![]() |
When walls come down - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa) +---- Thread: When walls come down (/t-when-walls-come-down) |
RE: When walls come down - Colin Hawkeye Rovson - 07 Jan 2013
RE: When walls come down - Irine Wagner - 07 Jan 2013 Se uita cu atentie in curte si ramase uimita. Inca ramasera prieteni si nu s-au uitat niciodata. Il asculta cu atentie si se uita in casa la fotografii, erau asa de frumoase si sincer inca avea gustul modei daca ar putea spune asa. Iubea casa in care se afla iar dupa se uita cu atentie la fiecare persoana in parte incepand sa incerce sa ii recunoasca. Se uita cu atentie la Hawkeye iar dupa la persoane dar imediat ochii ei se dusera spre niste copii. Erau 4 la numar deci se pare ca cineva dintre ei avea 2 copii. - Sa ii luam de la inceput. Aceea sunt eu care il tin in brate pe Daniel. Slava domnului as putea spune. Langa mine este Ema alaturi de William dupa pun pariu ca esti tu. Doamne ce batran esti Hawkeye iar langa tine o fata pe care nu o cunosc. In spatele noastra se joaca 4 copii. Fata lui Ema de care mi-ai zis si restul nu stiu ce sa zic. Poate iti dai seama tu. Chiar daca am senzatia ca o sa am 2 copii si sunt cei de acolo dar poate ma insel, spuse ea aratand spre copii Erau asa de batrani si imediat isi dadu seama ca aveau totusi o viata foarte frumoasa ceea ce era de apreciat. Se bucura mult ca mai erau impreuna. Se prinse de mana lui Hawkeye si se uita razand la el. - Se pare ca nici in viitor nu scapi de mine. Saracul de tine sau mai bine spus nu scapati de mine, spuse aceasta incepand sa rada Dorea sa vada reactia pe care ar fi avut-o baiatul cand ar auzii de gluma facuta de fata. RE: When walls come down - Colin Hawkeye Rovson - 07 Jan 2013
RE: When walls come down - Irine Wagner - 07 Jan 2013 Se uita amuzata la Hawkeye cand ii ciufulii parul iar dupa mersesera si ei la copii pentru a se uita la copii. Il asculta pe baiat si zambii larg. Se pare ca avea 2 copii, un baiat si o fata. Un zambet si mai larg dar totusi bland se afisa pe chipul sau iar dupa o auzi pe Ema-cea-in-varsta cum vorbeste cu Hawkeye-cel-in-varsta. Asculta cu atentie si incepu sa il innebuneasca pe Hawkeye incepand sa il scuture usor. - Hawkeye. Artie s-ar putea sa fie copilul tau. Ai un baiat care s-ar putea sa semene cu tine dar nu a venit momentan. Plus ca tu-cel-in-varsta ai spus sau a spus ca nu vrei sau nu vrea sa distruga minunatie de casa, spuse incepand sa zambeasca larg Incepu sa sara in sus de fericire pentru ca i se parea minunat viitorul dar cand sarii prin fericirea ei se impiedica de o piatra si cazu. - Auch..Hawkeye. Ajuta-ma, spuse ea inristandu-se Cei din viitor se uitasera in fata lor iar dupa intre ei. Nu stiau ce sa intampla pe acolo. -Ce se intampla aici?, intreba Hawkeye cel-mai-in-varsta - Intrusi invizibili?,intreba Ema si Irine deodata Ema-cea-in-varsta le spuse copiilor sa se duca sa se joace in timp ce Irine-cea-in-varsta le spuse lui Andrew si Gabriella pentru ca asta erau numele copiilor sai sa se duca langa prietenii sai. Ceilalti scooasera baghetele si se uitara in jur. RE: When walls come down - Colin Hawkeye Rovson - 07 Jan 2013
RE: When walls come down - Irine Wagner - 07 Jan 2013 O daduse in bara si asta stia toata lumea. Cand baiatul ii puse bagheta pe crestet si o ridica aceasta zambii fortat catre ei. Toata lumea se uita ciudat la ei ca si cum ar fi niste ciudati iar copii Emei-cea-in-varsta le straga numele. Aceasta zambii din nou slab si facu cu mana.Era atat de ciudat sa se intample asta si era numai vina ei. Se pare ca Irine iar a s stricat totul ca deobicei, un copil mic ce era. - Uhmm...hey lume.Imi pare rau Hawkeye este numai vina mea. Sunt asa neindemanatica, spuse aceasta oftand usor Irine-cea-in-varsta si cu Hawkeye se apropriara de noi. Aceasta venii la ea si incepu sa o ciupeasca de obraji iar Irine se enerveza usor si o dadu mai departe de ea, incepand sa faca semne cu mainile. Irine-cea-in-varsta se dadu mai departe de ea si zambii dragut. -Ce tanara sunt. Doamne stiam eu ca am imbatranit dar mi se pare acum ca sunt baba, spuse aceasta incepand sa rada -Tot la fel de frumoasa esti si ai fost si pana acum. Stai linistita esti frumoasa mea, spuse Daniel zambind dulce Irine-cea-in-varsta se duse la Daniel si incepu sa il sarute iar Irine se topii imediat, aproape cazand dar bine ca o prinse Hawkeye. Zambii imediat si isi revenii repede. Copii venisera spre mine si spre Colin incepand sa sara. Irine se lasa in jos incepand sa sarute pe obraz copii. - Hawkeye priveste astia vor fi copii mei, spuse aceasta zambind dulce. - Tati de ce sunt doua mami?, intrebara copii Daniel incepu sa rada odata cu cele doua Irine si chema copii spre el cu un semn de mana. - Va explic diseara. Dar intrebarea este... Hawkeye, Irinr ce cautati aici?, intreba Daniel Fata incepu sa chicoteasca usor in timp ce se uita la cei din jur si la Hawkeye cel tanar, vrand sa le explice situatia. RE: When walls come down - Colin Hawkeye Rovson - 07 Jan 2013
RE: When walls come down - Irine Wagner - 07 Jan 2013 Se uita cu atentie la lumea din jurul sau iar cand Hawkeye a fost luat la rost, Irine sarii in fata lui imediat. Nu el era devina pentru asta ci numai ea si avea sa isi vada de pedeapsa daca era nevoie. Oricum nu avea cum sa o pedepseasca decat Ema normala dar nu avea cum sa afle. Se uita cu atentie in jurul sau si cand o auzi pe Ema, zambii dragut. Nu se schimbase deloc si asta o facea fericita. - Unu la mana, ma bucur ca nu va-ti schimbat deloc. Hawkeye tot lafel de nebun precum era iar Ema tot lafel de stricta si gata sa certe lumea cand este nevoie. Dar poate ca Hawkeye a uitat sa specifice ceva. Eu am fost cu ideea cu plimbarea in timp. El mi-a zis ca nu este prea bine pentru ca a patit asta odata cu Ema. Dar... eu am fost mult prea doritoare de a afla cum este in viitor, sa vad daca mai sunt cu Daniel. Sa vad daca si cati copii o sa am incat nu am ascultat si am riscat. Deci nu este el devina, eu sunt cea responsabila pentru asta, spuse ea zambind larg Nu dorea sa fie vina lui sau sa dea lumea vina pe el cand ea era cea responsabila pentru asta. - Uite Ema. Irine mereu a fost gata sa intre in fata pentru a ma apara. Nu s-a schimbat deloc si e chiar soimul in persoana. Arata ca isi apara familia si prietenii. Mereu a fost asa si nu se va schimba, spuse Hawkeye-cel-in-varsta. Aceasta zambii larg cand il auzii pe Hawkeye-cel-in-varsta despre ce spunea despre ea. RE: When walls come down - Colin Hawkeye Rovson - 07 Jan 2013
RE: When walls come down - Irine Wagner - 07 Jan 2013 Cand fata il auzi pe baietel incepu sa rada pentru a era tare amuzant. Se pare ca semana cu Ema mai mult decat ar fi putut ea sa isi imagineze vreodata. Era amuzant si chiar incepeam sa ii iubesc copilul. -Ema se pare ca seamana foarte bine cu tine. Mai bine decat ma asteptam dar este amuzant si asta ma bucura, spuse aceasta zambind dulce Se duse mai aproape de Hawkeye si de Alan si il prinse de manuta. Era asa de dragut incat iti venea sa il mananci in urmatoarea secunda. Vor fii niste copii draguti si buni ca taticul si mamica lor. Se uita la Alan iar in urmatoarea secunda ii zambii dulce. - Mai incolo vei invata ca unchiul Hawkeye este ciudat mereu chiar daca este mare sau mic. Dar stii ce conteaza cel mai mult? Conteaza ca noi toti de aici il iubim si asta il face special. Nimic nu te face mai special decat iubirea celui care iti este aproape. Asta vei invata mai incolo, spuse aceasta zambind dulce II ciufulii usor parul asa cum o facea si Hawkeye dar o facea mai mereu pe ea. Zambii dragut si se uita in jur, gandindu-se la ce frumos este viitorul. |