![]() |
Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Curtea Interioara (https://www.darkmark.ro/f-curtea-interioara) +---- Thread: Just..an illusion [cu Ginny Alden] (/t-just-an-illusion-cu-ginny-alden) |
RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 25 Jan 2012 Chicoti incet auzindu-i replica.Habar nu avea cu cine se pune.O prinse de talie , lasand-o pe spate , foarte aproape de zapada si continua sa o priveasca in acei ochi ce puteau fermeca pe oricine , dar pentru el chiar nu aveau efect. ,, Chiar vrei sa incerci?Sa vezi ce poti pati daca nu te tii de cuvant?" intreba pe un ton calm. Zambetul ii pieri pentru cateva clipe , dar reveni intr-un final , privind-o calm in ochi. ,, Eu ma tin de cuvant si prefer ca si cei la care eu ma tin de cuvant sa faca la fel.Nu imi plac oamenii care spun un lucru si nu se tin de el , eu tot timpul ma tin de ceea ce zic , dar spre pacatul tau nu ti-am dat si cuvantul meu " continua. Stia ca devenise filozofic pe o parte , dar incepea sa infiripe o noua masca si ii convenea.Cu cat se putea schimba mai mult , trecand de la o stare la alta cu atat deruta pe cei din jur , ca si pe cercetasa din bratele lui. Nu prea credea ca intelesese vreo iota din ce spusese el acolo , dar macar incercase , daca nu intelegea era fix problema ei nu a lui.Continua sa o tina de talie , obligand-o sa se lase mai jos si el dupa ea , fiind la cativa centimetrii de zapada , dar chiar nu ii pasa. Avusese grija sa ii tina parul , sa nu mature zapada de sub ei si schita un mic zambet. ,, Ascult " murmura , cu referire la intrebarea lui. Pana la urma nu ii raspunse si nu voia ca el sa o ia altcumva , ca facea cam des acest lucru si nu iesea tocmai bine. Ceva din comportamentul ei tupeist il facea sa se simta mandru , parca ar fi regele lumii , nu ca nu ar putea fi , doar stia foarte bine Magia Neagra si iubea acest lucru. Era fiu de devorator si nu se va schimba pentru nimeni si nimic in lume.Isi musca biluta de la pierce , mai mult sa fie sigur ca e acolo si parca tatuajul in forma de sarpe incepea sa il arda , ceea ce nu era tocmai normal. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 25 Jan 2012 Simtii o mica arsura pe umar si incepu sa se zbata in bratele lui,stia ce o ardea. Era tatuajul de la el,ura ca o lasase cu asta,desi stia de la inceput in ce se baga. Cazu in zapada si apoi totul se linistii,arsura disparu si simtii doar raceala zapezii. Se ridica incet de pe zapada si se apropie de el. -Niciodata,dar niciodata sa nu mai faci asa ceva! Spusese fiecare cuvant rar si amenintator degetul sau aratator aratand spre baiat in tot acest timp. Nu stia daca el avea vre-un tatuaj,dar daca are atunci sigur a simtit si el acea arsura. Ofta si isi lasa mana pe langa corp. -Nu stii in ce te bagi pustiule. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 25 Jan 2012 Pustiule?El pusti ?Cred ca glumea.Da poate ca nu stia in ce se baga , dar niciodata nu ia pasat acest lucru.Simti acea arsura si stia de ce se intamplase , se prinse din prima , doar ca intentiile lui nu erau tocmai acelea. ,, Pacat ca totul a fost interpretat gresit .Aveam de gand sa ma joc legat de zapada nimic mai mult si am simtit la fel ca tine acea arsura " spuse calm si pe un ton plictisit. Cand vorbea asa , arata mai batran decat era , dar parea foarte matur pentru cei optispe ani pe care ii avea in momentul acela.Da poate ca roscata era mai mare cu un an , maxim doi decat el , dar nimic mai mult. Schita un zambet dand din umeri si isi parinse o tigara privind-o calm , rezemandu-se de copac. ,, A si stai calma ca daca vreau sa ma dau la cineva , am destule viperine la care sa fiu in camera " spuse pe un ton sec. Trase fumul in piept , apoi ii sufla roscatei fix in fata , luand-o spre lac.Da fusese nesimtit , dar nici ca-i pasa.Daca ea interpretase totul gresit , era fix problema ei nu si a lui. Isi baga mana in buzunar , in cealalata avand tigara si parca nicotina il linistea mai mult decat trebuia , dar nici ca-i mai pasa in momentul de fata.Il enerva comportamentul ei. Il luase drept ca pe un elev , da era unul , dar si ea era eleva si nu avea de ce sa il trateze diferit.Isi dadu ochii peste cap , dar nu va uita prea curand , ca roscata ii era datoare. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 25 Jan 2012 Ramasese socata. Fusese mereu atat de snob? Isi scutura capul inca socata si isi trecu mainile prin par. Ea nu interpretase nimic gresit,pentru ca tatuajul nu actioneaza la comanda ei. Il privii cum pleaca fumand,si asta fu ceea ce ii puse capac,avea tupeul sa ii spuna ca avea toate viperinele la picioare?! -Aguamenti! Un jet de apa cazu peste tipul ce se departa de ea udandu-l leoarca,stigandu-I tigara. -Ai fost mereu atat de snob? Ai grija cum vorbesti,sau vei ajunge rau. Crede-ma nu vrei sa te pui cu mine. Il privii amenintator constienta ca vena de la tampla tocmai ii pulsa periculos de mult. O enervase la culme cu fraza asta. -Nu pot sa cred ca te-am crezut dragut! Isi dadu ochii peste cap si se intoarse,nu prea mai avea ce discuta cu el,isi luase o mare teapa. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 25 Jan 2012 Se abtinu sa nu comenteze prea multe si se indrepta spre ea.Nu ii mai pasa de nenorocitul acela de tatuaj.O lipi de trunchiul copacului , avand o mana deoparte si de alta a ei. ,, Nu sunt snob , eu spun verde in fata ce am de zis .Nu stii ca aparentele inseala?Si nici macar nu ma cunosti , doar imi stii numele si nimic mai mult.Si daca vreau ma pun cu tine nu imi pasa ce se intampla nu a fost alegerea mea sa fiu aici " spuse usor nervos. Il ardea al dracu de tare , dar chiar nu ii pasa.Nu ii va face nimic , nu era chiar atta de rau , dar o meritase cu varf si indesat. ,, Poate ca acum iti par snob , dar cunoaste-ma inainte sa ma etichetezi ca eu nu fac asa " spuse calm. Se dadu un pas in spate si o privi atent.Da exagerase si el cu ceea ce spunea , dar nu suporta cand oamenii luau totul atat de ciudat si gresit.Nu avusese nici un gand rau legat de ea , doar se juca cum facuse si ea. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 26 Jan 2012 Respira greu si umarul o durea mai rau ca cea mai ingrozitoare rana pe care o avusese vreodata. Asta nu era bine,ramasese cu acel tatuaj si nu putea sa il stearga sau cel putin asa credea. -Esti nebun? Tu poti sa suporti durere,dar pentru mine e prea mult,dubla. Arata spre inima ei,si apoi il privii cu furie,cum indraznea sa faca una ca asta? Nu era cu cine stie cati ani mai mare ca el,dar voia macar respect. -Asta imi lasi impresia,si stii si tu ca prima impresie conteaza. Scuipa literalmente enervata de atitudinea tipului. Sincera sa fie credea ca e intr-un fel bipolar avea schimbari bruste de comportament si asta o enerva. O enerva mai mult decat credea si nu stia de ce. Ofta si isi freca umarul usor nu putea sa intelegea de ce naiba ii spusese lui Raphael sa nu stearga tatuajul. Inchise ochii pentru cateva secunde,iar cand ii deschise il privii calma. -Infine,o sa te cunosc ca apoi sa te etichetez. Spuse ironic continuand sa se uite in ochii lui intunecati,mult prea intunecati,aproape ce putea sa se scufunde in ei fara sa opuna nici cea mai mica rezistenta. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 26 Jan 2012 Pufni incet , dar apoi isi dadu ochii peste cap.Mdea , tipic unei fete sa faca chestii de genul sa se planga pentru orice. ,, Tatuajul tau e facut cu un scop , al meu e din nastere si e fix aceeasi durere asa ca lasa dramele " spuse calm si usor ironic. Se aseza pe banca de langa , aprinzandu-si alta tigara plictisit. ,, Si in plus da conteaza poate prima impresie , dar daca nu cunosti persoana deageaba o etichetezi " spuse calm. Isi lasa capul pe spate si ofta continuand sa fumeze n continuare. Avea acel ceva ce il enerva .Nu suporta sa ii dea cineva ordine sau ceva in gennul.Facea oricum ce il taia capul si chiar nu ii pasa ce ziceau ceilalti de el. Avea si el viata lui si facea numa ce avea chef , deageaba s[unea cineva sau ceva chiar nu ii pasa de parerile altora.Isi dadu ochii peste cap , privind aiurea cerul. Isi inchise ochii plictisit , muscandu-si limba destul de tare si tragand cu pofta din tigara.Inca il ardea acel tatuaj , dar bineinteles ca nu arata asta , cat de dureros era in plus asta este , fiecare cu ce crede si doar regreta ca nu avea cum sa il stearga , dar daca statea sa se gandeasca nici nu voia acest lucru. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 26 Jan 2012 Isi dadu ochii peste cap. El mereu trebuia sa aiba o replica si asta o enerva cel mai rau,nu putea sa taca naibii si sa o lase in pace? Dar de ce se mira,in fond era un viperin nu trebuia sa se ambaleze atat. Isi aranja inca odata acea roba si isi indrepta fata mandra. -De ce ma mai chinui? Esti la fel ca ceilalti viperini. Ofta si trecu pe langa el,nu intelegea de ce juca teatru,defapt de ce a jucat,de ce a fost dragut doar ca sa isi arate fata dupa cateva minute. Se oprii undeva la jumatate si se intoarse spre baiatul care fuma linistit pe banca. -Stii ce nu inteleg? De ce te-ai purtat atat de dragut la inceput. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Nathan Vermont - 26 Jan 2012 Isi intoarse privirea spre ea schitand un zambet calm si privind-o. ,, Pentru ca asa sunt eu , stiu sa ma comport frumos cu lumea , nu sunt nesimtit , dar normal ca din moment ce ma uzi si crezi ca am vrut doar sa ma dau la tine ma enervez " spuse calm. Se ridica si se indrepta spre ea privind-o atent. ,, Nu sunt nesitmit , nu tot timpul cel putin.Uite imi pare rau pentru cum m-am comportat , dar nu sunt la fel ca ceilalti viperini , nu in totalitate " continua pe acelasi ton calm. Era chiar calm , dar nu stia cum de .Deobicei se enerva repede , dar nu si acum. Chiar daca tanara il enervase cand il udase si toate alea , stia ca nu merita sa se comporte asa cum se comportase mai devreme.Da exagerase , dar nu mai conta acum.Era nesimtit de cand se stia , dar nu mai conta nici asta. RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - Ginny Anne Alden - 26 Jan 2012 Isi salta mainile spre cer in semn de disparere. Deja era nervoasa mai rau decat crezuse,si nu era prea bine. In fond nu statea excelent la capitolul acesta. -La dracu,nu am spus ca ai avut intentia sa te dai la mine,Dumnezeule,am spus sa nu te apropii de mine pentru ca tatuajul isi face de cap atunci! De ce nu intelegi? Isi lasa mainile sa cada pe langa corp si isi simtea ochii arzand,era sigura ca daca se enerva mai mult aveau sa ii iasa fum pe nari. Nu ca ar fi fost ceva nou,si cand era cu el se enerva,dar cu Alex era ceva ce o scotea din pepeni. -Esti imposibil! Se rastii ea pana la urma cu mainile ei fiind stranse in pumni. Chiar nu mai stia ce e cu tipul asta,pentru ca avea schimbari bruste de comportament si asta o enerva pe atat de mult pe cat o deruta. |