![]() |
Sexy girl watch the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon) +---- Forum: Cofetăria lui Florean (https://www.darkmark.ro/f-cofet%C4%83ria-lui-florean) +---- Thread: Sexy girl watch the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA (/t-sexy-girl-watch-the-way-you-re-moving-cuz-every-boy-wants-to-nanana) |
RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Deborah Petrova - 28 Dec 2012 - Boo-boo, pe bune? Nu cred ca vrei sa-ti zic Na-na-na, isi invartii ea iritata ochii. Se uita pentru o clipa in jos la ea, ah, la naiba, maieul idiot si ud se lasase si mai jos, dezvelind mai mult din sanii ei care oricum aproape se vedeau clar prin materialul subtire al imbracamintii. Renunta se acopere sau asa ceva, oricum el o vazuse...si era probabil un record pentru el ca se abtinuse sa nu puna mana. Eu nu am obosit, dar poate e invers, tu esti cel care a avut de suferit si a cazut pe jos, dar daca esti masochist si-ti place putem continua, rase ea, avand un ras catifelat si placut la aud. Isi lipii usor buzele reci de gatul lui. RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Nathaniel Archibalt - 28 Dec 2012
RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Deborah Petrova - 28 Dec 2012 - Te-am subestimat, chiar asa ? Imi pare rau, mea culpa, ranji ea in coltul gurii, un ranjet care deveni zambet cand el ii saruta fruntea. Apoi urma sarutul pe buze, care fu parca mai agresiv decat celalte 2...sau 3,4 cate fusesera, Bo nu mai tinuse numaratoare. Ii raspunse imediat sarutului, dezmierandu-i limba cu a sa, in timp ce o mana se baga in parul lui, strangandu-l usor, iar cealata se plimba la fel de usor pe pieptul lui puternic. Simtea cum ramane fara aer si inima ii bate mai tare, iar sangele pulsa alert in vene, mai repede decat ar fi trebuit, dar ignora toate asta, sarutandu-l in aceeasi maniera arzatoare si furtunoasa. RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Nathaniel Archibalt - 28 Dec 2012
RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Deborah Petrova - 28 Dec 2012 - Si tot amandoi stim ca nu iti pasa ca nu imi pare rau, ranji inocenta, clatinand din cap in timp ce isi linse buzele cu incetinitorul care inca mai pastrau gustul lui. Inchise pentru cateva clipe, placandu-i sa se afle in bratele lui puternice, cu toate ca nu ar fi recunoscut asta cu voce tare in fata nimanui, nununuu nici moarta! Mana ei aluneca usor pe pieptul lui, simtind sub ea inima lui cum bate, poate aproape la fel ca a ei. Isi lipi din nou buzele inghetate de gatul lui, de data asta mai lung, muscandu-l de gat si scotand apoi un "rrr" ca un marait, si suna al dracului de sexy acel r spus de Bo din cauza raraielii. RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Nathaniel Archibalt - 28 Dec 2012
RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Deborah Petrova - 28 Dec 2012 - Daca vrei s-o iei asaa, ridica ea inocenta din umeri, fluturandu-si genele jucaus. Se aduna si ea de pe jos, privindu-si proprii pantalonii, pe care nu se mai vedea nimic, norocul ei, spre deosebire de el, ea o incasase mai putin la faza cu cafeaua. Maai sa fie, esti blocat in baie cu mine! incepu ea sa rada "malefic", apoi clatina usor din cap, realizand ca nu are cum sa-l lase asa, oricat de rea ar fi fost. Isi lasa privirea asupra fetelor, gandindu-se la una din vrajile mute pe care le stia, iar pantalonii devenira ca noi. Gata, problema rezolvata, acum poti sa-ti satisfaci dorinta nebuna de a pleca fin baie... murmura sec, incrucisandu-si bratele subtiri sub piept, uitandu-se fix la el si lipindu-si spatele de peretele rece. RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Nathaniel Archibalt - 28 Dec 2012
RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Deborah Petrova - 28 Dec 2012 Se uita putin incruntata la el, dandu-si seama ca din nou se joaca cu ea, asa ca isi invartii ochii, stand acolo... ar fi putut sa-l arunce in celalt perete cu putina magie, dar de ce ar fi facut asta avand in vedere ca ii placea sa fie blocata intre el si perete? Il lasa sa faca ce voia, muscandu-si buza de jos si gandindu-se urmatoarea sa miscare. Ce facea, statea ca proasta? Grozav plan, nici ca se putea unu mai bun, gandi revoltata, scotand un mic sunet de protest destul de caraghios si slab, dar indeajuns de tare incat el sa auda si se amuze pe seama ei. Ofta si ceda in cele din urma, prinzandu-l strans cu mana de haina si tragandu-i chipul mai jos, spre el ei, lipindu-si buzele de ale lui, mai cu patos decat o facuse el. RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - Nathaniel Archibalt - 28 Dec 2012
|