![]() |
Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter) +--- Forum: Carti (https://www.darkmark.ro/f-carti) +---- Forum: Arhive (https://www.darkmark.ro/f-arhive--175) +---- Thread: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? (/t-opinie-cartile-harry-potter-ne-au-schimbat-felul-de-a-fi) |
Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Angela Slytherin - 15 Jul 2008 Intr-un fel mi-a schimbat felul de a fi, in bine zic eu, dar asta este un lucru cat se poate de normal pentru ca orice lucru, persoana sau actinue ne schimba cate putin astfel lasandu-si amprenta asupra noastra chiar daca nu ne dam seama pe moment. OK se pare ca am devenit nostalgica si am cam deviat de la subiect dar in concluzie a fost o experineta foarter frumoasa sa citesc cele 7 carti HP cum presupun ca a fost pentru toti asa ca schimbari sunt desi nu foarte vizibile. Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Anda Black - 15 Jul 2008 Mie da... si inca mult. Adica m-au ajutat sa ma schimb. Inainte eram mult mai timida, dar acum nu mai snt deloc. Si asta e o schimbare in bine Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - *Bellatrix Lestrange*2 - 25 Sep 2008 Mi se pare normal ca aceste carti sa ne schimbe...doar am trait alaturi de personaje...la rau si la bine! Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - ale potter ale - 05 Oct 2008 Eu cred k nu au putut sa ma schimbe dar am ramas facinata !!!!!!!!uneori chiar ti greu sa te mai opresti din citit, chiar traiesti odata cu personajele, intamplarile !!! Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Andreea Rose - 05 Oct 2008 Pe mine m-au schimbat foarte mult aceste carti. Din cauza lor is mereu cu capul in nori, dar imi place mult sa fiu asa cum sunt. Am descoperit ce imaginatie faina am, doar dupa ce am devenit Potteromana. Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Arianna Lovegood - 25 Oct 2008 Hmm...Doamne...Harry Potter nu este doar o serie de carti si filme...este un FENOMEN! Sincer...nu cred sa mai existe pe lumea asta carti care sa faca atitea ravagii in rindul cititorilor ca Harry Potter. Desigur ca dupa ce le-am citit am inceput altfel se gindesc, blam blam blam... Intr-un timp mama nu-mi dadea voie sa le mai citesc, de fapt, sa le recitesc, zicea ca mai bine citesc carti care mi-ar trebui la scoala si care sunt indicate pentru virsta mea. Neah...cine sa asculte asa ceva daca sta cu carte in miina, este imposibil sa nu te pui pe citit Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Denis D. Diggory - 25 Oct 2008 Da. Cum? In foarte multe feluri, avand in vedere ca mereu ma gandesc numai la Harry Potter si.. Gandesc prin el ![]() Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Cheyenne Laurette - 25 Oct 2008 sincer nu... nu m-au schimbat deloc... defapt cred ca mie dintre toti membrii de aici mie imi plac cel mai putin cartile hp..leam citit pe toate si miau placut fff mult. Dar multe carti pe care le-am citit miau placut la fel sua mai mult.... De obicei snt ff fanatica... nici nu va imaginati..dar... din pacate nu cu HP. Dar cum am mai zis imi plac ff mult ![]() Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Marius Eisenstein - 25 Oct 2008 Cartea m-a schimbat, facandu-ma sa citesc mult mai mult ca inainte [ inainte citeam aproape deloc ]. Este si greu sa dai jos din mana o carte Harry Potter, dar probabil mi-a marcat si imaginatia. Asta o s-o vad pe parcurs. Re: Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? - Eva Milly Swan - 01 Nov 2008 Da eu cred ca ma schimbat intr-un fel insa si in bine si in rau bine faptul am niste idoli insa nu doresc sa traiesc ca ei sa ajung sa ii copiez doar sunt niste modele de urmat avand in vedere ca sunt niste adolescenti si nu au cazut in vicii ca alti artisti si pentru ca mia dezvoltat imaginatia insa in rau este total ciudat inainte sa citesc Hp eu citeam diferite carti insa dupa Hp chiar daca incerc sa citesc o carte citesc primele capitole si ma plictisesc si nu mai citesc nimic pentru ca mi se pare ca nici o carte nu se poate compara cu Hp deci ma schimbat intr-un fel sau altul. |