Darkmark RPG Forum
Poze cu noi - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Poze cu noi (/t-poze-cu-noi--3272)

Re: Poze cu noi - Isabella River - 05 Nov 2010

Vaiii, iarta-ma, Helena, pastaia, te-am incurcat cu Ash. =)))) Mereu mai incurc membrii.
Iartare. Finna

Re: Poze cu noi - Evelyn Steel - 06 Nov 2010

Hmm hai sa-mi pun si eu fata pe aici Finna).

[Image: fotografie0707256.jpg]

[Image: fotografie0778.jpg]

Si asta ultima e cea mai recenta Love.

[Image: 110210120304.jpg]

Cam asta sunt eu Finna.

Re: Poze cu noi - Jessica F. Jersey - 06 Nov 2010

Eveeee Love
ce frumoasa estiiii KissKiss
imi place parul tau la nebunie

mersii KissKiss.
ahh multi mi-au zis ca le place si ca vor parul meu :>=))).
nu vi-l daau [-x.

Re: Poze cu noi - Ashlyn Meester - 06 Nov 2010

Aveam eu o impresie ca esti sexoasa, Ev
App =))))) Iss, m-ai si incurcat Finna) da nu-i nimic. Un priten de a meu, care e cu mine in clasa, a8a, la anu vrea sa dea pentru Liceul Militar, cel din Alba Iulia Happywide.
Deja a inceput antrenamentele, si si eu ma antrenez, cam de 1 luna, in fiecare seara fac 2 ore sport + 30 de minute pe banda.Am reusit sa scot timpul pentru intrare, cel de 1 km in 4 minute si cv.
Nu vreau neaparat sa dau la liceu, dar dupa 18 ani Academia de politie ma urmeaza, deci deja incep antrenamentele. Smile
Iss, eu sper sa intri Si iti tinem toti pumni >Happywide<

Re: Poze cu noi - Rosalie Vivienne Alden - 06 Nov 2010

Frumoase pozele ,Ev!Love
>Happywide<

Re: Poze cu noi - Samantha Hawkins - 06 Nov 2010

De Halloween , desi nu eram inca gata cu machiajul. Mai tarziu ne-am facut tot felul de taieturi [nu reale, bineinteles xd], ne-am mai tapat, dar celelalte poze sunt pe laptop (nu va speriati, am avut o petrecere in sala de festivitati a liceului, si un concurs in care am participat cateva fete de la noi printre care si eu cu un dans... si un alt conccurs de costume Finna))

--eu sunt cea din stanga de tot, cu lantisorul cu paianjen la gat--
Poza

wooww da voi fetelor stiti sa va costumati de halloweenFinna)
sam esti foarte draguta Love.

Re: Poze cu noi - Isabella River - 06 Nov 2010

Ashlyn Meester Wrote:
App =))))) Iss, m-ai si incurcat Finna) da nu-i nimic. Un priten de a meu, care e cu mine in clasa, a8a, la anu vrea sa dea pentru Liceul Militar, cel din Alba Iulia Happywide.
Deja a inceput antrenamentele, si si eu ma antrenez, cam de 1 luna, in fiecare seara fac 2 ore sport + 30 de minute pe banda.Am reusit sa scot timpul pentru intrare, cel de 1 km in 4 minute si cv.
Nu vreau neaparat sa dau la liceu, dar dupa 18 ani Academia de politie ma urmeaza, deci deja incep antrenamentele. Smile
Iss, eu sper sa intri Si iti tinem toti pumni >Happywide<

Foarte tare ca vrea sa dea la Liceul Militar din Alba Iulia [care se numeste "Mihai Viteazul"]. Sper sa reuseasca, by the way, mi-ar placea sa il intreb cateva chestii.. Daca esti dispusa sa imi dai un ID de mess. Eu am ajuns la performanta de a face 1 km in 3 minute si 15 secunde. Dar depinde acum si de starea in care sunt eu. Mai trebuie lucrat mult, pentru ca mereu e loc de mai bine.

Si la Academia de Politie e mult de munca mai ales la admirete [cel mai greu e la admitere, si la C.M.L. (Colegiul Militar Liceal) si la Academia de Politie], dar daca iti doresti cu adevarat si o s ate antrenezi, stiu sigur ca o sa reusesti.

Ah, thanks. :-)

Re: Poze cu noi - Hayley M. Alden - 06 Nov 2010

iiii da' draguta mai esti, eve pe a doua am vazut-o si la avatar pe mess la fel si tuuu, sam >Happywide<