![]() |
~~~Jade's Art~~~ - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: ~~~Jade's Art~~~ (/t-jade-s-art) |
Re: ~~~Jade's Art~~~ - Shayera Holl - 07 Mar 2009 E the best u... Am intrat sa o copiez de aici fiindca nu mi-a iesit bine cand am copiat-o de pe mess. Deci mulshumesc mult...acum mi-o pun ca semnatura Imi fac record propriu...azi mi-am pus semnatura cu Orly,si azi op schimb din nou. Esti the best....si incepi sa progresezi... ![]() Re: ~~~Jade's Art~~~ - Ada McNair - 07 Mar 2009 DEci la semnatura cu Orlando Bloom , daca nu era inimioara aia albastra acolo , era totul perfect in rest e foarte tare Re: ~~~Jade's Art~~~ - Ginny Malfoy - 07 Mar 2009 E foarte tare ultima semnatura ![]() ![]() Dar inimioara aia albastra din colt nu se potriveste ![]() ![]() Tine'o tot asa>< Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 08 Mar 2009 Merci mult pentru parerile voastre!> ![]() ![]() Am mai facut o semnatura cu Tarja Turunen, pentru Jocul tot de la acest sub-forum. ![]() ![]() Nu este a fel de bun ca celelalte doua semnaturi, caci sunt putin cam obosita. ![]() La ce trebuia sa ma astept? ![]() Edit later: Am mai facut o 'chestie' animata=)): ![]() Un avatar: ![]() Si o semnatura: ![]() (e pentru o poveste de-a mea... ) Re: ~~~Jade's Art~~~ - Shayera Holl - 11 Mar 2009 Sunt super... ![]() Imi place semnatura cu stelute,si cum ziceam,o ador pe Cea cu Tom si...eh...nu mai stiu cum o cheama,dar ce conteaza? A...si prima si a doua din ultimul post...si setul cu Tarja e super Deci,progresezi,le faci din ce in ce mai bine [Da da,nu am fost la scoala de 3 zile,deci stau acasa,deabea ma trag pana la scaunul de la pc sa mai vad ce mai faceti voi,viroza asta din ziua de azi,cine ar fi crezut ca o sa ma doara si incheieturile de la asta,ganditi-va Am lipsit 3 zile de la sc,dar nu am putut,nici macar sa vin pana la pc?... ] Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 11 Mar 2009 Scuzati(DIN NOU! ![]() ![]() ![]() A doua a fost ca o mica 'greseala' de a mea, ca sa-i spun asa. Ca ramasesera urme de la prima semnatura, si am vazut ca arata foarte bine asa. ![]() Soo...Sper ca nu sunt chiar asa de rele, nupz?! HAIDETI, mi-e dor de criticile voastre!=)) Edit later cu o ora: Deci, fac semnaturi pe vaaal!!! Nu ca as fi sanatoasa, mai ales ca maine am ore grele!=)) Am facut o noua semnatura cu stelutze rooooooozzzz cu stelutze!!!! ![]() Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 14 Mar 2009 Daaa, am revenit! ![]() Am mai facut o semnatura(don't kidding me!!)am vrut sa fie mai simpla. Daca era, renuntam si la textu' ala mai mare, dar m-am gandit ca TOTUSI ar fi muult prea simple. Look: ![]() Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 23 Mar 2009 Scuzati dublu-postul, insa nu a mai scris nimeni pe aici de ceva timp! Am reusit sa fac ceva...Nu stiu sigur ce...Mnah, whatever, destul de interesant(parerea mea! ![]() Poza originala: ![]() Poza modificata: ![]() Foarte ciudat pentru un program la Photoscapeul! Oricum, am cotrobait ceva prin el ca sa gasesc chestia asta. ![]() Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 28 Mar 2009 Scuza-ti triplu-postul=)) insa au trecut mai multe zile si n-a mai zis nimeni nimic. ![]() Am mai facut cateva lucrari noi(normal, cinci zile una dupa alta=))): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit later: Am mai facut o semnatura, la care trebuie sa recunosc,m-a ajutat si Shery; ![]() ![]() Edit later later: AM mai facut o semnatura. Mah rog, nu ma omor dupa ea, parca lipseste ceva. Noh, o sa-mi spuneti voi(desi ma indoiesc deoarece nimeni nu mi-a mai raspuns la creatii de cand a inceput sa existe Mos Craciun cu renii lui, si Shayera mi-a dat PhotoScape-ul. Hah!!!! Chiar atat de groaznice sunt? ![]() ![]() Scuze la par, am observat ca a ramas asa cand am terminat-o. Doar nu era sa o iau de a capat! Re: ~~~Jade's Art~~~ - Shayera Holl - 07 Apr 2009 mie una imi place ultima semnatura,cu tot ca ai gresit un pic la mana.Si imi plashe back-ul de la semnatura aia la care te-am ajutat... Sti ca sut inebunita dupa av-ul ala cu Miau Si sa sti ca incepi sa faci chestiile astea din ce in ce mai bine Te pricepi Felicitari |