RE: a pretty little evil thing - Ivy Thibault - 17 Feb 2012
- Eu cred ca cea mai mare calitate a ta e ca nu le lasi asa... seci :| Ca pui mai multe imagini si le imbini perfect asa incat sa iti iasa ceva super.
Singurul lucru pe care ar trebui sa il imbunatatesti mi se pare decupatul Eu zic ca o semnatura arata mult mai bine daca personajul e decupat relativ pe contur, chiar daca faci putin trecerea si o stergi cu un soft brush pe la margini. E putin fortat asa cum le-ai facut tu la ultima semnatura [care mi se pare geniala in ciuda acestui lucru ]
RE: a pretty little evil thing - Lexie Stryder - 17 Feb 2012
- Sunt de acord cu Ivy. Imaginile sunt ataaat de bine imbinate. Adica..wow
iar textul se potriveste cu semnatura perfect...intr-un cuvand, sunt geniale.
Insa chestia cu decupatul cred ca tine mai mult de preferinte. Ultima pe care ai postat-o este cu adevarat geniala, si chiar tu ai spus ca asa ai vrut sa fie decupata. Asa ca nu cred ca er fi una dintre greselile tale. Este la latitudinea fiecaruia. 
Anyway, la culori cred ca ai mai putea umbla putin, insa toate seturile tale sunt absolut geniale 8->
RE: a pretty little evil thing - Isolde du Maurier - 19 Feb 2012
@Mell:
![[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]](http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/049/b/e/signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png)
Groaznic, stiu X_X
Anyway, cine ma iubeste, sa se inscrie la orele mele > <
RE: a pretty little evil thing - Isolde du Maurier - 19 Feb 2012
New sig:
RE: a pretty little evil thing - Lexie Stryder - 19 Feb 2012
- Deci setul lui Melisse este superb, chiar daca mie personal imi place cand fundalul e putin mai incarcat
oricum, este genial  
Iar la ultimul set fundalul este absolut GENIAL pozele puteau fi mai bine integrate in semnatura, insa tot este genial  
felicitari> <
RE: a pretty little evil thing - Isabella River - 20 Feb 2012
- Setul pentru Mell e tare dragut si la fel si ultima semnatura - foarte bine realizate. >
<
P.S. - De cand dimensiunile la avatar 150x200, de obicei pe forumul nostru se folosesc 130x200.
RE: a pretty little evil thing - Isolde du Maurier - 20 Feb 2012
@Isa: Mdah, nu mai imi aminteam care erau exact
RE: a pretty little evil thing - Ivy Thibault - 20 Feb 2012
- Ultimele seturi sunt superbe, India >
<
Mi se pare insa ca mergea un sharpen la imaginea mai mica din ultima semnatura 
RE: a pretty little evil thing - Isolde du Maurier - 21 Feb 2012
Acest topic va fi folosit doar pentru desene. Acest topic este pentru grafice.
RE: a pretty little evil thing - Rosalie Vivienne Alden - 24 Feb 2012
Ah, sunt super ultimele. Avansezi > <
|