![]() |
|
and everything inside screams for second life... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout) +--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life) |
RE: and everything inside screams for second life... - Hayley M. Alden - 02 Jun 2012 Wowie, deci tu chiar editezi genial. Nu ştiu cum ai putea spune că nu e cine ştie ce ; pe mine cel puţin m-ai lăsat mască . Cred că o să-ţi dau şi eu o comandă ceva mai încolo .
RE: and everything inside screams for second life... - Isabella River - 02 Jun 2012
RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 02 Jun 2012 @cassie: cu placere @hayley: multumesccc, sincer. si te astept cu comenzi > <!@isabella: ehm... poza e putin cam neclara, daca mai adaug putine culori & stuff, se face si mai neclara:3, as putea cauta eu una in genul asta sau, nu stiu... sa incerc cu asta si daca nu iese ok schimb? dar asta cum e?
RE: and everything inside screams for second life... - Isabella River - 02 Jun 2012
RE: and everything inside screams for second life... - Arlin van Iver - 02 Jun 2012
RE: and everything inside screams for second life... - Isolde du Maurier - 02 Jun 2012 Iris, ma refeream la setarile alea (Threshold, Edges, sau ma rog, cum or mai fi, niciodata nu le retin )Btw, la setul cu tipa mascata, varianta adaptata (textul) este mult mai buna decat cealalta, una era putin cam messy XD RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 03 Jun 2012 ISABELLA
![]() RE: and everything inside screams for second life... - Ivy Thibault - 03 Jun 2012 Uau, deci nu pot să cred ![]() Lipsesc o singură zi de pe forum, şi uite ce se întâmplă ![]() Semnăturile pe care le faci sunt geniale, Iris. Te pricepi foarte bine şi faci nişte coloringuri super, care se potrivesc. A da, şi textuul 8->Am şi eu o comandă :3 Tip: just sig Imagini: ¤ ¤ Text: I'm illegal. Alte menţiuni: Păi să fie alb-negru, pentru că, după cum ai observat, şi imaginile sunt însă nu mă supăr chiar deloc dacă mai adaugi tu nişte gradienturi pe acolo să îi dea puţină culoare ^^Mulţumesc anticipat! > <
RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 03 Jun 2012 de acord cu Ivy, adica, o singura zi for crying out loud! ![]() asa, trecand peste, sigurile tale sunt pur si simplu geniale si imi place enorm atmosfera de fairy tale pe care o inspira ![]() La ultima semnatura, cea cu Nina, textul merge pus mai jos, sau in mai multe randuri ![]() still, ti-a iesit foarte bine > <Faci o treaba foarte buna si am sa vin si eu cu o comanda, insa pe moment esti cam solicitata
RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 03 Jun 2012 ISABELLA # 2
![]() mie sincer nu-mi prea place cum a iesit , acuma nu stiu daca nu-ti place nici o varianta, refac cu o alta poza @ivy: heia> <! sa stii ca nu ai pierdut prea multe! ![]() ![]() @lexie: heiii > <. multumesc frumos, incaodata, si te astept cu bratele deschide la comenzi![]() * BTW! am lasat pe prima pagina codul de la cereri ca fie la mai indemna. si o sa incerc sa fac azi cat mai multe cereri pentru ca maine nu o sa am internet
|