![]() |
Tezele... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Tezele... (/t-tezele) |
Re: Tezele... - Isabella River - 27 May 2010 Pfai ce ma bucur ca am trecut de teze..!! Si chiar cu note bune.. [ sunt modesta ![]() Acuma.. mna.. Mie una o sa-mi vina mai greu la anul.. Pentru ca eu la anul prin aprilie am examenele si probele pentru a intra la Liceul Militar, si trebuie sa fac cumva sa ma descurc si la teze si examenele de sfarsit de clasa a aopta, dar sa ma descurc si la cele de admitere.. Mna.. ma descurc.. :-j Daca asta este calea pe care vreau sa o aleg.. suport consecintele, ce naiba.. ![]() Re: Tezele... - Rose Evans - 27 May 2010 Succes la Liceul Militar, Isa! Am vrut si eu sa merg un timp, insa am ales Liceul Dragos Voda pana la urma Daca vii in Campulung poate ne intalnim candva Acum...sa-mi zic si eu parerea cu privire la dobitocii astia din invatamant... Ar fi un mareee dezastru daca ar ingheta anul, pentru ca nici mie nici altcuiva nu i-ar conveni sa termine scoala la 16 ani...Sa fim seriosi...si liceul la mai stiu eu cat...Apoi sa ajungem sa terminam facultatea la peste 25 de ani... Prea mult....Mie una nu-mi convine... Daca s-ar repeta, oricum nu m-as mai duce la scoala P.S. : Felicitari, Stefan pentru rezultate!! Adica sa mai invat inva o data toate lectiile si sa dau teste....Animida Re: Tezele... - Bell Evans - 27 May 2010 pai, din cate am auzti, scoala noastra [scumpa Bogdan Voda] nu participa la greva dar, nu se stie, poate am inteles eu gresit [tot ce e posibil, la cata atentie ii dau eu directoarei] si felicitari Stefan pentru notele de la teze de acum..sper sa te vad mai mult pe aici ne'ai lipsit Re: Tezele... - Raizen Isildur - 27 May 2010 4 in teza la mate !!!!! Re: Tezele... - Matt I. River - 27 May 2010 Frate, vorbesti serios? 4? Eh, stai calm ca nu e asa rau Si eu am luat 5 pe primul semestru Re: Tezele... - Bell Evans - 27 May 2010 Bravo Raiz glumesti, nu?? Re: Tezele... - Helena Daphne Rose - 27 May 2010 Sper ca glumesti , asa-i? Lasati , 4 e o nota buna fata de notele care le-au luat unii colegi din cls la teza de la mate... 1,50 -nota 2 Va dati seama , nu? ![]() Re: Tezele... - Ada McNair - 27 May 2010 Aaa eu am luat la romana 9 ![]() ![]() ![]() ![]() Si la mate...tot 9....pentru ca mai era un subiect de 0,7 sutimi...dar....era pauza mare =))) si mi-era lene sa mai fac exercitiul.....ca vroiam sa ies in pauza si sa ies afara cu prietenul meu si am zis "eeei..lasa...chiar daca iau 10...tot media 9 imi iese :-j" si am plecat ![]() si prietenul meu a luat 6 la romana si el se ruga pentru 5 ![]() Re: Tezele... - Sophia Mason - 27 May 2010 in sfarsit miau adus si mie toate tezele Am luat 9 la ramana (nu pot sa cred ![]() 9 la engelza 10 la geografie 10 la logica(Desi am gresit din prostie profa na vazut ) Re: Tezele... - Isabella River - 27 May 2010 Rose Evans Wrote:Succes la Liceul Militar, Isa! Thanks, Rose. Daca iau examenele [ da Doamne ca asta e tot ce-mi doresc ] siguur ca ne veeedeem.. Raizen Isildur Wrote:4 in teza la mate !!!!! Wow, Raiz.. Eh.. se mai intampla, stai linistit.. nu-i sfarsitul lumii. > ![]() |