![]() |
Equinox - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Equinox (/t-equinox) |
Re: Equinox - Alice Morris - 07 Aug 2010 cum adica nimic special este extraordinar, ca toate nexturile puse de tine am mentionat pana acum ca il ador pe Josh ii ador sarcasmul si ironia si simtul umorului: si Lily mi se pare foarte superficiala, ii trebuie neaparat o lectie de viata, ceva genul, boom chiar ma scoate din sarite :-L sunt curioasa sa vad cine e persoana respectiva am eu 3 variante, dar nui niciuna plauzibila acum urmeaza next la Children of the damned abia astept Re: Equinox - Isabella River - 07 Aug 2010 Desiree Rose Wrote:Serios,nextul nu are nimic special Ce spui tu acolo? O sa folosesc o replica de-a profului de isto: Vrei cafteala? ![]() Desiree Rose Wrote:Ok,ma simteam putin nebuna cu sperantele mele aiurite.Dar intotdeauna cand sunt nebuna ma simt bine. Un inceput extraordinar. Asa sunt si eu. \m/ Desiree Rose Wrote:Dar apoi toate palira,precum flacara furata de vant a unei lumanari fragile. Asta mi-a placut foarte mult.. E genul acela de fraza.. filosofica si artistica ce merita scrisa in ''Caietul de Amintiri 8B'' 8-> Desiree Rose Wrote:Am pufnit.Probabil ca aberasem atat de tare incat cuvintele mele rasunasera pana la etajul 5.Apropo…oare exista etajul 5 in liceul asta? Intotdeauna ai avut simtul umorului dezvoltat, Dess.. Dar sarcasmul lui Lily.. [care, de altfel de creat de tine] ma amuza foarte mult. ![]() Desiree Rose Wrote:Cum sa nu fiu incantata cand cineva rosteste acea imbinare de litere? Dar de ''banchet'' ce spui? Ooo da, va fi grozav. Ah, scuze, am deviat de la subiect. All right. Deci. Bal. Uuuu [Yvy.. =))] si asta suna la fel de bine. ![]() Desiree Rose Wrote:Ah,deja salivam.Cat de tentante pot fi hainele uneori. Bine.. asta ma sperie.. :-SS Obsesia ei pentru haine este atat de.. ciudata. O.o Ma bucur ca nu esti asa, dess, pe bune. O.o =)) Desiree Rose Wrote:O invaluire de dantela si matase pe ritmul melodiilor. Si fraza asta trebe' scrisa in ''Caietul de Amintiri 8B'' Pentru ca e superba.. Te facem filosoafa. Sau poIata. =)) Desiree Rose Wrote:“-Da,bal.Inca nu stii sa citesti cum trebuie,Lily?”ma tachina el. Buna asta. Veezi? De asta imi place asa mult ficul tau. Ma face sa rad. E ca faza aia.. ''Oana.. tu ai fost pe centura?! ![]() ![]() Doamne Sfinte. =)) Desiree Rose Wrote:Josh isi dadu teatral ochii peste cap. Daa.. Atat de.. dramatic. *spuse in timp ce gesticula cu mainile* Asa.. cam ca Balauca atunci cand dacea cu pumnul in tabla.. Ala da gest dramatic. ![]() Desiree Rose Wrote:“-Dar eu vorbeam serios.Serios”,am adaugat eu cand si-a dat ochii peste cap. Uuu.. trebuia sa faca ''puppy dog eyes!'' ![]() Josh seamana cu Mircea Solcanu cand isi da ochii peste cap.. ''La naiba-n puii mei!'' \m/ Desiree Rose Wrote:“-Pana si curcile râd de vorbitul tau serios.Hai sa mergem.” Asta i se potriveste lui Burk. O.o Stii cu.. ironia lui de prosssst gussst. ![]() Desiree Rose Wrote:Insa cand am trecut de coltul coridorului am zarit o persoana binecunoscuta,care parca dorea sa plece cat mai repede din calea noastra.Era ciudat,mai ales ca lucrul acesta nu mi se mai intamplase niciodata… Uuu.. iar ne lasi in suspans. Oare cine ar putea fi tipul ciudat pe de coridor?! [suna mai bine ''tipul ciudat din toaleta'' ![]() Ok.. deci..s per ca n-am ratat si alte citate interesante.. Sper ca nu te-ai plictisit citind acest comm semi-kilometric, Dess [daca l-ai citit. ![]() ![]() Re: Equinox - Alice Morris - 07 Aug 2010 Isabella Carter Wrote:Tip de ce tre sa fie tip, spune persoana, deci, Dess, se poate lua in calcul ca pe coridor poate fi si o tipa? Re: Equinox - Isabella River - 07 Aug 2010 Alice.. mi-ai ruinat visul.. Eu voiam sa fie tip.. ![]() Re: Equinox - Alice Morris - 07 Aug 2010 Isa, viseaza in continuare ca eu am 3 variante dintre care 1 e tip 2.e tipa 3.e alta tipa si nu conteaza ce vrem noi conteaza ce scrie Dess Re: Equinox - Isabella River - 07 Aug 2010 Ah.. =)) Re: Equinox - Helena Daphne Rose - 07 Aug 2010 L-ai pus Si chiar daca e un simplu next , noua tot ne place Si eu ador sarcasmul lui Josh Quote:Am plecat de langa afisul acela,eu inca gandindu-ma la 547 de posibilitati pentru a-l enerva pe Josh.Era un hobby placut,trebuia sa recunosc.Si eu trebuie sa recunosc ca imi place cum cei doi se tachineaza Iar tipa/tipul de pe hol poate fii Sean , poate fii un profesor sau un baiat nou... ![]() Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 07 Aug 2010 Isa,nici nu pot sa-mi imaginez cat ai stat ca sa scrii comm-ul acela kilometric Cred ca e mai mare decat nextul,zau asa (iata cum se duce demnitatea mea ) Alice,ce variante ai acolo? Stai...adica,mai bine nu stiu Multumesc ca ma iubiti Si mai ales ca lasati comm-uri Re: Equinox - Isabella River - 07 Aug 2010 Mai mult de 4-5 minute nu am stat, crede-ma, Dess.. [tastez foarte repede.. 8-> calitate mostenita de la mult iubitul meu var ] Si.. demnitatea ta nu se duce.. Cu placere. P.S. - Please, please, please, zi-mi ca va fi un tip!! ![]() Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 07 Aug 2010 Isabella Carter Wrote:P.S. - Please, please, please, zi-mi ca va fi un tip!! Poate |