RE: innate warriors - Agnes Marie Lovel - 31 Dec 2012
- Se ridica in sezut, si-l privi ingrijorata pe Klaus. Poate ca in familia aceea nu putea sa nu existe putina drama;
" Nu vreau sa mai fac prostiile alea cu Gica." spuse ea, lasandu-se din nou pe spate. Probabil folosise peste sapte nume pentru a face referire la Jerry, numai pe al sau nu. Ii placea, nu de alta. O enerva.
" Nu-mi plac calculatoarele, nu-mi plac oamenii care lucreaza toata ziua intr-o incapere inchisa unde transpira si nu-mi plac misiunile secrete. Eu prefer animalele, magia, sa stau intinsa pe o pasune la soare, sa calaresc.. Doamne de cand nu am mai calarit. Imi este dor. Nu inteleg de ce ai acceptat. Tata ar fi putut lasa pe altcineva in locul tau. Nu cred ca ai fost obligat sa accepti. Mama inca ma sfatuieste cu privire la tine. Mi-a spus despre asta. Stiam dinainte sa-mi arati tu.. mi-a spus ca vei accepta. se opri luand o gura mare de aer, apoi se ridica din nou, pentru a-l privi pe Klaus intors doar pe jumatate.
RE: innate warriors - Klaus Lovel - 01 Jan 2013
- - Mama ti-a spus despre asta? Mama nu stie nici macar jumatate din poveste. Mama si tu nici macar nu stiti motivul adevarat de ce a murit tata! Nici macar nu v-a interesat sa aflati, cam asta e Agnes. Mereu tu si ea ati trait intr-un glob roz de cristal, tata facea tot si totul era bine. Mereu ai crezut asta, insa nu era asa. Tata a fost ucis, nu a murit de cancer cum au crezut toti, sau de cine stie ce boala. Am acceptat pentru amintirea lui, pentru ca probabil e singurul care chiar a meritat sa fac ceva pentru el, iar acum ?! Tu te plangi de toate, mereu si mereu. Bine, sunt eu dobitocul din poveste si tot eu sunt rau da? Nu tipa, vorbea cat de calm era, aproximativ calm. Insa nu mai putuse sa tina asta in el, iar roscata trebuia sa inteleaga. Nu totul se invartea in jurul ei si "calaritului".
- Vrei sa calaresti? Bine, fa asta si prefa-te ca totul e ok, caci probabil asa e... Spuse el si deschise usa iesind pe ea ca un fulger, se puse in sezut si isi puse capul pe genunchi pufaind, isi pierdea rabdarea din ce in ce mai repede. Se intoarse inapoi in casa, din nou ca o furtuna si se aseza langa sora lui pe canapea, zicand:
- Stii cine l-a gasit pe tata ucis? Eu! Eu! Nu stii imaginea aceea cum mi-a marcat probabil..toata viata; nici tu nici mama nu ati stiut nimic, insa nici nu stiu probabil de ce sa va mai spun, tot aia e. Apropo, poftim. Spuse el cand se calma, ii intinse o scrisoare de la tatal lui catre Agnes.
RE: innate warriors - Agnes Marie Lovel - 02 Jan 2013
- Klaus nu spuse nici macar jumatate din toata povestea aceea ca Agnes deja incepu sa planga in liniste. In momentul acela, putea analiza trasaturile fetei sale, observand cat de mult semana el cu tatal lor. Pe cand ea semana cu maica-sa. Parul rosu, ochii caprui, forma fetei, inaltimea.
" Mama inca tine la noi. Nu traim intr-un glob roz de cristal. Tu esti cel orb. Nu intelegi ca si eu o duc la fel de rau ca si tine? Poate nu sunt aceleasi motive cu ale tale, dar le am pe ale mele." Se ridica de pe canapea lasand scrisoarea pe undeva pe acolo. Il imbratisa pe Klaus, si-si lasa capul pe pieptul lui, deoarece abia pana acolo ii ajungea. Mereu il incurajase sa practice sporturi de-ale Incuiatilor, cum ar fi bachetul, insa la vremea aceea considerase magia mai importanta si invata cat mai multe in fiecare zi.
"Nu vreau sa mai aud nimic de tata. Nu mai vreau durere, nu mai vreau minciuni, nu mai vreau ura si invidie. Ar fi bine sa te impaci cu mama.. nu ea este de vina pentru nimic.. si este, cu toate astea, si mama ta. Suntem frati. Nu am de gand sa citesc scrisoarea aceea." spuse acestea cu capul inca pe pieptul fratelui ei. Toate acele batai ale inimii lui, parca cronometrasera timpul in care ea isi daduse cuvantul.
RE: innate warriors - Klaus Lovel - 02 Jan 2013
- Pufni scurt inhaland aerul cald din casa. Poate ca exagerase, insa il socase aproape cand observa gestul lui Agnes, mereu ii parea rau cand tipa la ea insa uneori avea nevoie sa fie trezita la realitate. O stranse in brate cuprinzand-o cu mainile de talie si o saruta pe frunte, apoi ii sterse lacrimile. Se uita in ochii ei, zicand:
- Imi pare rau, am reactionat eu..prea tare. Nu stiu, Agnes..tata a fost pentru mine mai mult decat un tata, si probabil deaia reactionez asa. Insa cu globul de cristal....in fine, si nu mai insista in legatura cu mama..nu stiu ce voi face in viitor insa promit sa ne fie bine, ok? Spuse el si o saruta inca odata pe frunte apoi se aseza pe canapea cu capul in poala la ea, zicand:
- Bine, hai sa schimbam subiectul. Facem asa, eu iti povestesc de Dawn tu de...tipul cu care esti, nu i-am retinut numele daca l-ai zis, insa sunt sigur ca n-ai facut-o. Deci, incepe tu prima si apoi iti zic eu.Mereu adorase momentele cand poveste cu Agnes, il relaxau.
RE: innate warriors - Agnes Marie Lovel - 03 Jan 2013
- Se ridica de pe canapea, lasand capul lui Klaus sa cada pe locul de pe care se ridicase. Se indrepta spre semineul alb, privind pozele inramate. Doua cu Agnes si fratele ei, si altele doua cu familia. Lua una in mana trecandu-si degetele moi peste suprafata de sticla.
" Il cheama Mark." incepu aceasta analizand fiecare detaliu din poza. Cat de scurt ii era parul fata de acum, cam la ce varsta fusese facuta poza, cine se mai afla in peisaj; " Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut.. exceptand mici greseli din viata lui pe care acum le regreta. Este foarte de treaba si cred ca v-ati intelege." Ochii ii straluceau puternic cand vorbea despre Mark. Se intoarse spre Klaus, zambindu-i. Se sprijini de semineu, in care se afla doar cenusa.
" Randul tau." spuse prompt si nonsalant roscata, vrand sa auda cate ceva si despre noua prietena a fratelui ei. Spera ca ceea ce urma sa auda va fi numai de bine si ca prietenia aceeia sa dureze mai mult decat cele anterioare si ca Dawn era o fata cu capul acasa. Mai cunoscuse si altele despre care i se spusese ca vor fi de treaba insa fusesera un dezastru. Una din cele care fusesera in legaturi sentimentale cu Klaus, chiar comentase in legatura cu parul rosu al lui Agnes.
RE: innate warriors - Klaus Lovel - 03 Jan 2013
- Isi lasa capul sa cada pe canapea punandu-si mainile la ochi, dar apoi le indeparta rapid si o urmari cu privirea pe Agnes care ajunse langa fotografiile de familie si le analiza cu mare tact, insa Klaus tresari cand ea incepu sa vorbeasca. Deci era vorba despre un anume Mark, din cate spunea ea parea sa fie un tip de treaba, cu capul pe umeri, insa stramba din nas cand auzi de anumite greseli, insa..daca le regreta era ok, toti oamenii greseau, iar Klaus stia cel mai bine. Cand venise randul lui se ridica de acolo insa ramase in fund stand cu coatele pe genunchi, zicand:
- Pai, probabil stii ca o cheama Dawn, lucreaza la Sanctuarul Dragonilor Romani. Primul lucru care l-am descoperit ca il avem in comun sunt dragonii, daca ai vedea cu cata pasiune vorbeste despre ei...si, pur si simplu e asa naturala, se descurca in orice situatie. E acel gen de persoana care iti face ziua mai buna, mereu cauti astfel de persoane sa stai in preajma lor. Se ridica de acolo oftand, merse langa pozele de familie si continua: Seamana cu mama, are aceeasi ochi ca si ea, aceeasi voce calda care ai vrea sa o auzi mereu si..e calma, nu se agita din orice..si nu stiu, e de treaba. Spuse el dand usor din umeri asezandu-se din nou la locul lui, deabea astepta sa o cunoasca si Agnes.
RE: innate warriors - Agnes Marie Lovel - 04 Jan 2013
- Se legana de pe calcaie pe varfurile picioarelor, dand afirmativ din cap. Cu siguranta voia sa o cunoasca pe Dawn. Daca era asa cum o descrisese Klaus, atunci ardea de nerabdare.
" Pare draguta." spuse Agnes, dupa ce mai sta cateva secunde si iesi din camera. Isi baga mainile in buzunari, si continua sa paseasca pe parchetul inchis la culoare care spre surprinderea ei nu scartaia. Iesi pe usa mare a casei si mai mari, inchizand-o in rma sa. Erau momente in care ii placea privelistea aceea. Casa aceea mare si de moda veche, cu multe ferestre si lumini aprinse in putinele dintre ele.
Se intreba daca fusese cumva blestemata sa se certe cu Klaus de fiecare data cand il vedea. Spera sa nu se intample la fel si cand o va aduce pe Dawn la cina.
Isi ingesui capusorul sub gulerul inalt al paltonului, mergand pentru cateva clipe pe aleea intunecata si friguroasa, dupa care Disparu.
Edit By Raizen
Galeoni
Agnes M. Lovel - 170
Klaus Lovel - 130
Topic Closed !
|