Darkmark RPG Forum
It doesn't hurt me. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: It doesn't hurt me. (/t-it-doesn-t-hurt-me)

Pages: 1 2 3 4 5 6

RE: It doesn't hurt me. - Desiree Rose Goth - 12 Aug 2011

• - Oh, iti propun un joc. Fiecare pune o intrebare. Cealalta trebuie sa raspunda cat mai sincer, fara sa ascunda nimic, sugera Ainsley.
    Cercetasa fu surprinsa de propunerei colegei sale, insa nu comenta. In felul acela, putea afla cateva raspunsuri pe care si le dorea de multa vreme.
    - De acord, rosti Desiree, sigura pe ea.
    Ainsley trase adanc aer in piept , apoi incepu sa vorbeasca.
    - Eu prima, ii ceru.

RE: It doesn't hurt me. - Ainsley S. Everdeen - 12 Aug 2011

• Desiree isi dadu sugestiv ochii peste cap, apoi ofta.
    - Tu prima, repeta ea.
    Ainsley nu se gandi mult pana sa gaseasca o intrebare pe care sa i-o puna colegei ei, avand in vedere ca problema aceea o nelamurise toata noaptea. Trase adanc aer in piept, apoi intreba, sigura pe cuvintele sale:
    - Asta nu e prima ta detentie. De cate ori ai mai fost aici.. cu Hagrid? Pari obisnuita.

RE: It doesn't hurt me. - Desiree Rose Goth - 12 Aug 2011

• Cercetasa aproba din cap cand auzi cuvintele colegei ei. Ei, bine, toata lumea si-ar fi dat seama ca prima sa detentie nu era in noaptea aceasta. Era prea relaxata si nu dadea nici macar doi bani pe ce ar fi trebuit sa faca in Padurea Interzisa cu Hagrid.
    - Sigur ca nu e prima oara, raspunse ea, intransigenta. De fapt, nici nu mai stiu de cate ori am fost in detentie. De prea multe ori ca sa sa le mai tin minte pe toate. De obicei, sunt prinsa umbland pe coridoare in timpul noptii. Nu e un delict atat de grav.
    Ridica din umeri - un efect asupra cuvintelor sale.

RE: It doesn't hurt me. - Ainsley S. Everdeen - 13 Aug 2011

• Ainsley dadu din cap auzind raspunsul colegei sale. Nu era chiar atat de grav pe cat isi imaginase.
    - Si faci intentionat asta? o mai intreba.
    Desiree ridica din umeri. Parea ca se gandeste la un raspuns bun.
    - Doar uneori. O faceam mai des inainte sa devin Sefa de Casa.. doar ca sa intru in Padurea Interzisa, intelegi?
    Cercetasa rase un pic jenata, ca un efect pe care dorea sa-l adauge cuvintelor sale.
    - Oricum , Hagrid pare ca s-a resemnat cu asta.

RE: It doesn't hurt me. - Desiree Rose Goth - 13 Aug 2011

• - Nu esti intreaga, clatina Ainsley din cap. Cum ai putea sa vrei sa intri in Padurea Interzisa?
    Desiree ridica din umeri cu modestie. Cel putin, nu era prima Cercetasa care se aventura prin imprejurimile Castelului doar din plictiseala. Asta era o usurare pentru ea.
    - Acum e randul meu, rosti, zambind.
    Avea o intrebare pe care o macinase toata seara - una la care Ainsley nu a raspuns sincer cand i-a pus-o.
    - De ce ti-e atat de frica de Padurea Interzisa? E ilogic.

• - Si trebuie sa-mi raspunzi sincer, adauga Cercetasa. Fiindca si eu am raspuns sincer la intrebarea ta.
    Desiree schita un zambet vag in coltul buzelor, ca la un gand ascuns. Grozav, isi spuse Ainsley, in mintea ei. Numai asta imi mai lipsea acum. Isi pleca privirea, incercand sa mediteze la raspunsul pe care il putea da. O mintise o data pe Desiree, deci era convinsa ca a sa colega isi va da seama daca spune adevarul.
    - Pai.. cred ca e din cauza Ariei. Dar nu sunt sigura.

• Desiree fu surprinsa cand auzi raspunsul colegei sale.
    - Ce legatura are Aria in Padurea Interzisa? intreba Cercetasa. Din cate stiu eu, nici macar nu a studiat la Hogwarts.
    Voia sa afle daca Ainsley ii ascunsese ceva in legatura cu sora sa. Tot ce stia despre Aria era ca fusese Reptomit, inainte sa moara. Vorbea cu serpii la fel de usor precum o facea si Desiree in momentele in care accepta ca avea darul acela.
    - Nu, nu a studiat la Hogwarts, aproba Ainsley.

• - Si atunci? repeta Desiree, glacial.
    Ainsley ofta. Nu stia cum sa explice in asa fel incat colega sa sa inteleaga cu adevarat, insa putea incerca. Trase adanc aer in piept si-si drese vocea.
    - Pai, stii.. de obicei Aria ma lua cu ea atunci cand facea ritualurile. In Padure, preciza.
    Desiree statu cateva clipe pe ganduri inainte de a raspunde.
    - De atunci ai ramas cu sechele? A trecut ceva timp.

• Desiree era destul de curioasa in legatura cu sora colegei ei. Ce se intamplase atat de grav, incat avusese asemenea consecinte? Aria fusese o persoana la urma urmei, fara nimic special in afara de faptul ca era vrajitoare. La fel ca si ele.
    Ainsley sovaia, se vedea clar asta pe chipul ei.
    - Nu intelegi, spuse ea, incet.
    Incerca sa aiba rabdare cu Ainsley.
    - Atunci explica-mi ca sa inteleg, rosti ea, calma.

• - Asta doar daca vrei, continua Desiree, putin ezitanta. Eu nu te oblig.
    Ainsley se incrunta. De cand ii lasa colega sa ocazia de a alege? Totusi, incerca sa-si faca ordine prin ganduri si sa gaseasca un raspuns cat de cat bun. Desiree i-a raspuns sincer la intrebare; iar acum era randul sau.
    - Sora mea a fost cea mai psihopata tipa pe care-am cunoscut-o, marturisi Ainsley. Norocul meu e ca nu-mi era decat sora vitrega. De obicei, se afunda pana in mijlocul padurii si cauta ceva anume pentru sacrificiu.
    Facu o pauza inainte de a continua.