu dam de alti, spuse Jennifer cercetand padurea la fiecare pas pe care il facea RE: Big girls don`t cry - Effy K. Dietrich - 07 Jul 2011 Elizabeth chicotise o dată cu Jennifer, în timp ce Devoratorul le privea plin de ură. Dar nu îi păsa. Nu ar fi fost prima persoană care o ura . În plus chiar nu avea nevoie să fie plăcută Devoratorilor. "Duro"Spusese Jennifer îndreptând bagheta spre Fenrir. În clipa imediat următoare acesta împietri cu faţa schimonosită datorită ultimului mârâit. Îşi arcui o sprânceană şi chicoti încă o dată căci îi părea mult prea amuzantă situaţia. În urmă cu câteva minute el era cel care ameninţa, iar acum era fără apărare. Şi în plus tot o amuza faptul că două eleve au învins un vrăjitor experimentat aşa de uşor. "Deci, plecăm?" întrebase Jennifer întorcându-şi privirea spre Elizabeth. Eliza aprobă din cap şi îi întoarse spatele "statuii". Cercetaşele începură să meargă înapoi spre Hogwarts. Elizabeth îşi ridică privirea spre luna care intra în nori. Oftă gândindu-se că îi va lua o vreme să se obişnuiască cu gândul că e un vârcolac. Sau poate vârcolac nu e cuvântul potrivit având în vedere că nu se transformase sub clar de lună. Dacă se gândea bine habar nu mai avea cine sau ce este. "Sper să nu mai dăm de alţii" Spusese Jennifer cercetând pădurea. Elizabeth tresări şi îşi mută din nou privirea asupra pădurii tăcute. "Şi eu."Murmură scăpându-i un mic oftat. RE: Big girls don`t cry - Jennifer L. Campbell - 08 Jul 2011 Jennifer mergea cu Elizabeth in drum spre Castel.
Gandul lui jennifer ii statea doar la Devoratorii care poate le cautau prin padure.Spera ca nu va da de nici unu pana cand vor iesi din padure. -Ar trebui sa ne grabim, spuse Jennifer ingandurata. -Haide, o aprobase Elizabeth. Cele doua fete se luasera de mana, incepand sa alegre prin padure.Sperau sa iasa cat mai repede de aici. Deodata Jennifer simti cum pamantul ii zboara de sub picioare, ea alunecand in jos, impreuna cu Elizabeth in spatele ei. Cazusera intr`un fel de groapa in pamant. -Ah, la naiba !! De ce mereu cand sunt intr`o padure trebuie sa cad in nu stiu ce groapa?! spuse Jennifer enervata la culme. Cazuse pe mana, aceasta durand`o foarte tare acum, si pe deasupra isi rupse si blugi astia. -Si acum ce facem? o intreba ea pe Elizabeth RE: Big girls don`t cry - Effy K. Dietrich - 08 Jul 2011 "Ar trebui să ne grabim" spuse Jennifer îngândurată. "Haide!" o aprobase Elizabeth grăbind pasul. Era sigură că Jennifer se temea să nu dea peste alţi Devoratori, cal puţin Elizabeth de acest lucru îi era acum frică. Privi cu coada ochiului în jur , dar nu văzu nimic care să trădeze prezenţa vreunei persoane sau animal. O luă pe Jennifer de mână şi cele două Cercetaşe începură să alerge. Elizabeth tresări când simţi , ei bine, nimic sub picioarele sale. Se uită în jos şi văzu stupefiată cum amândouă cad într-o groapă. Îi scăpă un scâncet atunci când se pregăti de impact. Căzuse în genunchi, iar acum o durea rău piciorul drept . Strânse din dinţi refuzând să se plângă şi se ridică în picioare cu dificultate. Murmură ceva enervată şi privi în sus. Era o groapă foarte adâncă. Se uită la Jennifer şi observă că îşi rupsese blugii şi era clar că o durea mâna. "Şi acum ce facem?" o întrebă ea pe Elizabeth . "Nu ştiu, chiar nu ştiu." Murmură ea şi începu să se plimbe în cerc gândindu-se la o soluţie. "Sper doar să nu vină tocmai acum Devoratorii. Suntem terminate dacă apar tocmai acum." Zise ea privind o clipă în sus, apoi se uită la Jennifer şi văzu cum o aprobă printr-o mişcare din cap. RE: Big girls don`t cry - Jennifer L. Campbell - 08 Jul 2011 Jennifer se uita in sus, in timp se isi masa mana.Simtea o durere ingrozitoare trecandu`i prin vene.
Dintr`o data se auzi un sunet venind de sus. Jennifer ii facu semn lui Elizabeth sa nu faca nici un zgomot, iar baghetele erau deja stinse. -Cred ca au luat`o pe aici, spuse o persoana de sus.Haide`ti. -Nu au cum sa fie departe, se auzi si vocea lui Fenrir Se parea ca erau cautate, iar Fenrir scapase. Statusera cateva minute in tacere, pana cand nu se mai auzii nimic in jur. -Ne cauta, sopti Jennifer spre Elizabeth. Elizabeth dadu usor din cap, asezandu`se pe jos.Jennifer se aseza si ea continuand sa`si maseze mana. -Stii vreo vraja de vindecare? o intreba Jennifer pe Elizabeth in speranta ca nu o va mai durea atat de tare RE: Big girls don`t cry - Effy K. Dietrich - 08 Jul 2011 Când auzi vocile de sus sângele îi îngheţă în vene, dar făcu ce îi spusese Jennifer. Inima îi bătea ca la maraton şi putea simţi cum palmele îi transpiră. Avuseseră dreptate , nu era singur, şi dacă le găseau Elizabeth era sigură că nu aveau să scape fără un duel de data aceasta. Aşteptară o vreme până când nu se mai auzi nimic. Poate că acest lucru ar fi trebuit să o liniştească, dar o agita mai rău. Dacă erau acolo sus întinzându-le o capcană? Acest gând o frământa întruna pe Cercetaşă. "Ne caută" şopti Jennifer spre Elizabeth. Eliza aprobă scurt din cap şi se trânti pe jos închizând ochii. Trebuia neapărat să se calmeze. Deschise ochii peste câteva secunde şi observă că Jennifer îşi masa mâna. "Ştii vreo vrajă de vindecare? "o întrebă Cercetaşa pe Elizabeth. Aceasta se încruntă încercând să găsească o astfel de vrajă în minte. Îşi apropie bagheta de mâna lui Jenn. "Episkey" Şopti ea gândindu-se că nu e ceva grav. Dacă era avea să folosească ceva mai puternic. Îşi ridică privirea spre Jennifer . "Cum e? Mai doare?" Întrebă ea încet, ca măsură de precauţie în caz că Devoratorii se aflau încă aproape. |