![]() |
Tezele... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Tezele... (/t-tezele) |
Re: Tezele... - Ada McNair - 27 May 2010 la liceu nu prea conteaza =))) 4 la mate...ii bun ![]() ![]() ![]() Re: Tezele... - Alice Morris - 11 Dec 2010 Pai, acum ca tot a inceput scoala, si perioada tezelor, cred ca o parte din voi ati dat si ati primit rezultatele la teze ; )) eu am dat pe 24 nov la engleza, mi'a adus'o profa saptamana trecuta si am luat 9,90 sunt mai mult decat fericita, nu ma asteptam la o nota asa mare dar am facut o singura gresala, am folosit past simple in loc de past continous am dat joi, pe 9 dec. la geografie, si ma astept la un 9 daca tot ce am facut este corect, evident si mai am luni teza la logica, si joi, pe 16 la romana. La logica nu'mi fac probleme, ma pricep, dar la romana nu prea stiuce are proful de gand sa ne dea, dar sper sa fie totul bine Re: Tezele... - Bella Emily Rose - 11 Dec 2010 Pai . eu am dat la geografie si la romana. Trebuie sa recunosc ca la geografie nu ma asteptam sa iau 10 ,dar si minunile exista. Si la romana am luat primul 9 in viata mea in teza . M'am ofticat putin , dar asta e . Bine ca nu e mai mica . Re: Tezele... - Bell Evans - 11 Dec 2010 Eu am dat teza la romana..dar inca nu ni le'a adus..sper la un 9-10, avand in vedere ca am facut tot..dar mereu spun ca iau mai putin..nu am prea multa incredere in mine Iar la biologie am luat 10..a fost cam aiurea, pentru ca cei care merg la olimpiada din clasa noastra, au dat test grila, cu materie mai grea..dar m'am descurcat..acum, mai am marti la Informatica..si pe 20 la mate..astea doua sunt cele mai tampite ![]() Re: Tezele... - Bella Emily Rose - 11 Dec 2010 Eu am pe 15 la matematica . :-< Re: Tezele... - Isabella River - 11 Dec 2010 @Bells.. Tuta, stiam ca o sa iei 10 la geografie. Eu ti-am ziiiis. Eu am luat 9 la geografie pentru ca am gresit nu stiu ce si valora un punct.. Oricum, mai am doi de 10 deci media nu e afectata deloc. Si la romana am luat 8, dar sunt multumita, mai ales ca ma asteptam la o nota mai mica pentru ca am gresit destul de mult [da' si profa are un mod de corectare.. pfai. =))] Dar nici aici nu-mi este afectata media, deci.. nu ma deranjeaza cu nimic. Mai ramane teza de mate care e miercuri. P.S. - Bells.. Daca o dam in sala de muzica impreuna cu 8E'ul.. o sa fie groaznic. :-j ![]() Re: Tezele... - Crysella Blythe - 11 Dec 2010 Eu le-am dat pe toate. La latina ne-a dat o prostie, dar am batut campii cu gratie si sper la un 8 macar, la romana am luat un mare 8 (nu-mi vine sa cred, mi-a scazut 50 de sutimi ca am depasit, am scris 3 pagini in loc sa scriu 2 jumate! e dusa...), la geografie aleluia, ca am facut o teza bunicica si la sfarsit m-am dat in stamba, ca am incurcat... Jiul cu Jijia (geograf ma fac, clar!) si am scris mare cat o placinta ca cel mai inalt varf din Alpi este... Mont Blanc (si era Elbrus toata ziua), dar in fine, nu ni le-a adus inca, iar engleza am dat-o de-abia ieri. Spre deosebire de celelalte (hai sa nu punem si romana, ca imi place romana, chit ca m-am cam prostit in ultima vreme) a fost o delectare. Re: Tezele... - Hayley M. Alden - 11 Dec 2010 Noi din fericire avem teze numai la mate si la romana La romana am dat de joi, si sper ca am macar un 9,50 :-ss, desi chiar daca as lua si un 8 tot media 10 mi-ar ramane Anyway, mai avem teza la mate pe miercuri, dar la mate nu mi-e frica pentru ca stiu ca o sa ma descurc Matematica este punctul meu forte ![]() Re: Tezele... - Jade A. Crawford - 11 Dec 2010 Noi am dat teza la romana pe 8. Si urmeaza pe 17 aia de la mate... Inca nu stim cat am luat :-s Re: Tezele... - Isabella River - 11 Dec 2010 Hayley M. Andrews Wrote:Noi din fericire avem teze numai la mate si la romana :> Jade.. esti in clasa a.. VI-a? In a VIII-a o sa ai de ales intre geografie sau istorie. Dar nu e greu. P.S. - Goood, ce bine ca s-au scos tezele cu subiect unic ce se dadeau in clasele a VII-a si a VIII-a. Eu nu le-am prins. ![]() |