Darkmark RPG Forum
My heart pronounce your name , my love ... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Londra (https://www.darkmark.ro/f-londra)
+--- Forum: Pestera lui Godric (https://www.darkmark.ro/f-pestera-lui-godric)
+--- Thread: My heart pronounce your name , my love ... (/t-my-heart-pronounce-your-name-my-love)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: My heart pronounce your name , my love ... - Dimitri Belikov - 10 Dec 2011

Isi ridica o spranceana privind-o ciudat pe Aleea. Papusi Barbie si baieti? Isi repeta in minte. Foarte bine. Ii intra in joc. Se aseza langa ea, pe banca, punandu-si mana dreapta pe dupa umerii viperinei. Am o viziune. Gandeste-te doar. Maine pe prima pagina a Profetului va aparea cu litere mari de tipar Aleera von Valerious, fata sortata la Viperini inca sa gandeste la celebra papusa Barbie! Spuse gesticuland cu mana stanga prin aer titlul imaginar. Va fi minunat, voi ajunge... faimos. Spuse zambind multumit dar intr-un mod malefic.

RE: My heart pronounce your name , my love ... - Cresseda E d'Guillaume - 10 Dec 2011

Ridică ambele sprâncepe când el se aşeză lângă ea şi îi urmări mâna , iar când se opri din vorbă îl prinse de degete , trăgându - i - o în jos .
" Şi tot în aceeaşi zi vom avea o altă ştire de senzaţie . " Gabriel von Hise a fost găsit spânzurat în cimitirul din Peştera lui Godric ! " . Ce zici , ne înţelegem bine ? " întrebă şi râse , împingându - se uşor în el în joacă . Îl privi amuzată şi îi scoase limba , apoi râse din nou , dându - i drumul la mână . Clătină din cap , în ochii ei citindu - se amuzamentul . " Stai , stai , stai . Ai uitat să precizezi de băieţi . Eu am spus şi băieţi , nu doar Barbie " , spuse şi se încruntă lovindu - l uşor de tot cu cotul în coaste . Se strâmbă la el , abţinându - se să nu râdă .

Um... Cred ca m-ar durea gatul atarnat acolo in copac. Si nu vreau inca sa ma alatur parintilor. Raspunse razand masandu-si teatral gatul. Cat despre baieti...Ummm.. Da. Asta va aparea si pe micile televizoare a Incuiatilor: Aleera von Valerious, domnisoara cu parul blond l-a spanzutat pe Gabriel von Hise intr-un cimitir. Motivul este inca necunoscut iar micuta nemtoaica in libertare. Va sfatuim sa ramaneti in case pana la noi vesti. Aici reporterul de la fata locului. Spuse razand lovind-o usor la randul sau cu cotul in mana. Sau, Aleera von Valerious a intrat in toaleta baietilor in incercarea ei de a intelege mai bine biologia. In clipa de fata nu stim unde se afla. Ce zici? Iti place cum suna?

RE: My heart pronounce your name , my love ... - Victor A. Olivier - 10 Dec 2011

• Morreen se uita la cei doi cum glumeau, si zambi. Isi aminti cum era si ea cu colegii ei de la orfelinat, insa clatina capul, alungand amintirea, deoarece nu vroia sa i se faca vreodata dor de ei. Era important ca acum avea alta viata, mult mai buna decat a lor.
    "Deci sa inteleg ca tu esti Aleera von Valerious?", o intreba ea pe Viperina, gandindu-se ca nu mai auzise in viata ei acest nume. Nemtesc. Totusi, parca nu i se parea prea nemtesc, chiar daca nu vizitase vreodata Germania, ea se asteptase la nume ciudata, incurcate, cu mult 't' si 'd' in ele.
    "Iar tu Gabriel von Hise? Dar ce aveti cu 'von' asta?", chestiona ea stramand din nas. 'Von', adaugat la un nume, mereu i se paruse foarte formal si nobil, iar cand se gandi la numele ei...ei bine, el nu avea nimic formal sau nobil.

RE: My heart pronounce your name , my love ... - Cresseda E d'Guillaume - 10 Dec 2011

Se împinse din nou îl el şi se încruntă adorabil .
" Hei , nu - s chiar aşa de perversă . Sau obsedată . Desigur , te spânzur , dar nimic mai mult ! " exclamă şi îl ciufuli scoţându - i limba . Îşi întoarse capul spre fată şi chicoti . " Dap , eu sunt Aleera , iar el în curând se va numi Gabriel von Hise Fără - Cap . Ce zici , nu - i un nume sexy , amigo ? " întrebă blondina şi îl privi pe brunet ridicând din sprâncene cu subînţeles . O bufni râsul , şi - şi trecu mâna prin păr . O privi din nou pe fată . " Păi să vedem , familia tatălui meu are o descendenţă regală destul de veche în Germania . Adică numele von Valerious este destul de cunoscut acolo şi na . În schimb nu ştiu domnul Fără - Cap , ce are cu " von " . Ne spui , Fără - Cap ? " întrebă şi îl privi , clipind inocent din gene . Îi făcu scurt cu ochiu , apoi râse dulce , spirjinindu - se de el .

E nu esti perversa. Nu vrei sa o recunosti. comenta incet Gabriel privind in alta parte. Poate ai vrea sa te bantui in fiecare seara si nu stii cum. Zambi pervers si continua. Este tot cu descendenta regala, parintii amandoi avand in Germania un palat pe care nu l-am vazut niciodata. Doar in poze si numele-i prin actele de pe biroul lui taica-miu. Se sprijini cu cotul pe umarul Aleerei privind in departare, printre morminte. Umn... Pe tine cum te cheama pana la urma? Isi ciufuli parul brunet afisand un ranjet ciudat celor doua viperine. Si recunoaste ca esti perversa ii sopti insistent Gabriel colegei mai blonde. Vroia neaparat sa o auda afirmand chiar daca nu l-ar ajuta la nimic.

RE: My heart pronounce your name , my love ... - Victor A. Olivier - 10 Dec 2011

• Morreen deja incepea sa se simta aiurea, si mai ales, in plus, si habar nu avea de ce. Nu ca ar fi fost ceva intre ei, dar oricum, aceste sicanari cu siguranta insemnau ceva, macar in capul ei.
    "Morreen Aleksey, jumatate irlandeza, jumatate rusoaica. Insa presupun ca mai mult rusoaica. Dar nu ascultati accentul, ca am trait de cand ma stiu in Londra., spuse ea, mirandu-se cum de i se ceruse in sfarsit numele. Nu conta prea mult, insa i-ar fi placut sa tina putin misterul, chiar daca ea nu reprezenta o asa enigma pentru ei.
    Isi infasura o bucla mai roscata pe degetul alb si lung, fiind atrasa de mainile ei, cu degete de pianista, cum i se spusese mereu. Ii parea rau ca nu avusese pana atunci ocazia sa invete sa cante la pian.

Îl lovi în umăr .
" Sunt aici şi te aud . Şi da , exact asta era , dar mi - era prea ruşine ca să - ţi zic " , îi spuse şi îi zâmbi fermecător , clipind des din gene . Îşi dădu ochii peste cap , râzând amuzată şi o privi pe fată . Tresări scurt când
îi simţi respiraţia pe gât şi se încruntă , întorcându - şi privirea spre acesta . " Ţi - o cauţi cu lumânarea " , spuse şi - l ciupi de mână , zâmbind dulce . Îi trimise un pupic prin aer , chicotind apoi se sprijini din nou de el , privind - o pe Viperină , amuzată , ca şi cum nimic nu s - ar fi întâmplat . Îşi dădu bretonul de pe ochi , băgându - şi mâinile îngheţate în buzunarele robei . Îşi trecu limba peste buzele uscate , privind câteva clipe cerul . Când vorbi glasul îi sună dulce şi uşor copilăros . " Ei bine Morreen , îmi pare bine să te cunosc . Mie - mi poţi zice Aleera , lui Fără - Cap . Răspunde şi la acest nume , nu - i aşa, amigo ? " râse frumoasa blondină şi o privi pe fată făcându - i cu ochiul .

Umm...Ceva nu e bine. Se ridica de pe locul lui si se aseza intre fete. Acum e mai bine. Si nu o caut cu lumarea, am tot ce imi trebuie. Ii spuse Aleerei fulgerand-o scurt cu privirea, apoi se intoarse catre Morreen. Hmm... Morreen... Hm.. dragut nume. Ai vost vreodata in Rusia? Dar in Irlanda? Imi place parul tau! O intreba vorbind repede zambind mereu ca un copil mic. Chiar asa se si simtea punand toate acele intrebari inutile. Nu isi dorea sa ajunga in faza cand sa spuna ca se plictiseste si apoi sa plece fiecare pe drumul sau. Oare in Japonia cum e? Continua retoric privind in gol cerul si vasand la o alee plina cu ciresti infloriti.

Ţâţâi uşor , când el o privi , prefăcându - se înfricoşată .
" Dacă era pe post de sperietură n - a ţinut " , îi şopti amuzată şi se aşeză mai comfortabil pe bancă , legănându - şi un picior . Luă de jos nişte zăpadă şi făcu un bulgăre mic , privindu - l absentă . Începu să se joace cu el , aruncându - l uşor în sus , prinzându - l mai apoi . Se plictisea ca naiba şi avea noroc că Darrius era plecat în Germania , iar ea nu trebuia să dea explicaţii nimănui la cât ajunge . Îşi scoase telefonul din buzunar , privind ceasul , dar când îl băgă la loc , îşi dădu seama că habar nu avea cât era . " Asta demonstrează cât de aeriană eşti ! " , gândi şi - şi dădu ochii peste cap , privind ţintă acel bulgăre de parcă ar fi vrut să - l topească . Îi îngheţaseră mâinile rău , căci erau roşii , dar nu - i păsa .