![]() |
At the moment - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: At the moment (/t-at-the-moment) |
RE: At the moment - Ivy Thibault - 05 Jul 2012
RE: At the moment - Guillaume J. Devereux - 05 Jul 2012 Mood: URASC VARAAAAAA Status: You took a white orchid and turned it blue Locatie: home Mananc: nimic Beau: apaaaa Sunt imbracata in: fusta-pantaloni verzi si maiou albastru Ascult: White Stripes - Blue Orchid Privesc: le monitor Vorbesc pe mess cu : Paula Status mess: - Vorbesc pe skype cu : - Status skype: - Citesc: Mobilul - Stephen King Ma gandesc la : Vecinii idioti si manelele lor stupide Dating: myself :> Iubesc pe : ehh, prea multi ![]() Nervoasa pe : calduraaaa ![]() Imi lipseste: o inghetata Urasc pe : nimeni Abia astept : sa vina iarna ![]() RE: At the moment - Aylee L. Lovel - 05 Jul 2012 Mood: Boooored Status: Mooor de cald Locatie: home Mananc: nimic Beau: nimic Sunt imbracata in: tricou verde si bluci scurti cu bretele Ascult: Vama-Sa facem sex ![]() Privesc: peretele Vorbesc pe mess cu : nimeni Status mess: Lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life Vorbesc pe skype cu : - Status skype: - Citesc: nimic Ma gandesc la : o inghetata mare si rece Dating: just me Iubesc pe : toata lumea ![]() Nervoasa pe : aerul contidionat inexistent Imi lipseste: strandul Urasc pe : - Abia astept : sa vina careva din prietenii mei acasa. Oricare RE: At the moment - Isabella River - 05 Jul 2012
RE: At the moment - Alice Morris - 06 Jul 2012 Mood: Sleepy Status: Freaked out Locatie: Acasa Mananc: Nimic Beau: Apa Sunt imbracata in: Pantaloni scurti de blug, tricou in dungi Ascult: Guess Who - Zi de vara Privesc: DM Vorbesc pe mess cu: - Vorbesc pe skype: - Status skype: - Status mess: off Citesc: Emma - Jane Austen Ma gandesc la: Monologul pe care trebuie sa'l invat pentru maine Dating: Nobody Iubesc pe: Parinti, sora, prietenii cei mai buni Nervoasa pe: Nimeni Urasc pe: Nimeni Imi lipseste: My BFF Abia astept: Ziua de marti ![]() RE: At the moment - Natalie Francis - 06 Jul 2012 Mood: tireed and boreed Status:- Locatie: Acasa Mananc: cereale :3 Beau: borsec ^^ Sunt imbracata in: pantaloni scurti de blug, tricou verde. Ascult: Lana del Rey - Carmen Privesc: tastatura Vorbesc pe mess cu: - Vorbesc pe skype: - Status skype: - Status mess: off Citesc: Neamul Soimarestilor de M.S. -.- Ma gandesc la: cum va fi ziua de sambata la bunici :| Dating: Nobody Iubesc pe: all of you! ![]() Nervoasa pe: faptul ca aseara nu am dormit bine fiindca am visat ca ma doare maseaua, si chiar ma durea. Urasc pe: Nimeni Imi lipseste: un ceai rece Abia astept: ziua de sambata :3 RE: At the moment - Isabella River - 07 Jul 2012
RE: At the moment - Agnes Marie Lovel - 08 Jul 2012 Mood: this summer will be the best ^^ happy.happy,haaaappy. ![]() Status:- Locatie: Acasa Mananc: nimic Beau: borsec Sunt imbracata in: pantaloni scurti verzi si un maiou lung alb Ascult: Lana del Rey - Carmen Privesc: tastatura Vorbesc pe mess cu: - Vorbesc pe skype: - Status skype: - Status mess: off Citesc: Neamul Soimarestilor de M.S. -.- Ma gandesc la: cum va fi cand le voi reintalni pe Diana si Anduta (dou prietene vechi ![]() Dating: ziua de marti ![]() Iubesc pe: mine ![]() Nervoasa pe: faptul ca nu am putut ramane la bunici de pe acuum :3 Urasc pe: Nimeni Imi lipseste: un ceai rece Abia astept: ziua de marti ![]() RE: At the moment - Lexie Stryder - 18 Jul 2012
RE: At the moment - Aylee L. Lovel - 18 Jul 2012 Mood: Simply bored Status: Just come home baby ![]() Locaţie: In pat Mănânc: Nimic Beau: Nimic Sunt îmbrăcată în: Camasa de noapte Ascult: Guns'n'Roses-Don't cry Privesc: laptopul Vorbesc pe mess cu : Nimeni Status mess: I am the everything in your dreams, including the backlights and the screams. Vorbesc pe skype cu : Nu am Status skype: Nu am Citesc: Momentan nimic ![]() Mă gândesc la : Venirea acasa a lu Denise Dating: Formez un cuplu fericit cu mine insami Iubesc pe : pe toata lumea > ![]() Nervoasă pe : Zilele care trec prea incept Îmi lipseşte: Perioada in care plecam de acasa dimineata si ma intorceam seara Urăsc pe : Nimeni :> Abia aştept: Ziua de vineri 8-> |