Darkmark RPG Forum
~~~Jade's Art~~~ - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: ~~~Jade's Art~~~ (/t-jade-s-art)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Shayera Holl - 07 Mar 2009

E the best u...
Am intrat sa o copiez de aici fiindca nu mi-a iesit bine cand am copiat-o de pe mess.
Deci mulshumesc mult...acum mi-o pun ca semnatura
Imi fac record propriu...azi mi-am pus semnatura cu Orly,si azi op schimb din nou.
Esti the best....si incepi sa progresezi...Wink

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Ada McNair - 07 Mar 2009

DEci la semnatura cu Orlando Bloom , daca nu era inimioara aia albastra acolo , era totul perfect

in rest e foarte tare

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Ginny Malfoy - 07 Mar 2009

E foarte tare ultima semnaturaLove cu OrlyLove
Dar inimioara aia albastra din colt nu se potrivesteSick btw, este SUPERBALove

Tine'o tot asa><

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 08 Mar 2009

Merci mult pentru parerile voastre!>Happywide< Chiar ma intrebam ce avea de zis Ginny despre asta=));Wink.
Am mai facut o semnatura cu Tarja Turunen, pentru Jocul tot de la acest sub-forum.
[Image: 122dhg9.jpg]
[Image: ejsin4.jpg]

Nu este a fel de bun ca celelalte doua semnaturi, caci sunt putin cam obosita.Finna OBOSITA? E DOISPREZECE JUMATE!=))
La ce trebuia sa ma astept?Finna

Edit later:
Am mai facut o 'chestie' animata=)):
[Image: hrzu4w.gif]

Un avatar:
[Image: aon7k0.jpg]

Si o semnatura:
[Image: 2wf3334.jpg]
(e pentru o poveste de-a mea... )

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Shayera Holl - 11 Mar 2009

Sunt super...Love
Imi place semnatura cu stelute,si cum ziceam,o ador pe Cea cu Tom si...eh...nu mai stiu cum o cheama,dar ce conteaza?
A...si prima si a doua din ultimul post...si setul cu Tarja e super
Deci,progresezi,le faci din ce in ce mai bine

[Da da,nu am fost la scoala de 3 zile,deci stau acasa,deabea ma trag pana la scaunul de la pc sa mai vad ce mai faceti voi,viroza asta din ziua de azi,cine ar fi crezut ca o sa ma doara si incheieturile de la asta,ganditi-va Am lipsit 3 zile de la sc,dar nu am putut,nici macar sa vin pana la pc?... ]

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 11 Mar 2009

Scuzati(DIN NOU!Finna)dublu postul, insa am mai facut doua semnaturi, care nah, sunt ca doua surori gemene.=))
[Image: 2ytwt1f.jpg]
[Image: 24qpfh3.jpg]
A doua a fost ca o mica 'greseala' de a mea, ca sa-i spun asa. Ca ramasesera urme de la prima semnatura, si am vazut ca arata foarte bine asa.Happywide
Soo...Sper ca nu sunt chiar asa de rele, nupz?! HAIDETI, mi-e dor de criticile voastre!=))

Edit later cu o ora:
Deci, fac semnaturi pe vaaal!!! Nu ca as fi sanatoasa, mai ales ca maine am ore grele!=))
Am facut o noua semnatura cu stelutze rooooooozzzz cu stelutze!!!!
[Image: wvoohs.jpg]:x:x:X:X:X

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 14 Mar 2009

Daaa, am revenit!Finna Nah, a venit si weekendul!
Am mai facut o semnatura(don't kidding me!!)am vrut sa fie mai simpla. Daca era, renuntam si la textu' ala mai mare, dar m-am gandit ca TOTUSI ar fi muult prea simple.
Look:
[Image: jfyjdg.jpg]

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 23 Mar 2009

Scuzati dublu-postul, insa nu a mai scris nimeni pe aici de ceva timp!

Am reusit sa fac ceva...Nu stiu sigur ce...Mnah, whatever, destul de interesant(parerea mea!Finna)
Poza originala:[Image: 15722jl.jpg]
Poza modificata:[Image: oqzsxf.jpg]

Foarte ciudat pentru un program la Photoscapeul! Oricum, am cotrobait ceva prin el ca sa gasesc chestia asta.Finna

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 28 Mar 2009

Scuza-ti triplu-postul=)) insa au trecut mai multe zile si n-a mai zis nimeni nimic.Crying

Am mai facut cateva lucrari noi(normal, cinci zile una dupa alta=))):
[Image: kc0x03.jpg] facuta 100% in PhotoscapeLoveLove. Chiar daca Anette nu este preferata mea in materie de muzica, trebuie sa recunosc ca arata bine!!!LoveLove
[Image: fkqnif.jpg] sematura este semnata cu numele de pe un forum de-al meu.Wink
[Image: 21qtua.jpg] (no commentLoveLove)
[Image: dfkml2.jpg]
[Image: 28veyiq.jpg] (un set)
[Image: etz0g2.jpg] (for my SheryKiss)
[Image: 2n1ypnp.jpg] (tot pentru Shery dar asta nu-mi plasheCrying)
[Image: 21ci104.jpg] (reprezinta outa lui Shayera...Vai cat iubesk outa asta!LoveLoveP.S:uitati-va la text=)))
[Image: 2nsc2op.jpg] (imaginea este dupa mess=)))
[Image: amuook.jpg] (NIGHTWISH RULLEEEEZZ!!!!)
[Image: 2zji4o5.jpg]
[Image: 210dro6.jpg] (E pentru un personaj de-al meu...E cel mai recent, l-am inceput ieri si l-am terminat acum cateva minute)

Edit later:
Am mai facut o semnatura, la care trebuie sa recunosc,m-a ajutat si Shery;Wink. Trebuie sa-i multumesc ca mi-a decupat cum trebuie poza, prin Gimp.(nah, ce vreti, eu folosesc Paint pentru asa ceva...)
[Image: 2vcyqa1.jpg]

Edit later later:
AM mai facut o semnatura. Mah rog, nu ma omor dupa ea, parca lipseste ceva. Noh, o sa-mi spuneti voi(desi ma indoiesc deoarece nimeni nu mi-a mai raspuns la creatii de cand a inceput sa existe Mos Craciun cu renii lui, si Shayera mi-a dat PhotoScape-ul. Hah!!!! Chiar atat de groaznice sunt?Crying Oricum, mi se pare ca sunt de o mieee de ori mai bune ca cele din PhotoShop.
[Image: m8cthf.jpg]
Scuze la par, am observat ca a ramas asa cand am terminat-o. Doar nu era sa o iau de a capat!

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Shayera Holl - 07 Apr 2009

mie una imi place ultima semnatura,cu tot ca ai gresit un pic la mana.Si imi plashe back-ul de la semnatura aia la care te-am ajutat...
Sti ca sut inebunita dupa av-ul ala cu Miau
Si sa sti ca incepi sa faci chestiile astea din ce in ce mai bine
Te pricepi
Felicitari