Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 24 Jun 2010

Nuuu.. Nici vorba.. :-J
Nu e atat de bun incat sa fie publicat. :-J

Vreau doar sa scot un exemplar ca sa il am eu.. Love

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 24 Jun 2010

Imi cer iertare pentru dublu-post.
Dar chiar aseara am scris nextul si.. fiti mandri ca nu stiu cand mai prindeti unul asa lung [ 4 pagini word ] si asa de repede.

Capitolul X - Partea a II-a
Întoarcerea..

[Image: e9b22f63bde9fb2b598753c4a153b70c.gif]

M-am uitat mai atentã la el. Apoi la Marcela. Amândoi zâmbeau precaut, privindu-mã ºi cercetându-mi expresia feþei.
- Ããã.. Oau.. Nu mã..aa.. aºteptam la asta. Felicitãri!
Am oftat ºi am zâmbit puþin nu prea convingãtor. În mintea mea tot ce spuneam era „Nu pot sã cred.. Chiar acum?!” Dar nu voiam sã îi supãr sau sã îi dezamãgesc. Voiam sã fiu alãturi de ei.
- ªtim cã nu este probabil cel mai bun moment, dar.. Vrem sã vii. ªi sã fii domniºoarã de onoare. Doar eºti var’mea. Nu pot pune pe altcineva în locul tãu.
Am mijit puþin ochii ºi am clãtinat din cap.
- Nu.. Nu pot, Alex.. e prea mult pentru mine..
- Te rog. Eºti o persoanã importantã ºi.. Tess, trebuie sã treci mai departe. Vreau sã fii prezentã, pentru cã va fi un moment foarte important pentru noi.
Am oftat adânc. Nu ºtiam ce sã fac.
- ªi desigur, este invitatã ºi mãtuºa ta. zise Marcela punându-mi o mânã pe cap ºi înlãturându-mi o ºuviþã de pãr de pe faþã.
Acum înþelegeam mai bine de ce era aºa fericitã mãtuºa Jane astãzi dimineaþã.
Nu aveam ce sã fac.. Adicã.. Nu voiam sã îl las baltã pe vãrul meu tocmai acum, într-un moment aºa important. ªi în plus.. avea dreptate. Trebuia sã merg mai departe.
- Vom fi acolo. am acceptat ridicându-mi privirea.
- Mã bucur.. Ããã.. Deci.. vei fi domniºoarã de onoare ºi.. nunta este pe 25. septembrie.
- Adicã în doar trei sãptãmâni.., spuse încet Marcela.
ªi avea dreptate. Astãzi era 4. septembrie.
- E bine.. Eu ºi mãtuºa Jane vom fi acolo.
- ªi în calitate de domniºoarã de onoare.. cine va fi cavalerul, var’mea? întrebã Alex privindu-mã cu subînþeles. Ai putea chema pe cineva cu tine.., continuã el punând accentul pe cuvântul „cineva”.
- Alex, asta este o idee foarte bu.., începu Marcela, dar eu am întrerupt-o spunând:
- ..proastã. Este o idee foarte.. ãã.. neinspiratã.
Am înghiþit în sec ºi am râs forþat.
- Pãi.. este alegerea ta. Cum doreºti. aprobarã cei doi zâmbind.
Dupã ce am mai discutat puþin unde se va þine petrecerea ºi câte ceva despre invitaþi, ne-am hotãrât sã plecãm. Era deja ora 17, iar Alex avea ceva treabã la spital, el fiind doctor kinetoterapeut.
- Mi-a fãcut plãcere sã te revãd, vere. ªi pe tine, Marcela.
- ªi nouã ne-a fãcut plãcere, Tess.
Ne-am luat la revedere, iar eu am plecat spre casã. Nu aveam chef de nimci altceva decât sã citesc puþin.. Dar aveam o oarecare impresie cã planurile îmi vor fi date peste cap. În faþa blocului stãteau Jenny, Ray ºi Johnny.
- Hei, uitaþi cine a ieºit. mã întâmpinã Johnny. Bunã, surioarã. Cum te mai simþi?
Întrebarea lui mi se pãru ciudatã. Ca ºi cum.. fusesem bolnavã sau ceva.
- Sunt bine, frãþioare. Voi?
- Ne întrebãm pe unde umbli. ridicã din umeri Jennifer.
- Foarte amuzant. am zis dându-mi ochii peste cap ºi zâmbind.
- Vrei sã mergem puþin pe câmp sau rãmânem aici? mã întrebã Ray.
Am deschis gura pentru a spune ceva de genul „Îmi pare rãu, dar chiar nu am chef..” însã apoi i-am privit pe toþi trei ºi mi-am dat seama cât de mult mi-au lipsit ºi cât îmi era dor sã stau cu ei.
- E bine dacã stãm aici.. nu? am rãspuns aºezându-mã pe una dintre cele patru trepte.
- Am auzit de vãrul tãu. Ne bucurãm. Domniºoarã de onoare, nu?
- Dar.. voi de unde ºtiþi?
- Oh, te rog, mãtuºa Jane era atât de fericitã astãzi dimineaþã încât ne-a spus fãrã sã mai întrebãm. îmi rãspunse Jenny aºezându-se ºi ea pe o treaptã.
- Ce mãtuºã zãpãcitã am, nu-i aºa? am chicotit. Pãi.. da. Alex se cãsãtoreºte luna asta. ªi eu ºi mãtuºa suntem invitate..
Am continuat sã vorbim despre vrute ºi nevrute ºi despre cum Johnny aproape ºi-a rupt mâna la o schemã de Parkour. Dupã care, fiind deja ora 21 jumãtate, ne-am decis sã plecãm în casã.
- Nu credeam cã vei sta aºa mult cu Alex ºi Marcela. strigã mãtuºa Jane din bucãtãrie în momentul în care închisesem uºa de la intrare în urma mea.
- De fapt.. am mai stat cu Ray, Jennifer ºi Johnny.
Nu am mai stat sã îi explic, i-am spus doar cã am acceptat ºi cã vom merge la nuntã, apoi i-am aruncat un „noapte bunã” ºi am plecat în camera mea. Trebuia sã recunosc faptul cã eram puþin obositã. ªi nu obositã cum am fost pânã acum.. De la plâns.. de la atâta stat în casã.
M-am îmbrãcat repede în bluza subþire ºi albastrã ºi pantalonii scurþi negri.
M-am aºezat în pat ºi am început sã citesc. Nici nu ºtiu când am alunecat în visare...
- Sunt mereu cu tine.., ºopti vocea.
M-am trezit încet, încã puþin adormitã. Doi ochi albaºtri-verzui mã priveau blând. M-am ridicat în capul oaselor ºi.. l-am privit. Era acolo..
- Matt..
Am ºoptit în timp ce mã ridicam din pat ºi mã aruncam în braþele lui. Mã prinse ºi mã sãrutã atât de doritor.
- Matt.. eºti aici..
Dar abia dupã ce am rostit cuvintele mi-am dat seama..
- Dar.. stai.. Cum.. Cum ai intrat? l-am întrebat pãstrându-mi braþele în jurul gâtului lui, dar depãrtându-mã într-atât încât sã îl pot privi în ochi.
κi coborî privirea ºi oftã.
- Vreau sã vorbim, Tess. Nu þi-am spus ce.. sunt eu cu adevãrat.
Nu înþelegeam la ce se referea. Am rãmas nemiºcaþi pentru câteva secunde.
- Terresa.. dacã îþi voi spune.. mã vei crede pe cuvânt?
- Da.
- Numele meu este Matt Luke O’Neil. ªi m-am nãscut în Roma, Italia, în secolul al XIII-lea.
Acum chiar nu mai înþelegeam.
- Dar cum e posibil.. Tu.. ãã.. Tu glumeºti, nu-i aºa?
- Nu. Nu glumesc. Nu te-ai întrebat vreodatã cum de.. mi se schimbã ochii din albastru în negru..? Cum de stau mai mereu mai retras? Cum de nu am vorbit niciodatã de familia mea? Cum de nu prea ies la lumina soarelui?
M-am încruntat neînþelegând.
În clipa urmãtoare, Matt deschise gura uºor ºi lãsã sã se vadã unul dintre caninii sãi, care era lung ºi ascuþit.
- Tu.. ce.. ce eºti tu..? Nu.. Nu se poate..

Re: P.S. - Te iubesc II - Alice Morris - 25 Jun 2010

l'am citit aseara, dar iarta,ma ca nu am si comentat
imi place mult cum scrii, si, imi place cum transmiti sentimentele lui Tess
cum incearca sa treaca peste moartea parintilor, si totusi, vrea sa fie fericita pentru varul ei, asa cum esti si tu
sincer, finalul nu prea imi place, e cam inspirat din Twilight, si, banuiam aseara ca ea doar viseaza, dar, sa vedem ce se intampla mai departe
oricum, imi place ceea ce scrii

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 25 Jun 2010

Iss Wink) Nu am mai spus nimic de mult timp la fic-ul tau, dar tu sti ca îl ador si ca este super Wink) Insa, daca tot mi-am luat angajamentul sa las comm-uri cat de cat kilometrice…O sa ai si tu parte de unul Wink) Adica mna, nu doar de unul, dar…pana când ma intorc…:-<

Avertisment! Comm poate produce arsuri grave, indigestie si in unele cazuri maturizare prematura (=)) :>) Nu tineti Comm langa foc! Nu suflati inspre Comm! Nu comentati ceva la adresa lui Comm! Daca apar manifestari neplacute, contactati-ma cat mai curand! Va rezolv eu :-”

Capitolul X ~ Part I

Bun, partea asta mi-a placut pentru ca a aparut si Alex in peisaj, alaturi de incantatoarea sa sotie (pe care nu am vzut-o niciodata dar sunt sigur ca este incantatoare Wink) :-” Love) si m-a placut faptul ca ai adus aminte de cele 5 pizza pe care i le datorezi

Isabella Luminita Carter Wrote:
Zilele continuau sã treacã. Timpul nu þinea cont de durere, de suferinþã. De fapt.. viaþa nu þinea cont de asta.

Owow, replica asta chiar o ador Trist, dar adevarat Insa...mna…de obicei iti ofera si putina fericire uneori, chiar si daca acea fericire are un pret Wink) Si am vazut ca Matt se intoarce deci Tess va fi fericita…aa…nu?!

Mi-a luat ceva timp pânã sã devin conºtientã de vocea mãtuºii care mã striga. Stãteam pe scaunul de la masa din bucãtãrie, total dezorientatã.

Asta imi aduce aminte de statusul lui Bell cu „Dar ce, am eu fata de GPS?!” Si de o faza cu He’s a gay (=)))) :-” :”>) Acum cateva luni am mers cu el sa isi caute nush ce piesa pentru unitate (cred ca RAM daca nu ma insel Ei, nu conteaza) si in timp ce mergeam, vorbeam normal Thinking? Si tot mergand, tot vorbind, am ajuns intr-o zona unde nu mai fusesem niciodata…ne uitam noi, stanga, dreapta, un caine fioros de vreo 15 cm inaltime venea spre noi si deodata…

He’s a gay: Bai, unde dracu suntem?
Eu: Aaa…in Galati?
He’s a gay: Bai, alsa glumele ca ne-am ratacit (=)))))))
Eu: Mah, stai calm. Uite, o strada, trebuie doar sa urmam cursul ei si o sa gasim Canada Poate si o acadea

Oke, faza a fost interesanta pentru ca..eu glumeam dar nu stiu daca si el glumea o.O =)))))) :-J Sa trecem peste povestea celor doi c8chii copaci =))) :-”

Intrarea în parc era la doar zece minute de mers. Am traversat strada ºi în timp ce mergeam, cât mai calmã ºi indiferentã posibil, mã uitam din când în când la oamenii din jurul meu. Mulþi cu expresii stresate, alþii cu zâmbete calme, unii vorbind la telefon.. ªi.. doi tineri þinându-se de mânã, zâmbind..
Am lãsat capul în jos. Eu ºi Matt nu vom fi niciodatã aºa..

Waa, de cee? Adica…mna..cum ai spus-o…pare trist, foarte trist Imi placee Dar totuºi, nu vor fi niciodata asa? Nu-i corect >Tounge Adica mna, fac un cuplu frumos Wink) Ea, fata, el, baiat ( ) ea trista, el cu...aa…colti ( ) Vezi, se potrivesc

Oo, si acum vine discutia cu Alex si Marcela Ador unele faze

- Hei, var’mea.

-Hey Mery Uite-o boasca Wink) Nu, selios, chial e o boasca Si e velde =))) :-”

Eu ºi Marcela, ne-am hotãrât sã ne cãsãtorim.
Ei bine, la asta nu mã aºteptam..

Aww, ce frumos Wink) Si eu m-am hotarat sa fac acelasi lucru Wink) :-” Ca sa pot face c8chii din plastilina, lemn si fier, hell yeah =)))

„Da, wa.. arati ca un stripper” =))))))) :-”

Oke, am terminat prima parte si este suuper O sa pui si nunta lui Alex in fic? Daca da, o sa fie si mai super Wink) Soo…hai la partea a doua Wink)

Capitolul X ~ Part II

Oke, partea asta mi-a placut si mai mult pentru ca apare si Matt Idolu’ la femei, se stieee =))))) „Nu filmati asta! Bigeyes” =)))

- ªi în calitate de domniºoarã de onoare.. cine va fi cavalerul, var’mea? întrebã Alex privindu-mã cu subînþeles. Ai putea chema pe cineva cu tine.., continuã el punând accentul pe cuvântul „cineva”.
- Alex, asta este o idee foarte bu.., începu Marcela, dar eu am întrerupt-o spunând:
- ..proastã. Este o idee foarte.. ãã.. neinspiratã.
Am înghiþit în sec ºi am râs forþat.
- Pãi.. este alegerea ta. Cum doreºti. aprobarã cei doi zâmbind.

Mnea >Tounge >Tounge >Tounge Nu poti sa speri si tu macar putin? Wink) Adica, da, l-ai facut sa plece fara sa dea nicio explicatie dar l-ai facut si sa ii spuna ca o iubeste pe Tess, deci…Thinking? >Tounge Promite-mi ca o sa-l pui cavaler de onoare Omg3 Daca o sa se intoarca vreodata… :-” Wink)

Uu, alta discutie interesanta, de data asta cu trei dragi tovarasi ( =))) :-” ) Intradevar, ce matusa zapacita are Tess Wink) Si asta imi placee :-”

Am continuat sã vorbim despre vrute ºi nevrute ºi despre cum Johnny aproape ºi-a rupt mâna la o schemã de Parkour.

Uu, ce schema? Tz, tz, tz Nu e bine, nu e bine deloc. Imi aduce aminte de mine o.O :-” Cum am mai spus: Tree childs =)))

Bun, la ultima parte nu am sa mai pun citate, pentru ca mi-a placut toata, asa cum este Wink)
Adica, sa fim seriosi, cui nu i-ar placea? Alunecare in visare…”Sunt mereu cu tine”…doi ochi albastri care o priveau bland..:-< Frumos moment, chiar foarte frumos Asta pana când incepe cu povestea vietii sale „Ma numesc Matt Luke O’Neil. Si m-am…” Stop, stop, stop Bigeyes...Luke? o.O Aww Wink) Aa, este un nume…aa...frumos, da Wink) :-” Oke, trecem peste Ignorati-ma :-” „…nascut in Roma, Italia, In secolul al XIII-lea”…toti vampirii se nasc la Roma? Sau in Italia? Wink) Cred ca si eu am citit prea mult Twilight Defapt, doar prima si ultima carte dar man…:-” >Tounge

Bine, nu ma pot oprii sa nu pun macar un citat Wink)

În clipa urmãtoare, Matt deschise gura uºor ºi lãsã sã se vadã unul dintre caninii sãi, care era lung ºi ascuþit.
- Tu.. ce.. ce eºti tu..? Nu.. Nu se poate..

Omg, nuu Cineva sa cheme hingherii :-” Deci pana la urma Matt si-a facut implant de colti, asa cum vroia si Dark? O.O Wink)

Interesanta poveste, este chiar foarte interesanta si captivanta Un singur lucru vreau sa stiu…:-< Saptamana asta pui next? :-SS Daca da, mi-l citesti la telefon

In concluzie…ce mai e de spus…ador fic-ul tau Next, next…Love

Matt, 2 cuvinte: cate emoticoane
dar e super funny commul, si e mai lung decat capitolul in sine
o sa ceara lumea de acum next la commuri

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 25 Jun 2010

Valeu, acum am vazut si eu cate emo-uri am pus Crying( Omg, sper sa nu se supere mireasa mea Crying( :-SS

Ah, pai..nu stiu...next la comm-uri? :-SS o.O Dar...:-< Finna)) =))) Nu, mai bine nu Whistle

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 25 Jun 2010

Matt..
Esti extraordinar. Dar stiai asta.
Nu, nu ma supar, m-am cam molipsit de pe mess cu '' Blush '' Whistle Blush
Deci nu am supar. Wink)

Ok.. In primul rand.. tu si var'tu sunteti.. =)))))) Dar, pe bune, lasa-i geamul in pace.. Finna

Matt Ichigo Carter Wrote:Trist, dar adevarat Insa...mna…de obicei iti ofera si putina fericire uneori, chiar si daca acea fericire are un pret Wink) :-<

Da.. asa este.. [ inca putin, bine ? ]

Matt Ichigo Carter Wrote:He’s a gay: Bai, unde dracu suntem?
Eu: Aaa…in Galati?
He’s a gay: Bai, alsa glumele ca ne-am ratacit (=)))))))
Eu: Mah, stai calm. Uite, o strada, trebuie doar sa urmam cursul ei si o sa gasim Canada Poate si o acadea :|

Deci.. cum am mai spus.. tu si var'tu sunteti.. He's a gay ar trebui sa mai glumeasca si el.. Dar, pe bune, Matt, lasa-i geamul in pace.. ! Kiss

Matt Ichigo Carter Wrote:Waa, de cee? Adica…mna..cum ai spus-o…pare trist, foarte trist Imi placee Dar totuºi, nu vor fi niciodata asa? :-<

Ba da, vor fi. Love

Matt Ichigo Carter Wrote:
- Hei, var’mea.

-Hey Mery Uite-o boasca Wink) Nu, selios, chial e o boasca Si e velde =))) :-” Happywide

Mi-a placut mult asta.
Si e si mai amuzant cand te aud cum o spui. 8-> Blush
Daa, si Mery te saluta. [ am vorbit cu ea astazi dimineata, apropo. ]

Matt Ichigo Carter Wrote:
Eu ºi Marcela, ne-am hotãrât sã ne cãsãtorim.
Ei bine, la asta nu mã aºteptam..

Aww, ce frumos Wink) Si eu m-am hotarat sa fac acelasi lucru Wink) :-”

Daa.. We know better, right? Kiss

Matt Ichigo Carter Wrote:„Da, wa.. arati ca un stripper” =))))))) :-”

Oh, God, nu pot sa cred ca ai spus asta aici. Deci.. e penala faza. Ai luat-o de pe foile alea.. cu faze comice cu cei din clasa mea, nu? Sau ti-am zis-o eu ieri? Love

Matt Ichigo Carter Wrote:Oke, am terminat prima parte si este suuper O sa pui si nunta lui Alex in fic? Love

Dap, o sa o pun. Kiss

Matt Ichigo Carter Wrote:Mnea >Tounge >Tounge >Tounge Nu poti sa speri si tu macar putin? Wink)

Eh.. poate pentru banchet.. Whistle Dar nici nu stiu de ce mai sper, daca tot asta chiar se va intampla.

Matt Ichigo Carter Wrote:Omg, nuu Cineva sa cheme hingherii :-” Deci pana la urma Matt si-a facut implant de colti, asa cum vroia si Dark? O.O Wink)

Nu, normal ca nu. Dark e.. ei, sa zicem ca are prea multa imaginatie.

In legatura cu faza cu ''Roma, Italia''.. nu stiu de ce, pur si simplu am vrut acolo. Dar.. nu m-am gandit la Twilight cand am scris asta.. Sincer. Finna

Matt Ichigo Carter Wrote:Saptamana asta pui next? :-SS Daca da, mi-l citesti la telefon Kiss

Cum doresti.

Ok, acum ca am terminat de raspuns / comentat la comm-ul lui Matt..
Din cate vad, doar doua persoane au comentat acest capitol si.. daca nu primesc macar trei comentarii.. nu ma mai apuc de next. Kiss

imi amintesc cand comentam si eu comurile lui Matt de la The Last Chance
mai mult decat comentam capitolele lui Bell

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 25 Jun 2010

Da, cred ca ar trebui sa ma concentrez mai mult pe capitolul XI decat pe comentat alte comentarii, nu?
Dar.. pana nu gasesc inca trei persoane care sa imi spuna parerea despre fic.. nu pun nextul.
Kiss

Re: P.S. - Te iubesc II - Desiree Rose Goth - 05 Jul 2010

Isabella
Cand pui nextul?