![]() |
Tezele... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Tezele... (/t-tezele) |
Re: Tezele... - Crysella Blythe - 11 Dec 2010 Isabella Isildur Wrote:Hayley M. Andrews Wrote:Noi din fericire avem teze numai la mate si la romana :> Nici eu Si am fost cea mai fericita. Am fost ultima generatie care nu le-a prins. Si, din fericire, nu o sa fim cobaii lor nici pentru BAC. Esti a 12-a ca mine? Re: Tezele... - Isabella River - 11 Dec 2010 Ah, damn, nu. Sunt a VIII-a. [dar am 14 ani ![]() Stai ca vin examenele anul asta pentru mine. Re: Tezele... - Jade A. Crawford - 11 Dec 2010 Dap, sunt a IV-a...fac 13 ani in aprilie Am fost colega cu Hayley si Jessica si sunt in aceeasi scoala cu Alice M si Matt ![]() si cand o sa trebuiasca sa aleg dintre geo/ist o sa aleg CLAR geografia URASC ISTORIA!!! Re: Tezele... - Bella Emily Rose - 11 Dec 2010 Depinde. In clasa a opta e diferit , Jade . ![]() Re: Tezele... - Isabella River - 11 Dec 2010 God, cata dreptate ai, Bells. Ce tare era la geogra in clasele V - VII. @Jade.. Yep, stiu ca esti in liceu cu Aly si Matty. :-) Re: Tezele... - Crysella Blythe - 11 Dec 2010 Jade A. Crawford Wrote:Dap, sunt a IV-a...fac 13 ani in aprilie Geez... ai scris IV si am crezut ca esti a 4-a, si imi tot bateam capul cum naiba sa fii in clasa a 4-a la 13 ani? Dupa aceea mi-am dat seama ca ai scris gresit. (VII=7) Re: Tezele... - Hayley M. Alden - 11 Dec 2010 Crysella Blythe Wrote:Jade A. Crawford Wrote:Dap, sunt a IV-a...fac 13 ani in aprilie Nuuuu. E clasa a VI-a ca si mine, de altfel Adica... Si eu implinesc 13 ani, dar in august =(( Re: Tezele... - Ema Snow - 11 Dec 2010 Si eu care ma simteam destul de mica. Dar revenind la subiect... Ok, 16 ani, clasa a X-a, profil de mate-info, intensiv-informatica. Am 4 teze si am dat 2 (teoretic 3, dar am lipsit la una si trebuie sa recuperez) La biologie am luat 8 si ma oftic Nu de alta, dar am facut eseul de 30 puncte si am ratat raspunsurile la grila, deoarece nu am fost atenta. Eh... Sa-mi fie invatatura de minte! La matematica... ei bine, a fost proful suparat pe noi, asa ca ne-am trezit la teza cu 28 de subiecte diferite, scrise pe biletele, cate unul pentru fiecare elev. In general, nu am noroc la 'mana', dar de data aceasta am nimerit niste subiecte ok. Cred ca totusi am omis cate ceva... pe la functii... La romana nu-mi fac griji, deoarece este de tocit (scuzati-mi expresia). In schimb, mi-e groaza la informatica, deoarece nu imi plac structurile, subiect principal la teza Oricum, important este cu ce ramai in minte. Mai bine gresesc acum, decat la examene cu adevarat importante. Re: Tezele... - Bell Evans - 11 Dec 2010 Eu am prins tezele cu subiect unic si sincer, au fost usoare..exceptie cea din semestrul 2 de la romana dar voi, Iss, dati testarile alea la sfarsit de a8a la mate si romana, sau nu? si mi'e dor sa am numai 2 teze aici am 4 dintre care doua le'am dat deja ![]() Re: Tezele... - Bella Emily Rose - 11 Dec 2010 Dam examene Si probabil . o sa fie aiurea pentru ca le dam pe 22 sau cam asa Si e naspa. 8-| |